Vikendica na Dunavu ili vila na moru?

• Začetnik teme Začetnik teme Parun
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Parun

Poznat
Poruka
7.760
Razmisljam o povratku u Evropu pa u tom smislu i zemljama bivse Yu. Zeleo bih da kupim nesto negde. Kakva je situacija tamo u smislu bezbednosti? Fokusirao sam paznju na Djerdap Nacionalni Park i Dunav a razmisljam i o plavom Jadranu, Cro. Koliko dugo bih preziveo a da me u Srbiji ne opljackaju a u Cro - zakolju?

Poslednja izmena:
Razmisljam o povratku u Evropu pa u tom smislu i zemljama bivse Yu. Zeleo bih da kupim nesto negde. Kakva je situacija tamo u smislu bezbednosti? Fokusirao sam paznju na Djerdap Nacionalni Park i Dunav a razmisljam i o plavom Jadranu, Cro. Koliko dugo bih preziveo a da me u Srbiji ne opljackaju a u Cro - zakolju?

Kad kupis vikendicu na Dunavu kod Djerdapa samo ne talasaj,pecaj plivaj uzivaj i niko nece da te dira.

Zaleđe Zadra, Ravni Kotari, tamo je fino, more je tu a ima i Srba dosta. Plus je zemlja plodna možeš i poljoprivredom da se baviš da zarađuješ, ili da praviš vino i lozu samo za svoju dušu. :ok:

kao prvo: džizs fakin krajst, da ti uopšte hoćeš da se vratiš ovde?!:eek:
ali ajd ako si ozbiljan, moj ti je savet uvek pre vikendica pored dunava.
jedna od fantastičnih lokacija za to je stari slankamen

0slankamen0723cd4.jpg

Biciklom_niz_Dunav_39.jpg

ako želiš da preživiš u srbiji, za početak nemoj nikome da kažeš odakle dolaziš.
bolje smisli priču da si bio deset petnaest godina na robiji za ubistvo komšije nego da si gastos:)

kao prvo: džizs fakin krajst, da ti uopšte hoćeš da se vratiš ovde?!:eek:
ali ajd ako si ozbiljan, moj ti je savet uvek pre vikendica pored dunava.
jedna od fantastičnih lokacija za to je stari slankamen

0slankamen0723cd4.jpg

Biciklom_niz_Dunav_39.jpg

ako želiš da preživiš u srbiji, za početak nemoj nikome da kažeš odakle dolaziš.
bolje smisli priču da si bio deset petnaest godina na robiji za ubistvo komšije nego da si gastos:)

Slažem se.

Ako se pročuje da imaš pare, ima takvi prevaranti i lešinari da te okruže i da ti se uvuku pod kožu, nećeš znati šta te je snašlo. To ni u filmovima nisi gledao niti si imao predstavu da tako nešto postoji.

Ako ćemo iskreno,daleko je veća verovatnoća da ga zakolje rumunski nadničar kod Đerdapa nego pijani "branitelj" sa sve PTSP-om u Dalmaciji.

Kako god okreneš, završice zaklan. Branitelj, Rumun, Platforma ili neko četvrti. Njihov nož naći će put do Parunovog grkljana.

Parune ovde ti je jako rizično za klanje, nebih se ja vraćao. I ja imam strah da me ne zakolju. Noću kad odem do trafike da kupim cigare stalno se osvrćem.

- - - - - - - - - -

Prvo kolju pa posle gledaju ko si i šta si.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back