Visoka devojka i nizak decko

man-boobs.jpg

Ja sam 174 i moja devojka je isto toliko, medjutim nisam mrsav posto idem u teretanu dosta dugo. Imam 75 kg i dobru gradju(full definicija pa nemam toliko kompleks od toga sto sam nizak), ali iskreno smeta mi kad je devojka visa od mene. Lepse je kada je muskarac visi, iako sam ja ista visina kao moja cura sa kojom sam evo vec 5 god., mislim da je lepse da je decko visi. Kad smo se smuvali bili smo klinci i bio sam visi od nje neki 5-6 cm, ali ona porasla kasnije i stigla me :))) Meni smeta kad obuje stikle pa je visa od mene, a ona kaze da joj je to bas slatko i da joj ne smeta :D Vazno je da se ljudi vole i da odgovaraju jedan drugome, sve ostalo je manje vise bitno :)

Ja sam metar devedeset i tri - pet - ne znam ni ja više, i bio sam sa devojkom koja je bila koji cm viša od mene i verujte, svi su mi se smejali na ulici gde god da smo prošli :(
A to kad je mnogo viša devojka od dečka je isto problem, pogotovo zato što ona njega može i da bije :(

Ozbiljno na temu: Ne mogu da zamislim nešto tako za sebe jer sam visok koliko sam visok, da vidim na ulici neki takav par bilo bi mi smešno, ali njih i ne treba da boli ****** da li je meni smešno, samo nek uživaju :D

Kako ih vidite i koja razlika u visini je za vas podnosljiva?

meni kod drugih nije nista neobicno jer ako je njima dobro ja oko toga ne trebam ni razmisljati ..
to sto mi je kod drugih sve razumljivo ne znaci i da bih mogla prihvatiti isto...
izrazito sam visoka i eto iako sam protiv predrasuda i tabua ,meni smeta ako je muskarac vidno nizi od mene ...
znam da sam sigurno nekad zbog te svoje predrasude pogresila jer nisam dala sansu onima koji su je na sve druge nacine zasluzivali ...ali ,takav je zivot :-)

Kako ih vidite i koja razlika u visini je za vas podnosljiva?

Za mene licno poodnosljiva je uglavnom svaka razlika kada je rec o fizickom izgledu. Ako postoji ono 'nesto', taj neki fluid koji se javi. A taj fluid ne zavisi od samo ovoga ili onoga, prosto se javi ili se ne javi. Pa tako i kada je visina u pitanju. Ne smeta mi da je devojka, zena vislja od mene. Niti mi smeta da je niza od mene, ili da je moje visine. Znam, verovatno ce mnogi reci da ovo sto pisem je 'foliranje', ali zaista nije. Prosto fizicki izgled ne uzimam kao nesto najbitnije, najvaznije, nesto bez cega ne mogu. Mozda moj relativno ravnodusni stav prema pitanju necijeg fizickog izgleda proistice iz toga sto i sam prosecno izgledam, pa onda ni prema suprotnom polu ne postavlljam nekakve narocite kriterijume, niti mi smetaju neke razlike ono visina, debljina itd. Nego ono daj sta das:hahaha:, ne postavljam previse uslova :mrgreen: Mada ok, najcesce se drzim one fore kao... 'lepota je relativan pojam i nalazi se u oku posmatraca' :mrgreen: Da sam neki maneken, da sam neki visok, sportski tip ili extra lepotan mozda bih i ja postavljao razne kriterijume, ko zna. ;)

E sad, to oko konkretno visine, primecujem da mnogi ljudi, posebno zene cesto prave od toga veliko pitanje, i vecina zena ne voli kada je muskarac nizi od njih. Pa cak tesko prolazi i ista visina, uglavnom zele da je muskarac vislji. Kao...osecaj zastite, sigurnosti, fizicke snage, i sl. Verovatno ima nesto u tome, sta znam. Ono sto je zanimljivo je to da recimo i devojke koje su niske recimo 150-168cm(iako se to kao prema standardima smatra okvirno prihvatljivim za zensku visinu) cesto zele muskarce od recimo 178-190cm. Dok recimo istovremeno uglavnom izbegavaju niske muskarce, tamo do 169-170cm.Naravno, nije uvek pravilo, uvek u svemu ima i izuzetaka, ali mislim da okvirno zene(i visoke i niske) vole visoke muskarce.

Poslednja izmena:

Back