ВИДОВДАНСКИ МАРШ 2008

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A što vi uopšte marširate? Ne razumem koga vi zajebavate? One paćenike na Kosovu, nas ovde ili same sebe? Inače, kada srbski pokret 1389. namerava da postane politička stranka, pa da svi shvatimo o čemu se radi, tj, da biste i vi malo vlasti? Inače, neću se priključiti maršu, ni fizički ni psihički. Kakva mi presuda sleduje od vas najpravijih Srba?

Нисам теби рекла "леп плакат" већ oсоби под ником "+Влајиница+."

Зашто ми спамујеш тему постављајући морбидне слике?

Ако си модератор не мораш да се иживљаваш на свакој теми и да покушаваш да је својим испадима и деградирањем спамујеш. Ово је једна лепа тема, коју ти очито желиш да упропастиш.

Ако имаш златни кључ овог форума, не мораш се понашати бахато са сваким чланом форума.

A šta klub www.pijanihnavijačaineradnika.kom ima sa crkvenom ikonografijom? Mislim jel ovo Noć Muzeja ili šta? Jel te crkva ovlastila? Kako bi reagovao da su nešto slično pokrenule ostale dve tradicionalne veroispovesti Srbije po Ustavu za koji si ti glasao sa "DA"?

A šta klub www.pijanihnavijačaineradnika.kom ima sa crkvenom ikonografijom? Mislim jel ovo Noć Muzeja ili šta? Jel te crkva ovlastila? Kako bi reagovao da su nešto slično pokrenule ostale dve tradicionalne veroispovesti Srbije po Ustavu za koji si ti glasao sa "DA"?

Хеј, који је твој проблем ? Као прво, ја нити пијем, нити пушим, нити сам нерадник. Немој да ме сврставаш тамо где ми није место. Ја водим један моралан и здрав живот. А то што сам похвалила један плакат, то је зато што ми се као прво допада лепо дизајниран плакат и поздравила сам ентузијазам особе која је то направила. И наравно, треба имати "петљу" за тако нешто, што ти као модератор немаш јер овде беспотребно траћиш своје време уместо нешто корисно да урадиш за народ. И рађе бих ишла са Влајиницом пешке боса да ходочастим до Косова, него што би са тобом пешачила 2 корака, јер ти немаш петљу да учиниш нешто храбро у животу, обична си кукавица са златним кључевима овог форума иза екрана који је спреман да извређа сваког ко другачије мисли.

Хеј, који је твој проблем ? Као прво, ја нити пијем, нити пушим, нити сам нерадник. Немој да ме сврставаш тамо где ми није место. Ја водим један моралан и здрав живот. А то што сам похвалила један плакат, то је зато што ми се као прво допада лепо дизајниран плакат и поздравила сам ентузијазам особе која је то направила. И наравно, треба имати "петљу" за тако нешто, што ти као модератор немаш јер овде беспотребно траћиш своје време уместо нешто корисно да урадиш за народ. И рађе бих ишла са Влајиницом пешке боса да ходочастим до Косова, него што би са тобом пешачила 2 корака, јер ти немаш петљу да учиниш нешто храбро у животу, обична си кукавица са златним кључевима овог форума иза екрана који је спреман да извређа сваког ко другачије мисли.

Bio moderator sada je vise serator, pokusava da se vrati ali mu to ne uspeva:!:

Moрам да обавестим све чланове форума и модераторе да Видовдански Марш и Видовданско Ходочашће нису исто.
Наиме,
Учесници Видовданског марша ће ићи Ибарском магистралом у организацији НП 1389, док ће учесници Видовданског Ходочашћа ићи Овчарско Кабларском клисуром у организацији Фамилије Србских Навијача.
Даће Бог да се појави још нека организација која ће направити још један Видовдански поток који ће потећи према срцу србског бића и постојања - Косову и Метохији где ћемо се сви слити у једну велику непресушну реку.
Верујемо да су мотиви свих организатора исти, искрени и чисти.
Као учесник у организацији Видовданског Ходочашћа смем да тврдим и да се закунем да све ово радимо чистог срца и намера, без политике и без интереса, па зато и позивам све заинтересоване који за себе мисле да су спремни, часни и одважни да крену са нама на овај незаборавни пут не би ли удахнули бар један дах Небеске Србије.

Част Вама,

У име Фамилије Србских Навијача

Ана Јовановић

Поздрављам идеју и ја! :ok: Нека нас буде што више на Газиместану!
Косово нас зове!

- "Ја својом крвљу данас, заувек, исписујем границу" рече Обилић с главом на пању.

- Какву границу, јадни Обилићу ?! - подсмехну се Србин Хамза.

- Границу између мене - и тебе!"

Moрам да обавестим све чланове форума и модераторе да Видовдански Марш и Видовданско Ходочашће нису исто.
Наиме,
Учесници Видовданског марша ће ићи Ибарском магистралом у организацији НП 1389, док ће учесници Видовданског Ходочашћа ићи Овчарско Кабларском клисуром у организацији Фамилије Србских Навијача.
Даће Бог да се појави још нека организација која ће направити још један Видовдански поток који ће потећи према срцу србског бића и постојања - Косову и Метохији где ћемо се сви слити у једну велику непресушну реку.
Верујемо да су мотиви свих организатора исти, искрени и чисти.
Као учесник у организацији Видовданског Ходочашћа смем да тврдим и да се закунем да све ово радимо чистог срца и намера, без политике и без интереса, па зато и позивам све заинтересоване који за себе мисле да су спремни, часни и одважни да крену са нама на овај незаборавни пут не би ли удахнули бар један дах Небеске Србије.

Част Вама,

У име Фамилије Србских Навијача

Ана Јовановић

:ok::ok::ok:8)

ОТВОРЕНО ПИСМО

свим водећим политичким факторима,
свим државним и друштвеним институцијама,
као и свим битним и значајним Србима

Обавештавамо Вас,
да као невладина, нестраначка и непрофитна организација, искрених намера и чистог срца, са благословом Србске Православне Цркве и дозволом Министарства Унутрашњих Послова Републике Србије, организујемо друго по реду Видовданско Ходочашће.

Пут од Храма Светог Саве на Врачару, преко Раље, Аранђеловца, Тополе, Милановца, Чачка, Пожеге, Ивањице, Студенице, Ушћа, Рашке, Лепосавића, Бањске, Звечана и Митровице до Газиместана, прећи ћемо пешке од 14. до 28. јуна, и својој вери и отаџбини, свом народу и свом Космету поклонити наше стопе, нашу крв и месо, наш зној и наша поклоњења.

Спремни смо и дајемо све што имамо не тражећи за то ни заслуге ни признања јер то сматрамо својом обавезом, а толико бар можемо.

Позивамо Вас,
да својим положајима и могућностима, сви заједно, подигнемо Видовданско Ходочашће на један много виши друштвени и културни ниво, да покажемо на овај узвишен и достојанствен начин, и себи и свету, да нам је до Косова и Метохије стало и да ћемо га у срцу носити док постојимо.

Да докажемо свима да се свака територија може окупирати и освојити, али док живи у нашим мислима и срцима, окупатор и прогонитељ никада неће бити и победник јер само вера и љубав побеђују.

Позивамо Вас да се само један дан одрекнете цигарета, алкохола или неких других порока и та средства усмерите на Видовданско Ходочашће 2008. на Ваше и на свеопште добро.

Позивамо Вас, да узалуд бачене паре на прљаве кампање у којима се пред светом и србским народом само антирекламирате, преусмерите један проценат тих средстава и медијског простора на Видовданско Ходочашће 2008 и направите себи достојну рекламу.

Бар један дан преиспитајте себе и покушајте да обуздате своју гордост и бахатост и заједно са нама грешнима покушајте да испишете неке светлије и часније стране србске историје и традиције.

Кренимо на пут покајања и спасења без сујете, без задњих намера и без политике. Кренимо заједно бистрог ума и чистог срца пут Газиместана, као ходочасници, молитвеници или добротвори.

Пешачите са нама...
Молите се за нас...
Причајте о нама...
Част Вама,

Свему своме одани,
Едукативно креативни центар
Фамилија Србских Навијача
председник
Владица М. Симоновић

22. Октобра 7/III (318)
+ 381 65 888 43 88
+381 11 2604 539
familijasrbskihnavijaca@yahoo.com
http://www.familija.org.yu

ПРОВЕРИМО СВОЈУ РЕЧ - ДОКАЖИМО СЕ ДЕЛОМ

..............................................................................................................................
Слушај ме ти ирон лорд....Ја радим и сам се преживљавам и нису ми мама и тата купиули компјутер и авто ко и теби.
Узео сам годишнњ одмор,да идем на косово а ти чеш предпостављам шмркати кокаин у Будви или негде у Бегеју.
Фрајер си велики морам да признам зато те позива, јавно пошаљи ,и ПП па да се ја и ти нађемо овако па да попричамо.

ВИДОВДАНСКИ МАРШ 2008

Српски народни покрет 1389 је иницијатор православно-родољубивог пројекта Видовдански марш који је заживео 2007. године. Данас 2008. године планирамо да спроведемо у дело други по реду марш од Београда до Газиместана (Косовске Митровице). По свом карактеру реч је о подухвату који је покајнички, ходочасни и хуманитарни марш вере и воље . Видовдански марш је спровела и организовала група српских патриотских удружења која су се сабрала у сабор "Србска Слога".
Ове године је планирано да се марш подигне на пансловенски, међународни ниво руско-српске православне сарадње и у организација ће учествовати и руска родољубна организација НАШИ. У духу хришћанства и хуманости циљ је прећи 360 км пешице за 14 дана. Рута кретања је :

14. јун: Младеновац,
15. јун: Топола;
16. јун: Крагујевац;
17. јун: Кнић;
18. јун: Краљево;
19. јун: Маглич;
20. јун: манастир Студеница;
21. јун: Ушће;
22. јун: Рашка;
23. јун: улазак на Косово и Метохију, Лепосавић;
24. јун: манастир Бањска;
25. јун: Звечан;
26. и 27. јун: Косовска Митровица;
28. јун: Грачаница и Газиместан.

Током марша и пре се прикупља хуманитарна помоћ која ће се на српском Косову и Метохији уручити егзистенционално најугроженијим заједницама Срба.
Марш креће од највећег православног храма на Балкану ,храма Светог Саве и током марша ће се обићи највеће и најстарије српске духовне светиње,православни манастири из средњег века,задужбине српских светородних владара из лозе Немањића. За Видовдански марш 2008. ,као и за марш 2007. смо добили благослов Српске Православне Цркве. Добијена је и дозвола министарства унутрашњих послова Србије. О безбедности учесника се брину припадници МУПа и редарска служба организатора.
Марш ће бити медијски пропраћен и надамо се постаће врло значајан културно-политички догађај у Србији.
Сви учесници марша од организатора марша имају обезбеђену храну(посну и мрсну),воду,вреће за спавање и прву медицинску помоћ. Марш окупља људе из свих краје ва Србије,српских земаља и диаспоре. Свих узраста и најразноразнијих профила. Од академских сликара,писаца,радника,професора,навијача,до војних активних и пензионисаних лица,студената,средњошколаца,уметника,домаћина,сељака.
Марш је опште народни подухват,који сем едукативног садржи и спортски карактер, мада поврх свега религиозно буђење и правоверни повратак светосавским православним вредностима традиције. Марш је нестраначки и у потпуности изузет из дневно политичких страначких збивања и основни садржај му је уједињујућа борба на хришћански начин за очување целовитости републике Србије.
У току марша се пешице пролази кроз готово целу Србију и у директном контакту са народом и земљом у потпуности упознаје држава Србија и њене природне лепоте , снага и врлине српског народа.

Посетите сајт:

http://www.vidovdanskimars.com/proglas.html

Одлична акција

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back