VIDEO koji treba videti,sta je radjeno SRBIMA u BiH od ...

Pitanje je , pre svega , zasto to nema na nasoj TV , za koju placamo pretplatu . Na RTSu , a onda zasto nije na B92 , koja je dzabe zgradu dobila od Dinkica i pola miliona eura pomoci od srpskog fonda za razvoj . A eto , pare za izvozne projekte nemaju ...

Pa da su kojim slucajem srpski vojnici ovo radili ovim smrdljivcima,mislim da ne bi silazilo s B92,Tadic bi se izvinjavao,a kandicka bi siktala i pustala otrov jos jace :dash:

Pa da su kojim slucajem srpski vojnici ovo radili ovim smrdljivcima,mislim da ne bi silazilo s B92,Tadic bi se izvinjavao,a kandicka bi siktala i pustala otrov jos jace :dash:

Pa o tome se i radi . Tadivc je leglno izabran od naroda , ( doduse uz pretnje Oli Rena , da on mora da bude predcesnik , inace izolacija ) ,, B92 dobija pomoc od fonda za razvoj, a i registrovana je u Srbiji , a Kandicka .. ta za nju da kazem , sem da moze da truje samo ovde . da je iz Hrvatske , oni bi joj brzo zapusili usta .

U nama je problem .

Mislim da je suvisno bilo sta reci,ali treba biti svestan i tim SRBSKIM HEROJIMA reci reci ZAHVALE sto su nas "Zastitili" tih i tahvih slika i dogadjaja u tom momentu.
BRACO SRBI svi VI koji ste poginuli BRANECI SRBIJU i SRBSTVO-PRAVOSLAVLJE
HVALA VAM u moje i ime svih mojih kako proslih a ono i svih BUDUCIH pokolenja. HVALA VAM JUNACI BRACO, AMIN!!!

otvorite link

http://www.srbijazemljaheroja.com/wordpress/?p=11691

i pogledajte sto se ne zna a treba da se vidi jer se naslucuje ali je lakse praviti se ...

SPAS SRBIJE
ZIVELA SRBIJA

Slava ljudima koji su dali svoje živote, i onima koji su sve to nekim čudom preživeli.

Poslednja izmena:
gledao davno dijelove, a tv bjeljina prikazala vec dva tri puta u zadnja dva mjesec cjeli film-svaka im cast. zalosno je kakav mentalni sklop moze imati onaj koji negira muslimanske zlocine i nevidjena zvjesrstva u bih

TV Bjeljina je srpska televizija , za razliku od svih televizija u Srbiji . Mi smo okupirani , vise i gore od RS. Osim toga , oni su i hrabriji i otresitiji , a i imaju vise nacionalne svesti , od nas u Srbiji . To nije uvek bilo tako . Nekad je Srbija bila pijemont slobodarstva i prakticno pokrenula i razbudila naconalna oslobodjenja svuda u okolini . Na zalost , to nije sad slucaj .
Svak im cast . Dok je Srpske , bice i Srba .

Преко 200 прегледа свега неколико коментара.Где нестадоше сви они који данима здушно пишу о Србима насилницима,криминалцима и убицама.Где су ти цивилизарини душебрижници и нихов патриотизам,где су приче о једнакости у злочину без обзира на починиоца?Где сте јунаци модерне и еуропске Србије са вашим гнушањем,вашим сузама,вашом патњом?Зар ниједан интелектуалац ове модерне Србије није у стању да једну од оних силих свећа донесе овде или је то тако АУТ,испод ваше космополитске части.Самозадовољни у својој беди пуни испразног поноса што сте ето другој Србији показали вашу тираду и параду заборављате основно,господо и ви сте припадници овог народа.Сами сте показали своју величину,културу и свест,хвала вам што коначно показаште ваше право лице.
Sad je preko 600 pregleda ,a ni 40 komentara,
koji su to ljigavci od ljudi

Pre svega bi da kazem da sam srbin i da ssam ucestvovao u ratu u BiH i video svasta.Ono sto je bitno i sto treba da shvatite je to da su srbi (zahvaljujuci svom rukovodstvu) izgubili sve ratove od 1992 - 1999 i upravo zbog toga smo okarakterisani kao "losi" momci koji su krivi za sve. Nije tacno da su nam za sve krivi drugi, pre bih rekao krivi smo mi. Poznato je da su i Rusi i Ameri u 2. sv ratu svasta radili po Nemackoj (mislim na razne zlocine) ali oni su pobedili i to je sve opravdano. E tako vam je gospodo i kod nas. Izgubili smo pogresno vodjen rat i sada ispastamo zbog toga. Sto pre to shvatimo i licno pokaznjavamo sve one koji su nam to napravili bice nam bolje.

Neko me je ovdje prozvao i neću da bude da ne odgovorim.

Snimak je strašan i tu nema dvojbe, želim sve najgore počiniocima.

Naravno da svakog najviše boli njegova bol i apsolutna je istina da ovakvih snimaka ima na sve tri strane. Želim ukazati i na to da i druga dva naroda imaju svoje bolne rane, stradanje njihovih civila i one danas služe najviše za buđenje emocija. Zbog tih emocija sam vidio na ovoj temi da neko opravdava Srebrenicu, a da jedan drugi forumaš drugim forumašima psuje sve. Ali, eto njegov nivo...

Na kraju želim da kažem onu bolnu istinu iz prethodnog rata na tlu Bosne i Hercegovine:
Srbi neće htjeti gledati stradanje Bošnjaka u Omarskoj, Srebrenici, Višegradu...
Bošnjaci neće htjeti gledati stradanje Srba na Vozuči, Kravici, Čelebićima...
Hrvati neće gledati stradanje niti Srba niti Bošnjaka u Dretelju.
...i tako sve u krug!

Eto zato je vazna Republika Srpska. Oni su je stvorili , i to je ratna pobeda Srba iz Repuiblike Srpkse .

Samo suverena,međunarodno priznata Republika Srpska značiće pobedu, ne nad muslimanima ili hrvatima, nego pobedu pravde.Ako ijedan narod zaslužuju nezavisnu državu onda je to narod Republike Srpske.Bosna i Hercegovina kao država nema nikakvo moralno pravo na postojanje.

Nek im je slava i hvala...i izvnite dragi forumasi....al ja ovo ne mogu da gledam:(

Извини али мораш,мораш натерати пријатеље,рођаке,познанике да и они погледају,да се сутра ово непонови нашој деци.Доста смо страдали ми и наши стари доста је страдања за 1000 година Српског народа,доста ја затварања очију и заборава.Гледај сто пута ако треба и памти,памти не због себе или мене памти због деце,због будућности наше и целог народа.

Pa šta ti hoćeš, da ja iskrivim sliku o ratu u Bosni?

Ja to nigde ne kažem, o čoveče ispranog mozga....
Lepo te pitam, možeš li bar na ovoj temi osuditi zločin nad Srbima ne praveći odmah te patetične i već dobro znane paralele?
Ama, svi znamo da je zločina bilo na sve tri strane, zar moraš i ovde pevati istu pesmu jer ne zvučiš više kao misleće biće nego kao neka snimljena poruka na tel. sekretarici....

Back