Visak stvari

Ne, to su tuzne cinjenice.
Sta ti mislis o tome ? Jel i tebi tako nesto poznato? Kakva su tvoja iskustva...aj podeli sa nama odakle crpis inspiraciju za ovakve teme ;)

Za inspiraciju ti ne mogu reci, jer to ako otkrijem ti ces koristiti i imaces zaradu od toga, a ja to koristim za zabavu jer sam entuzijasta.

Moja iskustva. Pa nemam iskustva sa frigidnom. Moja cura jako brzo svrsi, a sa drugima nisam bio nikad. Samo sam se ponekad malo poljubio u prolazu i to je sve.:)

Za inspiraciju ti ne mogu reci, jer to ako otkrijem ti ces koristiti i imaces zaradu od toga, a ja to koristim za zabavu jer sam entuzijasta.

Moja iskustva. Pa nemam iskustva sa frigidnom. Moja cura jako brzo svrsi, a sa drugima nisam bio nikad. Samo sam se ponekad malo poljubio u prolazu i to je sve.:)

Mislala sam npr. jel ti se pozalila neka da je frigidna a da hoce da ima decka a ne da ti imas frigidnu devojku....ma dobro ne moras da mi otkrivas tako vredne informacije ...evo angazovacu Bonda da to sazna ionako je slobodan ovih dana ...i kad to saznam bicu verovatno bogata :flert:

Back