Virtualna veza

Kod mene je bilo tako, zato tako kažem.

---

Da se objasnim gotovo da ne srećem žene uživo, da su zainteresovane tek nikako, i jedno i drugo ne što ih nema nego što sam po prirodi povučen i ne baš prijatan, da ne kažem primete se frustracije, nešto što u razgovoru preko ekrana koliko toliko mogu da sakrijem (napisah razgovoru ne mislim na pisanje po forumu, ovo ako se jave dežurni pratioci mog lika i nedela) i onda mi jeste bilo prijemčivo da se upustim u te priče, polako, tj primim se ali se dođe do granice koju neko drugi postavlja tj nema dalje. Razumem, ima ljudi kojima je potreban taj razgovor igra sa nekim, završe se obaveze za dan i ajd da se napune baterije pa sutra u nove životne poraze, ali nikako dalje jer za to nemaju šta god, na to mislim kada se spominju virtuelne veze tj osobe koje traže vezu preko neta.

---

Tj nije mi bilo neprijatno i nemam šta da se žalim, naprotiv, prijalo je, samo to (meni) nije bilo dovoljno. Bude taj osećaj kad prekine da sam ispao paljevina, ali i to prođe. Sve prođe.

Hm..Ja sam imala jednu lepu virtualnu vezu.Onako , bilo je prijatno , teme svakakve , povezali smo se , kliknuli ..
Bili smo slični .Imali dosta toga zajedničkog..
I trebalo je da se vidimo ..I onda je puklo .
Jer dotični virtualni lik je imao još gomilu drugih sa kojima se dopisivao i "muvao"...
Dobro da sam na vreme skontala ,...Čisto da ne ispadnem budala.

I meni se nesto slicno desilo. Mislio sam da smo kliknuli, konverzacija je baš isla sama od sebe. Baš smo mnogo poruka razmenili.

A onda smo stigli do jedne tacke, oko koje smo se okretali. Nismo mogli da je preskocimo.

A uzivo vidjenje je bilo dogovoreno za dva meseca (mada i to nije bilo sigurno, jer su trebale neke stvari da se poklope).

Onda shvatiš, da nema razloga da gubiš vreme na nešto virtuelno, i okreneš se stvarnosti.

Ne piše 'voleli'

---

Mslm ljudi se uzmu i decu izrode i imaju zajednički profil na mrežama pa se ne vole

---

Na sličnoj temi na ljisu se oglasio nadimak koji desetak godina komunicira sa nekim sa kim se nije video :(

---

A opet, za to nešto što poznajem, virtuelna veza je najprikladniji naziv.

Ne znam, za mene ako se to virtuelno u neko skorije vreme ne pretvori u stvarno, izgleda mi kao da je osoba zainteresovana za vezu preko neta bez vidjanja tj. zainteresovana je samo za dobijanje svakodnevne paznje, bez pružanja ičeg konkretnog...
A dobro,ne treba zanemariti i činjenicu da u dosta slučajeva ljudi ne žive u istom gradu, budu tu i velike daljine,pa treba organizovati viđenje,skupiti i lovicu za put,za klopu,piće, rent sobe možda :mrgreen:

Ne znam, za mene ako se to virtuelno u neko skorije vreme ne pretvori u stvarno, izgleda mi kao da je osoba zainteresovana za vezu preko neta bez vidjanja tj. zainteresovana je samo za dobijanje svakodnevne paznje, bez pružanja ičeg konkretnog...
Tačno ..Zainteresovana je uglavnom za hot chat...
E sada, ako ti nisi za to ..Nisi dovoljno zanimljiv.
Ako nisi dovoljno zanimljiv takav kakav jesi -doviđenja...
Svako zna šta traži i koliko vredi ..
Teško je danas naći normalnu osobu koja će u tebi videti osobu , a ne
Nešto za loženje ...
Ovo govorim i za real.

Back