- Poruka
- 71.226
Dakle veza je veza ali ako misli da traje mora neko nekom da dodje pre ili kasnije.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dakle veza je veza ali ako misli da traje mora neko nekom da dodje pre ili kasnije.

sasvim tacno, ukoliko se ne ostvari samo je fantazija, pogledan, izreziran film, sta god...Sve sto je virtuelno nije stvarno tako da ne verujem u tako nesto..
Koliko ovo tema o virtuelnim vezama ima ?![]()
Moderator je uvek u pravuModerator smatra da postoji ista ..Ali nije u pravu.

Tako treba.Vrlinenemam ih previse, imam vise mana, ali jbg. Nisam Mr. Savrseni i briga me.
Sve je to ok dok covek ima mir u glavi pretpostavljam.Kod mene je to da iz mene izlazi ona prijasnja verzija saljivog tipa dok sam sada dosta ozbiljniji. Sta se tice istinitosti napisanog isti sam.
Pod mane iako ne mislim da je mana, da imam F koji mi je osim prijasnjeg donesao jos dodatno niz neugodnost i nerazumijevanja okoline.
Vrlinenemam ih previse, imam vise mana, ali jbg. Nisam Mr. Savrseni i briga me. Ja sam Memnom
Jedino sta bi nadodao je da mi ovdje nije izrazen toliko kocijaski gen i manje prostacim. Kako sam 15 pokoljenje kocijasa taj gen u AFK i nije tako izrazen. a ovdje nije toliko izrazen zbog stednje slova. Ekoloski sam osvjestenTako treba.
I ja sam ovo što jesam ovde ..
Nema tu neke razlike ..
Što napišem tu , rekla bih i u realu ..
Nadrndana tu , takva i u realu ...

Mira u glavi bas i nemam, ali imam mira s okolinom. I za jedno i za drugo treba truda.Sve je to ok dok covek ima mir u glavi pretpostavljam.

Taj izraz virtualni mi se nikada nije svidao. Pa nismo mi u nekoj igri. Ili smo za tipkovnicom ili nismo i to je to.Jednom je moj virtualni prijatelj rekao jedina prednost virtualne veze: briga me ako mi pete nisu isturpijane![]()
Nije vanago nego se cuko pokakioTaj izraz virtualni mi se nikada nije svidao. Pa nismo mi u nekoj igri. Ili smo za tipkovnicom ili nismo i to je to.

Pricaj za sebe meni je ovo posledji zivot osim ako ne uhvatim bonus a tamo je boss koji se samohiluje.Taj izraz virtualni mi se nikada nije svidao. Pa nismo mi u nekoj igri. Ili smo za tipkovnicom ili nismo i to je to.
Probao sam je cijepat, ali rezultiralo je krvavim prstom.Nije vanago nego se cuko pokakio
Ne cjepidlači!
Ja zivim svoj bonus zivot doslovno vec 29 godina.Pricaj za sebe meni je ovo posledji zivot osim ako ne uhvatim bonus a tamo je boss koji se samohiluje.

Meni to prosvjetljenje nije dobro doslo. Zabljesnulo me i drzim se mraka. Nekako mi je drzae oslanjat se na opip.Da i ja sam mogao da poginem 2017 godine. Od tad živim svoj život prosvetljen. Umri pre smrti kaže staaaara duhovna pesma od Merlina![]()
Zavisi sta pipasMeni to prosvjetljenje nije dobro doslo. Zabljesnulo me i drzim se mraka. Nekako mi je drzae oslanjat se na opip.

Zidove izbjegavamZavisi sta pipas![]()

7 godina je baš dug period.Ja sam imala virtuelnu vezu koja je trajala 7 godina.Bila je to velika ljubav iako se nikad nismo fizički sreli.
Zato što smo oboje u braku7 godina je baš dug period.
Što je došao kraj , ako nije tajna?

A-haaa.Razumem.Zato što smo oboje u braku![]()
Nije ti se nikad dogodilo,zato ne vjeruješ.Meni jeste i garantujem ti da može biti ljubav veća nego u reali.Sve sto je virtuelno nije stvarno tako da ne verujem u tako nesto..
Koliko ovo tema o virtuelnim vezama ima ?![]()