CrveniGulas
Ističe se
- Poruka
- 2.795
BRAVO!Johnny Depp, Jim Carrey (njega ne podnosim)
Dzim Keri
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BRAVO!Johnny Depp, Jim Carrey (njega ne podnosim)
Ešton, daaaaaa. On kao da sam sebe ne može, verovatno bi se upisao na temuAshton Kutcher, Tom Cruise
Deluju mi poremećeno
Will Smith, Nicolas Cage.Kod mene je to slučaj sa Al Paćinom i Džoni Depom
ako bih imala 10 poena da podelim na to ko me od njih dvojice više iritira bilo bi nešto tipa 6-4 u korist Paćina
priznajem, Paćina "volim" samo u Kum-u a Depa u Paranoji u Las Vegasu i tu se priča završava
Johnny Depp, Jim Carrey (njega ne podnosim)
Njegova žena ima ekstrica iritantan glas , inače je mi je simpatična.Ešton, daaaaaa. On kao da sam sebe ne može, verovatno bi se upisao na temu
Dobar je Nikolas u Pig-u dodušeWill Smith, Nicolas Cage.
Mene neka negde zatvore i pocnu da mi pustaju njegove filmove…i ja odmah idem da se obesim.Dobar je Nikolas u Pig-u doduše
ken.ya mi se od njegovog humoraali kao Džim Morison je kralj![]()
on je odličan imitatorken.ya mi se od njegovog humora
e taj humor je jedino za film Maska, taj lik je kao stvoren za njega
Da te zaustavim!? Pa ovo je raj u kasne časove, a ti si jedan od anđelaNjegova žena ima ekstrica iritantan glas , inače je mi je simpatična.
zaustavi me , molim te
Džoni je dobar, Džim nije jer se i on stalno kerebeči bespotrebno., ALi ima jedan film gde je glumio ko čovek.Johnny Depp, Jim Carrey (njega ne podnosim)
On je odličan glumac. ALI.Džoni je dobar, Džim nije jer se i on stalno kerebeči bespotrebno., ALi ima jedan film gde je glumio ko čovek.
on mi je okej uvekDobar je Nikolas u Pig-u doduše
Izvini meni nije...ja stvarno ne podnosim to kreveljenje...ali kao Džim Morison je kralj![]()
Bio je Nikolas interesantan u početku, sad je uvek isti i dosadan, meni. Eto, on spada u tvoju klasifikaciju, ako vidim da on glumi - preskačemon mi je okej uvek
Ma ovo je zezanje i lično mislim da bi ga skinuo bolje od Vala kada bi ozbiljno odigrao ulogu,a da nije komedija tj. pokušaj.Izvini meni nije...ja stvarno ne podnosim to kreveljenje...
ako Morison mora biti neko...priznajem samo Val Kilmera
Vil Smit mi je dobar. Ovaj drugi mi je dosadanWill Smith, Nicolas Cage.
Meni nije...izrazito mi je antipatican...Ne volim kada neko glumi da glumi...Džoni je dobar, Džim nije jer se i on stalno kerebeči bespotrebno., ALi ima jedan film gde je glumio ko čovek.
Malo me je plašio u onom Zandalee filmu iskreno, ali da, nije mi iritantanon mi je okej uvek
U svoju odbranu, ne pamtim kada sam ga gledao u nekom filmuMeni nije...izrazito mi je antipatican...Ne volim kada neko glumi da glumi...![]()