Virtualna veza

Naravno da je to cilj.
Ali tu nema niceg savrsenog ili nezaboravnog.
Nije to romanticni holivudski film, u kome ljubav rusi sve prepreke.
U stvarnosti je to prosečan par koji je odlucio da neguje, i da čuva ono sto vec poseduju.
Nisam ni rekao da je to romanticni holivudski film koji rusi sve prepreke. Zato nismo ni uspeli. Ali da li je nezaboravno, to znamo samo ona i ja a bilo je i meni i njoj. Ne treba o svemu suditi samo po sebi.

Veze pocinju i zavrsavaju se u glavi. Sasvim je logicno da ako postoji veza da su to dvoje na neki nacin partneri. Problem nastaje kad ljudi krenu da dele i objasnjavaju svet iz razno raznih poriva. Dele virtualu i realu. Mislim to se resava prostim susretom samo ako ima volje. Dele zabavljanje preko neta dok u reali su nesto drugo.. to je licemerno. Ja sam ono sto sam i kad ovo pisem i kad idem u prodavnicu. Kad volim ili ne. Cak mislim da je sasvim moguce da covek bude ocaran ponesen pa i usudio bi se reci zaljubljen u neciji um ponasanje reci.. da upotrebim izraz personaliti ali da bi se to pretvorilo u realnu i zrelu ljubav ipak mora da predje i u dodir. Pitanje je samo dal ima volje i zajednicke zaljubljensti jer da ne zaboravimo i to je jako retko ali ne i nemoguce.

Kod mene to spada u domen emocionalne prevare. Kada si u vezi, a svoja osecanja predajes drugom.
Za mene nije toliko teska, kao fizicka prevara, ali znam da vecini zena vise smeta ta emocionalna od fizicke prevare.
Jeste bila emocionalna prevara, nisam nikad ni rekao da nije. Nisam savrsen a nije bila ni ona. Ali moralne osude drugih ljudi mi na srecu nikad nisu bile interesantne. Svako zivi svoj zivot kako ume i zna.

Veze pocinju i zavrsavaju se u glavi. Sasvim je logicno da ako postoji veza da su to dvoje na neki nacin partneri. Problem nastaje kad ljudi krenu da dele i objasnjavaju svet iz razno raznih poriva. Dele virtualu i realu. Mislim to se resava prostim susretom samo ako ima volje. Dele zabavljanje preko neta dok u reali su nesto drugo.. to je licemerno. Ja sam ono sto sam i kad ovo pisem i kad idem u prodavnicu. Kad volim ili ne. Cak mislim da je sasvim moguce da covek bude ocaran ponesen pa i usudio bi se reci zaljubljen u neciji um ponasanje reci.. da upotrebim izraz personaliti ali da bi se to pretvorilo u realnu i zrelu ljubav ipak mora da predje i u dodir. Pitanje je samo dal ima volje i zajednicke zaljubljensti jer da ne zaboravimo i to je jako retko ali ne i nemoguce.
Naravno da treba da pređe u dodir , u real ..Nigde nisam rekla da ne treba.
U mom slučaju , jesam bila spremna za upoznavanje i htela sam.
Ali ispostavilo se da on nije to kakvim se predstavljao .

Jeste bila emocionalna prevara, nisam nikad ni rekao da nije. Nisam savrsen a nije bila ni ona. Ali moralne osude drugih ljudi mi na srecu nikad nisu bile interesantne. Svako zivi svoj zivot kako ume i zna.
Zato ti je druze i bila nezaboravna. Jer nije bila opterećena stvarnim zivotom i svakodnevnim problemima koje normalni parovi imaju.

Zato ti je druze i bila nezaboravna. Jer nije bila opterećena stvarnim zivotom i svakodnevnim problemima koje normalni parovi imaju.
Ja ne mogu da vidim buducnost pa da znam kako bi bilo da smo nas dvoje ziveli zajedno. Mozda tako kako ti kazes ali mozda i ne bi. I posto ne mogu da vidim buducnost a znam proslost i sopstvena osecanja, mogu samo da ponovim da je nezaboravno.

Back