PetarSamotnjak
Starosedelac
- Poruka
- 178.319
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav, ljudi!
Tražio sam po forumu neku temu o vinima, ali ne nađoh nijednu, pa rekoh da malo pokrenemo diskusiju.
Ja sam počeo da se interesujem za vino prije nekih 7-8 mjeseci i zavolio sam ga na prvu, što bi se reklo. Malo po malo, počeo sam da se interesujem za vinarije, sorte, etikete, berbe...Bio sam oduševljen čitavom tom pričom! I danas vrlo rado otvorim neku flašu i uživam u ovom božanskom piću! Naravno, trudim se da pijem umjereno i što bolja vina, pa sam tako za tih 7-8 mjeseci imao priliku i zadovoljstvo da probam blizu 40 različitih vina. Čak sam pokrenuo i svoju vinsku kolekciju i uspio sam da skupim nekih 20 boca kvalitetnih i vrhunskih vina iz mnogih zemalja.
Kakva vina vi volite da pijete? Domaća, strana? Bijela ili crvena? Možda rose? Koje vino vas je oduševilo, a koje je ostavilo slab utisak?
Naravno, diskusija se uvijek može proširiti i na vinarije, vinare, vinsku kulturu uopšte, trendove, potrošački aspekt...
U zdravlje!
Vino pijem samo crveno...cabernet sauvignon![]()
Probaj i neki merlot. Sličan je kao i cabernet, ali više vuče na crveno voće.
hvala na predlogu 
"Don Bazilio"
Odavno nema one "brlje" od Banatskog rizlinga
sinoć sam za malo društvo uz kolače otvorio butelju budimirove tamjanike............
prelepo vino !!