VIDEO koji treba videti,sta je radjeno SRBIMA u BiH od ...

Извини али мораш,мораш натерати пријатеље,рођаке,познанике да и они погледају,да се сутра ово непонови нашој деци.Доста смо страдали ми и наши стари доста је страдања за 1000 година Српског народа,доста ја затварања очију и заборава.Гледај сто пута ако треба и памти,памти не због себе или мене памти због деце,због будућности наше и целог народа.

Zasto se svaki srbin ne zapita da li stradamo zato sto nas drugi ne vole ili je problem u nama. Najteze je coveku da analizira svoje postupke i da prizna da je kriv.

Извини али мораш,мораш натерати пријатеље,рођаке,познанике да и они погледају,да се сутра ово непонови нашој деци.Доста смо страдали ми и наши стари доста је страдања за 1000 година Српског народа,доста ја затварања очију и заборава.Гледај сто пута ако треба и памти,памти не због себе или мене памти због деце,због будућности наше и целог народа.

pokusala sam..ne mogu ne mogu, dala sam muzu da pogleda..po ocima njegovim sve sam sve videla....:(

Ovo je prikazivano na novosadskoj televiziji Most u jednom nizu filmova koji su raskrinkavali muslimanske zlocine. Ono sto mi je tada ostavilo najzesci utisak je naizmenicno prikazivanje istih snimaka lesheva Srba sa sasvim razlicitim komentarima, na jednom mestu su predstavljeni kao lesevi Srba, a na drugom kao lesevi balija. Cak su u tim inostranim montazama bili dodati sumnjivi svedoci sa muslimanske strane koji su namestali tuzne face i pricali o svojoj pobijenoj rodbini da bi se na nekim mestima kasnije raskrinkao i njihov identitet i ispostavilo se da su ti svedoci sasvim neki drugi ljudi, a ne oni za koje su se izdavali u tom svom "filmskom" nastupu.

Evo još jednom za Danicu posebno objašnjenje koje sam napisao na svom prvom postu na ovoj temi:

Šta ti još treba? Da pozovem forumaše da se okupimo i odemo klati Bošnjake?
Šta, eto reci?

Pa do kada ces vise da menjas imena poturice ?
Sta si vise : turcin,musliman,Musliman , bosanac, bosnjak....................................................ili Srbin islamske vere ?

Ovo je prikazivano na novosadskoj televiziji Most u jednom nizu filmova koji su raskrinkavali muslimanske zlocine. Ono sto mi je tada ostavilo najzesci utisak je naizmenicno prikazivanje istih snimaka lesheva Srba sa sasvim razlicitim komentarima, na jednom mestu su predstavljeni kao lesevi Srba, a na drugom kao lesevi balija. Cak su u tim inostranim montazama bili dodati sumnjivi svedoci sa muslimanske strane koji su namestali tuzne face i pricali o svojoj pobijenoj rodbini da bi se na nekim mestima kasnije raskrinkao i njihov identitet i ispostavilo se da su ti svedoci sasvim neki drugi ljudi, a ne oni za koje su se izdavali u tom svom "filmskom" nastupu.

Турска 2001 ја и жена на мору и гледам неку њихову тв кад на њој емисија о жртвама муслимана и лепо видиш Бања Луку и велики помен људима али тв САРАЈЕВО или како се већ зове то предтсаваља као лешеве Муслимана
и заборавих детаљ испод текста који спикер говори на Труском чује се Боже Правде

Evo još jednom za Danicu posebno objašnjenje koje sam napisao na svom prvom postu na ovoj temi:

Šta, eto reci?

..ne nego da proterash ili povedesh akciju da se pohapse mudzahedini kojima ste dali drzhavljanstvo i zemlju kao nagradu za pochinjena dela..

Pa vi opet pravite neku jugoslaviju i zivite zajedno sa ovim alahovim "shupak-meraklijama" i papinim miloklizima. Kada ce se Srbi vec jednom osvestiti i te smradova za vek-vekova od sebe oterati i na uzdi drzati.
P.S
Od stoke nikad ljudi.

Zalosno je cuti kako ljudi razmisljaju, najbolje bi bilo da se opasemo visokim zidom i onda "uzivamo", jer nama netreba niko, pa pobogu mi smo naj, naj narod. Mozda samo Rusi ali i oni su nas z******* kad kod su mogli i opet ce, a svi se kunu u njih.

Neko me je ovdje prozvao i neću da bude da ne odgovorim.

Snimak je strašan i tu nema dvojbe, želim sve najgore počiniocima.

Naravno da svakog najviše boli njegova bol i apsolutna je istina da ovakvih snimaka ima na sve tri strane. Želim ukazati i na to da i druga dva naroda imaju svoje bolne rane, stradanje njihovih civila i one danas služe najviše za buđenje emocija. Zbog tih emocija sam vidio na ovoj temi da neko opravdava Srebrenicu, a da jedan drugi forumaš drugim forumašima psuje sve. Ali, eto njegov nivo...

Na kraju želim da kažem onu bolnu istinu iz prethodnog rata na tlu Bosne i Hercegovine:
Srbi neće htjeti gledati stradanje Bošnjaka u Omarskoj, Srebrenici, Višegradu...
Bošnjaci neće htjeti gledati stradanje Srba na Vozuči, Kravici, Čelebićima...
Hrvati neće gledati stradanje niti Srba niti Bošnjaka u Dretelju.
...i tako sve u krug!

Ovo su snimci, a vasi snimci gnusnih zlocina su uglavnom montaze. O tome sam upravo pisala. Da ste imali materijale za ovakve filmove, sto mi nazalost jesmo, ne biste pravili montaze i slali svetskim medijima na kojima se svakakvo smece sa ovih prostora provlacilo kao instant pompa.
Ova gowna poremecena koja su klala na ovim snimcima, izrodila su buduce zivotinje koje vam se sada tamo igraju po zabavistima zadojeni mrznjom prema Srbiji.

I jos se usudjujes da prismrdis ovde da relativizujes zlocine svoje strane. Rekla bih ti sram te bilo, ali verujem da ne znas tu rec. :bljak:

Mom drugaru su tada u Vozući zaklani i izmasakrirani otac, stariji brat i dva strica.
A, ja sam istovetne stvari gledao svojim očima pored Mrkonjić Grada. Zamotavali smo izmasakrirana tela u šatorska krila i tovarili na kamion.
Tada smo pronašli jednog preživelog. Molio nas je da ga ubijemo, da se ne pati. Mudžahedini su mu živom odrali kožu s lica i pola glave, i ta koža, krvava i smežurana je visila sa temena tog čoveka, neodsečena. Jedan moj saborac je skupio želudac, i uzeo tu kožu, i pokrio mu njome odrano lice. tek to je bio grozan prizor, nešto što je ličilo na facu, a nije faca. Užas.
Niko od nas nije imao srca da ga ubije. Tešili smo ga da će mu doktori zašiti lice nazad, i da će se oporaviti. Opet je se onesvestio. Odvezli su ga za grad. Ne znam šta je s njim bilo, da li je preživeo ili ne.

Ali, ako je za neku utehu, ebali smo im mamicu mudžahedinsku, smrdljivu azijsku, u više navrata.

Poslednja izmena:
Kad su zlocini u pitanju zna se da je "Armija" "BiH" po svireposti sampion.

Zna se i sta su radili sa srpskim civilima po selima oko Srebrenice pre nego je VRS oslobodila podrucje.

Ali kako rece kolegica Kant unapred je vec bio odredjen zlocinac.

Strava i uzas bio je ceo rat, po sve strane, svi su trpili, i svi su i radili zlocine, ali mudzahedini su kategorija za sebe,
gledajuci na snimku njihov kamp nikad necu prezaliti sto nije doziveo bes srpske artiljerije, onako kako
su ga upoznali duz koridora.

Nek se vise nikad ne ponovi.

Šta, eto reci?

Na žalost, opet nisi razumeo, a zbog ovakvih genijalnih insinuacija, i kako bi?
Ne mogu ja uticati na tebe kao forumaša šta ćeš i kako napisati, niti mogu, niti hoću. Ali pošto se "susrećemo" često na sličnim temama, pomislila sam da bi bilo dobro (sada vidim da je to nemoguće) da napišeš osudu ovakvog zločina, staviš tačku na kraj te rečenice i završiš post sa tom tačkom, comprende?
Samo sam "naglas" razmišljala, ali vidim, ne vredi. :roll:

Zalosno je cuti kako ljudi razmisljaju, najbolje bi bilo da se opasemo visokim zidom i onda "uzivamo", jer nama netreba niko, pa pobogu mi smo naj, naj narod. Mozda samo Rusi ali i oni su nas z******* kad kod su mogli i opet ce, a svi se kunu u njih.

Slusaj ti, neciji klonu, imaj mooda da preko svog nika keenjas po forumu, a ne da otvaras klona da bi mogao da blatis ovde narod kome ocigledno ne pripadas duhom.

Po tom pitanju sam uradio više od tebe, tvoje porodice, tvojih prijatelja i svih tvojih poznanika duplo više.

..ja odavde i ne mogu nishta da uradim sem da gledam kako slinite da ste zhrtve i kako se urchite da cete o5 to da uradite..jedino sto mogu je da pruzim pomoc mojima ako zagusti..a ti si uchinio shta?..daj neki rezultat tvog chinodejstva..

Mom drugaru su tada u Vozući zaklani i izmasakrirani otac, stariji brat i dva strica.
A, ja sam istovetne stvari gledao svojim očima pored Mrkonjić Grada. Zamotavali smo izmasakrirana tela u šatorska krila i tovarili na kamion.
Tada smo pronašli jednog preživelog. Molio nas je da ga ubijemo, da se ne pati. Mudžahedini su mu živom odrali kožu s lica i pola glave, i ta koža, krvava i smežurana je visila sa temena tog čoveka, neodsečena. Jedan moj saborac je skupio želudac, i uzeo tu kožu, i pokrio mu njome odrano lice. tek to je bio grozan prizor, nešto što je ličilo na facu, a nije faca. Užas.
Niko od nas nije imao srca da ga ubije. Tešili smo ga da će mu doktori zašiti lice nazad, i da će se oporaviti. Opet je se onesvestio. Odvezli su ga za grad. Ne znam šta je s njim bilo, da li je preživeo ili ne.

Znam .
Narocito su mudzosi nahebali , kad su se sudarili sa Ozrencima .
Vise su puta pokusali preko reke Sprece da se probiju , al su ih junacki docekivali Ozrenci , koji se ni u WW2 nisu dali ustasama .

I Muslimani i Hrvati , na zalost samo taj jezik razumeju .

Poslednja izmena od moderatora:
Na žalost, opet nisi razumeo, a zbog ovakvih genijalnih insinuacija, i kako bi?
Ne mogu ja uticati na tebe kao forumaša šta ćeš i kako napisati, niti mogu, niti hoću. Ali pošto se "susrećemo" često na sličnim temama, pomislila sam da bi bilo dobro (sada vidim da je to nemoguće) da napišeš osudu ovakvog zločina, staviš tačku na kraj te rečenice i završiš post sa tom tačkom, comprende?

To to ocekujes na Krsti? O, Boze, vidi se da si od skoro tu. Nemoj mesati forumase sa provokatorima. To su dve razlicite kategorije na ovom forumu. Sa provokatorima nema diskusije, oni su polu ljudi polu tocila. I drndaju jedan samo jedan ritam.

Ali pošto se "susrećemo" često na sličnim temama, pomislila sam da bi bilo dobro (sada vidim da je to nemoguće) da napišeš osudu ovakvog zločina, staviš tačku na kraj te rečenice i završiš post sa tom tačkom, comprende?

Ja sam ovdje nekoliko puta osudio sve i jedan zločin počinjen na sve tri strane tokom rata u Bosni.
I evo opet radi tebe ću to ponoviti - osuđujem sve zločine počinjene tokom rata u Bosni.
I to je moj stav od kako znam za sebe. Zločinac ne poznaje ni vjeru ni naciju.

Eh stvar je u tome, što ja nakon osude svih zločina dobijem nekih pet-šest replika u kojima su standardna pitanja da sam ja musliman, mudžos, taliban, ovo-ono i onda paljba po jednom narodu, pa po Bosni. I onda se stvara pogrešna slika o meni...! E u tome je problem.

Back