- Poruka
- 772
Oni se seksaju a ti u autobusu punom penzionera na ekskurziji, vonja neper i mokraća.Pa i ne treba... studenti se najvise seksaju a jedva skupe 2000 dinara.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oni se seksaju a ti u autobusu punom penzionera na ekskurziji, vonja neper i mokraća.Pa i ne treba... studenti se najvise seksaju a jedva skupe 2000 dinara.
Na oba sam mislio. Treba lova da bi se imala deca a treba lova i za "one stvari".
Pa dobro mozda u proslosti, ipak smo evoluirali od majmuna, sto ne mora da bude danas tako. Zapravo je opasno danas, jer danas se moze kliknuti dugme zbog pichoke i boom ode sve, prechena pichoka i kurchitji.
Da da a u kom vremenu je bilo ou kej? Burn them! burn them all!Инволуција, од човека ка мајмуну,
Тако то бива када је Бог мртав
Ne. Mislim da je ovo tačno što Šon Pen govori.
Muškarci žele da imaju svoje igračke. Ko ih ima najviše pobeđuje: fensi kola, ribu, decu ženu, dobar posao itd
Žene žele na kraju dom, da imaju nekog svog, u grubom
Seks je bitan, ženama je bitno zadovoljstvo pripadanja nekom muškarcu kroz sex, a muškarcima više dominacija koju dobijaju preko sexa sa ženama
Da da a u kom vremenu je bilo ou kej? Burn them! burn them all!![]()
Nije u suprotnosti. Biće kraljica svog doma, i njegova.Жене желе Краља
Јер краљ има моћ
Краљ краљује, док краљица влада,
Da li se sve u životu vrti oko "one stvari"? Svo ljudsko stvaraštvo, sav trud da se svodi na to da jedinka obezbedi uslove za parenje? Nije li malo tužno ako jeste tačno?
Tačno.Život se vrti oko genga
![]()
Жене желе Краља
Јер краљ има моћ
Краљ краљује, док краљица влада,
Kad ovako nešto možeš da izjaviš onda znam da ti imaš 48 hromozoma.Инволуција, од човека ка мајмуну,
Тако то бива када је Бог мртав
To je generalizacija. Razliciti ljudi dozivljavaju uspeh na drugaciji nacin.Kad muškarac ima dobru ribu, auto, novac, tada se oseća uspešno.
Svakako da da. Ali to je većina. Zato ćeš i videti puno njih sa svim tim dobrima. Jer žele sve to da imaju. Posebno je kod nas važna institucija domaćin čovek. Važno je više kako izgleda nego šta je.To je generalizacija. Razliciti ljudi dozivljavaju uspeh na drugaciji nacin.
Drustvo uslovljava sta je opste dobro, sta znaci biti uspesan itd. Kako kazes, vecina ljudi pada pod uticaj jednoumlja grabeci bas to kako bi u poredjenju sa drugima bio bolje.Svakako da da. Ali to je većina. Zato ćeš i videti puno njih sa svim tim dobrima. Jer žele sve to da imaju. Posebno je kod nas važna institucija domaćin čovek. Važno je više kako izgleda nego šta je.
Izbor većine

Nista se ne vrti oko one stvari, one stvari se vrte oko muskarca.Da li se sve u životu vrti oko "one stvari"? Svo ljudsko stvaraštvo, sav trud da se svodi na to da jedinka obezbedi uslove za parenje? Nije li malo tužno ako jeste tačno?
Kad ovako nešto možeš da izjaviš onda znam da ti imaš 48 hromozoma.
... зарадили сте их вером у теоријуDrustvo uslovljava sta je opste dobro, sta znaci biti uspesan itd. Kako kazes, vecina ljudi pada pod uticaj jednoumlja grabeci bas to kako bi u poredjenju sa drugima bio bolje.
To je put ka neuspehu, a ne uspehu jer ako preko noci ode novac, ta top riba ce otici i tvoj zivot je postao pepeo. Zeznuo se jer se oslanjao na drustvenu definiciju uspeha.
Za mene je uspeh izgraditi karakter koji ostaje isti bez obzira da li imam novac ili ne. Ljudi su sluge novcu i statusu, a ne njihovi gospodari.
Filozofiram, ne? Laku noc. Pisi u pp, mrzi me da se dopisujem u temi o ovako bitnim stvarima.![]()
Sve u našoj galaksiji se vrti oko ogromne crne rupe u centru
U sazvežđu strelca!
Ne, sve se vrti oko ove stvari!Da li se sve u životu vrti oko "one stvari"? Svo ljudsko stvaraštvo, sav trud da se svodi na to da jedinka obezbedi uslove za parenje? Nije li malo tužno ako jeste tačno?
Постмодерне жене неће Робин Худа, хоће Краља Енглеске, евентуално оног ШерифаА зашто помињемо Робина Худа..![]()
Što se tiče studenanta tu su dve krajnoati, jedni se baš baš seksaju a drugi se uopšte ne seksaju.Pa i ne treba... studenti se najvise seksaju a jedva skupe 2000 dinara.