sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Sta mislite ako je npr. neka cura frigidna zasto ona uopste trazi decka?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da prikrije svoju frigidnost![]()
...i dokaze familiji, selu i gradu, prijateljima i neprijateljima da je dobra prilika![]()
e baš to![]()
...i dokaze familiji, selu i gradu, prijateljima i neprijateljima da je dobra prilika![]()
Jel vas jako zadovoljavaju ti vasi odgovori?
Ne, to su tuzne cinjenice.
Ne, to su tuzne cinjenice.
Sta ti mislis o tome ? Jel i tebi tako nesto poznato? Kakva su tvoja iskustva...aj podeli sa nama odakle crpis inspiraciju za ovakve teme![]()
Za inspiraciju ti ne mogu reci, jer to ako otkrijem ti ces koristiti i imaces zaradu od toga, a ja to koristim za zabavu jer sam entuzijasta.
Moja iskustva. Pa nemam iskustva sa frigidnom. Moja cura jako brzo svrsi, a sa drugima nisam bio nikad. Samo sam se ponekad malo poljubio u prolazu i to je sve.![]()
Uh, pa ti si nevin?!![]()
Za inspiraciju ti ne mogu reci, jer to ako otkrijem ti ces koristiti i imaces zaradu od toga, a ja to koristim za zabavu jer sam entuzijasta.
Moja iskustva. Pa nemam iskustva sa frigidnom. Moja cura jako brzo svrsi, a sa drugima nisam bio nikad. Samo sam se ponekad malo poljubio u prolazu i to je sve.![]()
Mislala sam npr. jel ti se pozalila neka da je frigidna a da hoce da ima decka a ne da ti imas frigidnu devojku....ma dobro ne moras da mi otkrivas tako vredne informacije ...evo angazovacu Bonda da to sazna ionako je slobodan ovih dana ...i kad to saznam bicu verovatno bogata![]()
Pa i ti si, pa se ja tome ne cudim.
A sta mislis kad tek pocnem yebat koliko cu znati.![]()
Ne cudim se tebi, vec sebi, kako tako nevin, a ja se nisam smuvala sa tobom?! Mora da je to zato sto nemas para.![]()
Pa jesi ti luda. Ti nevina ja nevin, sta mi mozemo napraviti? Nista, mozemo samo cekati da neko nas istorba.![]()
sta je frigidnost ?
emocionalno-seksualna „hladnoća“, odnosno seksualni poremećaj koji se sastoji od nesposobnosti žene da doživi orgazam.
ja i dalje neznam sta je frigi