Virtualna veza

Putem Interneta danas možete upoznati teoretski neograničen broj potencijalnih partnerki..
Sama priča ne mora krenuti u tom smeru , kao namera da se ostvari neka veza
Ali često se vremenom ipak kanališe u tom pravcu .
Osobu doživljavamo na svoj način ,jer ne postoji direktan kontakt.
Može da postoji kasnije , ako ta veza traje i nudi nešto i ukoliko
Obe strane žele da uspostave fizički kontakt.

Da li vam se nekada dogodilo da na ovaj način ostvarite vezu?
Da li ta veza može da ima puno prisustvo emocija?
Imaju li ovakve veze neki rok trajanja ?
Da li bi nam ipak , na kraju , bila potrebna fizička prisutnost te osobe?
Šta mislite o ovakvim vezama?
Prednosti?
Mane?

Meni licno nije.
Desila mi se veza na daljinu i to vise puta ali te veze nisu pocele na internetu.

Problem je u otvaranju. Sa jedne strane ta osoba zna puno, puno o tebi a sa druge nema blage veze o bilo cemu opipljivom u vezi sa tobom i tvojom okolinom.
Zastrasujuci kontrast.
Uzivo idu stvari postepeno, postepeno se otvara covek u dusi ali jednakom brzinom teku i druga pitanja koja su vazna za vezu.

Sklona sam da citiram onog malog iz filma Tito i ja, kada pise oprostajno pismo Titu pa navodi koga sve voli vise od njega jer te ljude poznaje, i majstora i pekara, ovog, onog.
Tacno je da manipulacije svuda ima ali uzivo radi neki osecaj u stomaku a na internetu je dovoljno da te neko dobro slusa i tacno zna sta treba da pritisne jer si se otvorila sama previse ili prebrzo.
Radije bih da stvari teku polako, zbog poverenja, zbog odbrane, zbog fizickog kontakta, zbog svih sitinica koje cine spoj muskarca i zene.

Putem Interneta danas možete upoznati teoretski neograničen broj potencijalnih partnerki..
Sama priča ne mora krenuti u tom smeru , kao namera da se ostvari neka veza
Ali često se vremenom ipak kanališe u tom pravcu .
Osobu doživljavamo na svoj način ,jer ne postoji direktan kontakt.
Može da postoji kasnije , ako ta veza traje i nudi nešto i ukoliko
Obe strane žele da uspostave fizički kontakt.

Da li vam se nekada dogodilo da na ovaj način ostvarite vezu?
Da li ta veza može da ima puno prisustvo emocija?
Imaju li ovakve veze neki rok trajanja ?
Da li bi nam ipak , na kraju , bila potrebna fizička prisutnost te osobe?
Šta mislite o ovakvim vezama?
Prednosti?
Mane?
sra.nje. Igra za pubertetlije.
Totalno neozbiljno. Daleko je zabavnije "uzivo" od samog pocetka. Znas na cemu si.

hahahahah...ništa virtuelno,saamo stvarno,realno,kakve su to gluposti..
Gluposti ..Za nekoga, za nekoga se i završi kako bi trebalo ,
odnosno -hepi endovski ..Lično ne volim hepi endove, muka mi je čak i od takvih romana ili filmova..
Više sam naklonjena nesretnim i tragičnim pričama..U njima postoji posebna tamna romantika i lepota.
No ,generalno ,mislim da takve veze opstanu u 10% od 100%..

To oko hepi endova. Americki film, pljacka banke, 20 talaca. Zli pljackasi ih pocinju ubijati jednog po jednog.Superheroj dolazi i do kraja filma ubija pola pljackasa, pola hapsi , spasava 15 talaca i osvaja srce mega ribe koja se slucajno nasla tu, medju tih 15.

Nemacki film, dolaze pajkani, nema superheroja. Do kraja filma pobiju sve pljackase i svih 20 talaca (kolateralna steta) Oficir ih tapse po ramenu i kaze -sehr gut.

Gluposti ..Za nekoga, za nekoga se i završi kako bi trebalo ,
odnosno -hepi endovski ..Lično ne volim hepi endove, muka mi je čak i od takvih romana ili filmova..
Više sam naklonjena nesretnim i tragičnim pričama..U njima postoji posebna tamna romantika i lepota.
No ,generalno ,mislim da takve veze opstanu u 10% od 100%..

Tako i virtuelne veze. 10% takvih veza uspeva 100%, ostale se završavaju brisanjem kontakta.

Godinu i po prva, nekih četiri godine druga. Obe su bile jako davno, kad sam bio mlađi i imao strpljenja da čekam. Pretprošle zime uleteo isto u priču, to je kao treća, kad nakon dva meseca nije bilo susreta samo prekinuo.
Losa iskustva pa mi je sad i jasnije zasto imas takav stav. Osobno ne bi mogao tako dugo da ne vidim nekoga.
Ne mislim pod time da bi je strpao odmah u krevet.
I moja je bila davno, jos kada sam bio decko, ali mi smo se vidjeli i proveli kratko vrijeme skupa. Kasnije je puklo da sad ne ulazim u detalje.

Back