gost 432904
Buduća legenda
- Poruka
- 25.512
Da li se sve u životu vrti oko "one stvari"? Svo ljudsko stvaraštvo, sav trud da se svodi na to da jedinka obezbedi uslove za parenje? Nije li malo tužno ako jeste tačno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije brate nego se mozda kod mnopgih vrti. A svako bira oko cega ce mu se zivot vrteti. Sto ne iskljucuje idju da treba da strasno volimo ispunjujuce seksualno iskustvo i imamo ga kao sastavni deo zivota.Da li se sve u životu vrti oko "one stvari"? Svo ljudsko stvaraštvo, sav trud da se svodi na to da jedinka obezbedi uslove za parenje? Nije li malo tužno ako jeste tačno?
rupa je šefSve u našoj galaksiji se vrti oko ogromne crne rupe u centru
U sazvežđu strelca!
Pa dobro mozda u proslosti, ipak smo evoluirali od majmuna, sto ne mora da bude danas tako. Zapravo je opasno danas, jer danas se moze kliknuti dugme zbog pichoke i boom ode sve, prechena pichoka i kurchitji.Око пичоке се ратови водили, падала царства и краљевства.
ja volim da se vrtim oko one stvari, ali ne znam da li je to tačan odgovor na tvoje pitanjeDa li se sve u životu vrti oko "one stvari"? Svo ljudsko stvaraštvo, sav trud da se svodi na to da jedinka obezbedi uslove za parenje? Nije li malo tužno ako jeste tačno?
daDa li se sve u životu vrti oko "one stvari"? Svo ljudsko stvaraštvo, sav trud da se svodi na to da jedinka obezbedi uslove za parenje? Nije li malo tužno ako jeste tačno?
Око пичоке се ратови водили, падала царства и краљевства.
Voliš "onu stvar"? Zbog čega?ja volim da se vrtim oko one stvari, ali ne znam da li je to tačan odgovor na tvoje pitanje
Voliš "onu stvar"? Zbog čega?
ček prvo ti meni reci na šta se odnosi to ona stvarVoliš "onu stvar"? Zbog čega?
Na seks.ček prvo ti meni reci na šta se odnosi to ona stvar
možda sam ja nešto pogrešno razumela
aha, onda ništa, nisam dobro razumela pitanjeNa seks.
Pa to je to, šta se buniš?ja sam mislila da je ona stvar ustvari polni organ
pa ne bunim se, al ja koliko znam seks i kita nisu sinonimiPa to je to, šta se buniš?
Ne, vrti se oko potomstva, penzioneri su posveceni unucima a ne ljubavnim vezama. Takodje i brakovi se vrte oko dece...Svo ljudsko stvaraštvo, sav trud da se svodi na to da jedinka obezbedi uslove za parenje? Nije li malo tužno ako jeste tačno?
Da li se sve u životu vrti oko "one stvari"? Svo ljudsko stvaraštvo, sav trud da se svodi na to da jedinka obezbedi uslove za parenje? Nije li malo tužno ako jeste tačno?
Na oba sam mislio. Treba lova da bi se imala deca a treba lova i za "one stvari".To što pišeš nije isto
Uslovi za parenje upućuju na uparivanja tj pravljenje male dece.
A ona stvar služi onako nezavisno od parenja.
Kad se čovek opari tj dobije malu decu, onda mu služi samo za zadovoljstvo. I ako ne želi decu.
Na šta si mislio?
Pa i ne treba... studenti se najvise seksaju a jedva skupe 2000 dinara.Treba lova da bi se imala deca a treba lova i za "one stvari".