- Poruka
- 101.171
Meni to prosvjetljenje nije dobro doslo. Zabljesnulo me i drzim se mraka. Nekako mi je drzae oslanjat se na opip.
Хрвати имају реч "опипљив".
Е сад, колико веза може бити веза без "опипљив ости". Ми смо и духовна и физичка бића.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni to prosvjetljenje nije dobro doslo. Zabljesnulo me i drzim se mraka. Nekako mi je drzae oslanjat se na opip.
Pa jeste li bili posle u vezi ? Vide li se ikada, konzumirali ljubav ?Nije ti se nikad dogodilo,zato ne vjeruješ.Meni jeste i garantujem ti da može biti ljubav veća nego u reali.
Putem Interneta danas možete upoznati teoretski neograničen broj potencijalnih partnerki..
Sama priča ne mora krenuti u tom smeru , kao namera da se ostvari neka veza
Ali često se vremenom ipak kanališe u tom pravcu .
Osobu doživljavamo na svoj način ,jer ne postoji direktan kontakt.
Može da postoji kasnije , ako ta veza traje i nudi nešto i ukoliko
Obe strane žele da uspostave fizički kontakt.
Da li vam se nekada dogodilo da na ovaj način ostvarite vezu?
Da li ta veza može da ima puno prisustvo emocija?
Imaju li ovakve veze neki rok trajanja ?
Da li bi nam ipak , na kraju , bila potrebna fizička prisutnost te osobe?
Šta mislite o ovakvim vezama?
Prednosti?
Mane?
sra.nje. Igra za pubertetlije.Putem Interneta danas možete upoznati teoretski neograničen broj potencijalnih partnerki..
Sama priča ne mora krenuti u tom smeru , kao namera da se ostvari neka veza
Ali često se vremenom ipak kanališe u tom pravcu .
Osobu doživljavamo na svoj način ,jer ne postoji direktan kontakt.
Može da postoji kasnije , ako ta veza traje i nudi nešto i ukoliko
Obe strane žele da uspostave fizički kontakt.
Da li vam se nekada dogodilo da na ovaj način ostvarite vezu?
Da li ta veza može da ima puno prisustvo emocija?
Imaju li ovakve veze neki rok trajanja ?
Da li bi nam ipak , na kraju , bila potrebna fizička prisutnost te osobe?
Šta mislite o ovakvim vezama?
Prednosti?
Mane?
Gluposti ..Za nekoga, za nekoga se i završi kako bi trebalo ,hahahahah...ništa virtuelno,saamo stvarno,realno,kakve su to gluposti..
Gluposti ..Za nekoga, za nekoga se i završi kako bi trebalo ,
odnosno -hepi endovski ..Lično ne volim hepi endove, muka mi je čak i od takvih romana ili filmova..
Više sam naklonjena nesretnim i tragičnim pričama..U njima postoji posebna tamna romantika i lepota.
No ,generalno ,mislim da takve veze opstanu u 10% od 100%..
Na njih sam i mislila..Na Virtualne veze.Tako i virtuelne veze. 10% takvih veza uspeva 100%, ostale se završavaju brisanjem kontakta.
Ako 10% uspijeva onda 90% ne uspijeva po racunici. Otkud ti sad 110%Tako i virtuelne veze. 10% takvih veza uspeva 100%, ostale se završavaju brisanjem kontakta.

A prije svega je potreban ruterPostoje ljudi koji preko neta traže vezu i oni koji traže vezu preko neta. I desi se da nalete jedni na druge umesto na sebi slične.

Na pedale, može?A prije svega je potreban ruter![]()
Dešava se..Pa pišu ljudi o tome..Postoje ljudi koji preko neta traže vezu i oni koji traže vezu preko neta. I desi se da nalete jedni na druge umesto na sebi slične.
NaravnoNa pedale, može?

Baš virtualnih bez da ste se sreli??Imao sam par virtualnih veza, i naučio dobro da je ta reč suprotna od stvarnosti. Neka hvala, ne bih više, mogu izmišljene drugare i sam bez da čekam da se jave. Svima preporučujem da se manu toga, gde si bio nigde šta si radio ništa a život prođe.
Izvinjavam se ako pitam previše, koliko dugo su trajale?
Sta bas? Samo slinjenje preko ekrana ili...?

Slinjenje preko ekrana, poneka sličica tu i tamo, razgovori telefonom, recitacijeSta bas? Samo slinjenje preko ekrana ili...?
Slinim na onu slasnu suhu kobasicu koju imam u frizideru. Nju cu sigurno gricnut![]()
Samo ne viđanje uživo, niti jednom, uvek postojao neki razlog zašto ne :/Losa iskustva pa mi je sad i jasnije zasto imas takav stav. Osobno ne bi mogao tako dugo da ne vidim nekoga.Godinu i po prva, nekih četiri godine druga. Obe su bile jako davno, kad sam bio mlađi i imao strpljenja da čekam. Pretprošle zime uleteo isto u priču, to je kao treća, kad nakon dva meseca nije bilo susreta samo prekinuo.