Vili Vimer: Srbija trajno mora da bude isključena iz evropskog razvoja

'Ajte, uvek vam duša u grlu.:lol: Evo malo optimističnijih vesti, sveže, svežije ne može biti:
Posle njega, skupu se obratio španski ministar spoljnih poslova Migel Anhel Moratinos, počasni gost konferencije.

- Posle 25 godina došao sam u Srbiju i zatekao novu, savremenu, dinamičnu i demokratsku zemlju na putu ka Evropskoj uniji - rekao je Moratinos, obrativši se prisutnima na srpskom jeziku.

- Prošla godina je za Srbiju bila teška, ali uspešna. Kosovo je proglasilo svoju nezavisnost, ali je srpska vlada imala viziju i hrabrost da se obrati svetu na novi način. Srbija je izabrala dobru, multilateralnu diplomatiju i umesto upotrebe sile, izabrala je dijalog, a umesto izolacije put ka EU, shvatajući izazove današnjeg sveta - dodao je španski ministar. On je kazao da Srbija zajedno sa zapadnim Balkanom treba da postane deo evropske porodice i da se svih 26 članica EU, osim Holandije, slažu da je mesto Srbiju u EU. On je pozvao Holandiju da revidira svoju odluku i omogući da se ubrza proces evropskih integracija Srbije.

http://vesti.krstarica.com/?rubrika...7669c63c907f194db&dan=11&mesec=01&godina=2009

Па да то се зна. Циљ је да се минимизира значај Србије на балкану. Тако ће сасећи главне споне Русије на Балкан. Сада ће да захтевају Младића, па признање косова, упоредо иде Чанак и његова опција за тражење аутономије, кад се покрене лавина аутономије војводине то паралелно вуче и аутономију Санџака, Ниша, Рашке области итд....Утицај Србије се минимизира, свако ће да тражи своје. И онда отаће Србија од негде од мачве до Крагујевца отприлике. Ослабљена војно неће моћи ништа да учини ако је било ко нападне, а радиће све онако како Брисел каже, по питању свега, јер неће имати било какав утицај на Балкану. Ускратили су нам излаз на море преко поробљавања Црне Горе и издајничке владе Мила Ђукановића. Мило треба да лежи у италијанском затвору, а једино му даје "имунитет" власт. Тако да се србија сужава и ако нешто под хитно не урадимо по питању нашег националног идентитета и очувања суверенитета и теритојалног интегритета бићемо уништени и Србије више неће постојати на Балкану. Верујем ипак у снагу мог народа, да се то неће десити, јер имамо челичну вољу.

Sve to realno postoji kao teorija zavere samo nece sa Vojvodinom ici glatko kao sa Kosovom. Na stranu oni separatisti kojih realno nema mnogo Vojvodina treba da ima izvesnu ekonomsku nezavisnost da bi mogla da unapredjuje poljoprivrednu proizvodnju ali Srbi u Vojvodini nikad nece okrenuti ledja Srbiji. Ja sam Srbin koji zivi u Vojvodini koja je sastavni deo Srbije i to isto misli bar josh 75% stanovnistva Vojvodine. Vojvodina nema identitet kao nacija i ne treba da ima takav identitet osim kao teritorija Srbije

Srbija mora da zadrzi sav moguci uticaj na Kosovo i kad tad ponovo bice nashe i to nije bajka mnogi ce rado da izginu ako bude tako moralo...

"svima nam zbog sinova nedozvoljena predaja"

nece tek tako da se kroje granice a Srbija je i dalje dosta jacha od svih zemalja u regionu.

Taj scenario o daljem komadanju zemlje nece da upali jer za razliku od Kosova gde su nafurali Albance na frku drugi delovi zemlje su solidno geopoliticki stabilni

Šta ćeš, sve sam neprijatelj oko nas.
Nego,ne eče mi odakle si?

Gorih neprijatelja od zombi-deMokrata nema. Hoces licnu kartu, dodji pa da ti je dam
evilgrin0039.gif
.

'Ajte, uvek vam duša u grlu.:lol: Evo malo optimističnijih vesti, sveže, svežije ne može biti:

http://vesti.krstarica.com/?rubrika...7669c63c907f194db&dan=11&mesec=01&godina=2009

Meni je svanulo kada sam to cuo i smatram da se po jutru dan poznaje.

Mislim, slusacemo slicne inicijative do 2010.

Nit je Srbija spremna za EU, nit je EU spremna za Srbiju ili bilo koju novu clanicu.

I pri zadjem prosirenju je vec bilo frke, a drugi nisu imali Mladica itd.

Dakle stvar je u odugovlacenju uz zavlacenje Srbije ka zapadnoevropskim integracijama.

To stvarno ne znam, pa ću da ti verujem na reč.
mada nađoh ovo:
Stanislav Jevgafrovič Petrov[1][2] (Template:Јез-рус, rođen oko 1939) je penzinisani ruski pukovnik koji je 26. septembra 1983. sprečio potencijalni nuklearni rat odbivši da poveruje da su Sjedinjene Američke Države lansirale projektile na Sovjetski Savez, uprkos indikaciji datoj od strane kompjuterizovanog sistema za rana upozorenja.[3] Pokazalo se kasnije da su sovjetski računarski izveštaji prikazivali grešku i Petrovu je odato priznanje za sprečavanje Trećeg svetskog rata i uništavanje velikog dela Zemlje nuklearnim oružjem. Zbog vojne tajnosti i međunarodne politike, Petrovljeve akcije su držane u tajnosti do 1998. godine.

Evo ti pa pogledaj.

https://video.google.com/videoplay?...ZTlNqb8iALB7dmJAg&q=brink+of+apocalypse&hl=en

Back