Zla Beba
Elita
- Poruka
- 15.711
Kasnije ima da bude jao što je Beba Zlaaaa, opomenuti ste 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zar nije Lorelajn Supermoderator. Mozes samo da stanes u stavu mirno ispred nje.Tu sam i samo vas posmatram![]()

Nisi u toku, ovo je interna šala između nas cura. Opusti se.Zar nije Lorelajn Supermoderator. Mozes samo da stanes u stavu mirno ispred nje.![]()

Koja ovde nije ni modKasnije ima da bude jao što je Beba Zlaaaa, opomenuti ste![]()

Ne..Baš zato nije ,jer i oni spamuju..Nesto razmisljam , ova tema je idealna za one koji zele biti banovani, toliko moderatora na jednom mestu ne doziveh u svojim forumskim zivotima.![]()
Modratori su najveći spameri.Ne..Baš zato nije ,jer i oni spamuju..
Nisu ni moderatori ono sto su bili. Eh kad se setim , u moje vreme...Ne..Baš zato nije ,jer i oni spamuju..

skoro da smo vec u toj tvojoj predvidjenoj buducnostiMislim da za jedno 100 godina, muskarci i zene ce ziveti odvojeno, nece biti ni veza ni brakova pa samim tim ni razvoda brakova. Decu ce praviti drzava iz banke sperme i jajnih celija. Deca ce se odgajati u drzavnim ustanovama. Feministkinje ce konacno biti na svome.![]()

Mislim da za jedno 100 godina, muskarci i zene ce ziveti odvojeno, nece biti ni veza ni brakova pa samim tim ni razvoda brakova. Decu ce praviti drzava iz banke sperme i jajnih celija. Deca ce se odgajati u drzavnim ustanovama. Feministkinje ce konacno biti na svome.![]()