sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.468
Ti prvo upisi kurs srpskog, pa dodji da chatujes, znas?!
Tako je, bolje mu kazi da pazi sta pise, nego da ti naprezes svoje oci da to procitas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zena ne mora doziveti orgazam da bi joj bilo lepo. Prave zene cim im udje kita vec su sretne.

Tako je, bolje mu kazi da pazi sta pise, nego da ti naprezes svoje oci da to procitas.
Zena ne mora doziveti orgazam da bi joj bilo lepo. Prave zene cim im udje kita vec su sretne.
...tako beseTacnije odmah svrse i dozvoljavaju da im se svrsi u picu a ove druge su koze...tako bese

emocionalno-seksualna „hladnoća“, odnosno seksualni poremećaj koji se sastoji od nesposobnosti žene da doživi orgazam.
Tacnije odmah svrse i dozvoljavaju da im se svrsi u picu a ove druge su koze...tako bese
Tacnije odmah svrse i dozvoljavaju da im se svrsi u picu a ove druge su koze...tako bese

...

Zato ja nista pre braka. Ko zna kad cu se napaliti i kad cu svrsiti? Ovako, kada se udam, ako sam frigidna, moze da se slika. Mora da me izdrzava.
nismo svi imali srece da odrastemo u srbiju
kap na primer ti i znamo sta koja rec znaci znas![]()
Sta se smejes? Pa nije valjda da decka teras da vadi a vi u isto vreme svrsavate?
Jesi ti cula za kontracepcijske pilule? Ili si previse zauzeta sa stadom ovaca, pa ne stizes kupiti.
Ili si previse zauzeta sa stadom ovaca, pa ne stizes kupiti.
Mora da je bio tezak zivot u Austriji. IZvini. Bolje da si cutao, ostao bi pametniji. Ja sam odrastala u Izraelu, pa znam srpski, a ti si i sa svojim gastosima i ides u Srbiju pa nista ne znas.
A sta su one koje to rade ?
lako je tebi vi jevreji ste bogati
a mi gastosi radimo od jutra do mraka
Ali nisam Jevrejka.
Za prase:
Pa, to je neizostavan deo vazseg folklora, zar ne? I prica da nikom nije teze nego vama.
ma ne kod nas tece med i mleko
i ne razumem sto se palite na taj recnik zar je tolko strasno
ako nije gramaticki napisano ?
Covece, nikog ne zanima gramatika ovde. Svako pise sta mu padne na pamet. Woerterbuch, bre! Ti ne znas reci u srpskom. Na svakoj temi prevedi.
Tece, tece med i mleko. Ovde su ljudi progurali inflaciju, ratove, sankcije, a vi ovde dodjete i sa 100 DM ste glumili gazde. Hajde, nemoj da mlatis tu, nego uci reci.
Sta mislite ako je npr. neka cura frigidna zasto ona uopste trazi decka?