VIDEO koji treba videti,sta je radjeno SRBIMA u BiH od ...

:hahaha::dash::hahaha:

pa licemjeru licemjerni znas li barem sta si napisala :rtfm:

ispala kao nacitana,objasnila si svima kakvi su ostali....idi skoci s mosta magare isusovo

Pa vidis da "zna" materiju. "Njeni" su svuda ratovali.

A kultura joj zraci iz svake reci - kao npr. pogrdna rec za muslimane.:dash:
Ooooo,evo stigla i suva inteligencija forumska,
a o kulturi da ne pricamo,
lepo sto ste komentarisali na temu,tj.video,
jel bi to bilo sve sto imate izvuci iz vasih mozgova?

stizu i ''srbi evrasi'' ,bice danas divan dan, divan dan ....:hahaha::rotf::zcepanje:.
''evrasi'' ,jeste li odgledali sve klipove i procitali naslove sa desne strane sajta??
jeste li primetili broj stradalih srba od naserovih ''manekena''??
ili vas prosto to nije ni zanimalo, al' bitno je :ok:, da ste medj' nama.
aaaa, da li ste videli fotke srba ...sta su uradili mudzahi, pa malo kroati, pa tu i tamo siptari,
pa slag na tortu...natovci. :manikir:, bacite pogled na kartu koju su uradili i pripremili agenti OSS-a (buduca CIA, dragi evrasi) , sve je uredno napravljeno....nema citanja, samo da vidite, glava ne boli. sve su to ameri ,lepo dokumentovali....ah ,da i poglej'te broj nastradalih srba u konacnom broju. ....za vas evrase ,sto bi rekao ''sir oliver''....''halo bing kako brat? zar opet u zatvoru......................cena !? prava sitnica''

Па добро, а јесу ли твој дечко и ти ваши другари, након свега, извукли неку поуку?
Мој драги јесте, а за остале немам појма. :)

Сад, кад год се спомене Сарајево, одмах људима прича о преплављености Муџахединима.

:hahaha::dash::hahaha:

pa licemjeru licemjerni znas li barem sta si napisala :rtfm:

ispala kao nacitana,objasnila si svima kakvi su ostali....idi skoci s mosta magare isusovo
Апсолутно...шта да ти кажем, позната смо фамилија од Вардара па до Триглава...имамо корене!
А ти?
Чији си ти мали?

Pa vidis da "zna" materiju. "Njeni" su svuda ratovali.

A kultura joj zraci iz svake reci - kao npr. pogrdna rec za muslimane.:dash:
Јесте, ратовали су....мањи је грех и некултура опсовати, него оправдавати злочиначка одсецања глава, мучење, монтирати лажне филмове, преувеличавати бројке убијених....;)

Него, имаш ли шта паметно рећи на ову тему?
Шта велиш на ова злочиначка убијања Срба од стране муслија?

Или ћеш своју паметну реторику наставити да просипаш, и то без аргумената.
Хајде, докажи да нису/те лицемери, да нисте цаве, да сте часни ратници....ако можеш. разуме се.

Апсолутно...шта да ти кажем, позната смо фамилија од Вардара па до Триглава...имамо корене!
А ти?
Чији си ти мали?

Јесте, ратовали су....мањи је грех и некултура опсовати, него оправдавати злочиначка одсецања глава, мучење, монтирати лажне филмове, преувеличавати бројке убијених....;)

Него, имаш ли шта паметно рећи на ову тему?
Шта велиш на ова злочиначка убијања Срба од стране муслија?

Или ћеш своју паметну реторику наставити да просипаш, и то без аргумената.
Хајде, докажи да нису/те лицемери, да нисте цаве, да сте часни ратници....ако можеш. разуме се.

mi nemamo korijene,jer malo koja obitelj ih uopce ima :roll:

mali bas i nisam

puno srece ti zelim u nastavku tvoje poznatosti

mi nemamo korijene,jer malo koja obitelj ih uopce ima :roll:

mali bas i nisam

puno srece ti zelim u nastavku tvoje poznatosti
Лош покушај ироније!
Вероватно зато што не смеш да напишеш своје корене.

А за ово ''мали'' - шта да ти кажем, остављаш утисак недораслости.

Лош покушај ироније!
Вероватно зато што не смеш да напишеш своје корене.

А за ово ''мали'' - шта да ти кажем, остављаш утисак недораслости.

pa ako kroz moje odgovore tebi,nisi zakljucila kolika je tvoja intelektualna sposobnost,onda procitaj jos par puta dok ne shvatis.

koje korijene sestro kad ja tvoje trebam da zamisljam od vardara pa do triglava,a to su veliki korijeni

tvoji korijeni?

pa ako kroz moje odgovore tebi,nisi zakljucila kolika je tvoja intelektualna sposobnost,onda procitaj jos par puta dok ne shvatis.

koje korijene sestro kad ja tvoje trebam da zamisljam od vardara pa do triglava,a to su veliki korijeni

tvoji korijeni?
Није моје ''корење'' проблем....већ твоје ;)
Моје се зна...има српско, презиме на ''ић''...и то тако уназад вековима...ај' сад ти....као што рекох, ако смеш и знаш.:D

п.с. и ред би био да се изјасниш о злочинима са овог видео филма...то је тема, ако си заборавио.;)

Није моје ''корење'' проблем....већ твоје ;)
Моје се зна...има српско, презиме на ''ић''...и то тако уназад вековима...ај' сад ти....као што рекох, ако смеш и знаш.:D

п.с. и ред би био да се изјасниш о злочинима са овог видео филма...то је тема, ако си заборавио.;)

pazi ljubavi

1.da nemam nesto slobodnog vremena nebi ti nikako odgovorio dok se ne potrudis bolje,
kako bi zasluzila kvalitetan odgovor :neutral:
2.moje prezime (koje ne znas) je problem,a tvoje (svima poznato) nije :D...mislim sto bi
uopce bilo problem
3.posto te volim,necu te kritikovat,ali bi te zamolio kad su u pitanju prezimena,da malo procitas koje stivo vezano za "srpske" nastavke na ic,korijenje i migracije stanovnistva,kao i etnolosku pripadnost pojedinih skupina.

sta se imam izjasnjavat za zlocin.on je kristalno jasan gdje god se desio

p.s. danas je petak,dan za metak.vino smo obrali i odo da se razbijem od njega,ali cu citavo vece tvoje zagonetne rijeci vrtiti svojim mislima ;)

:zag:

Odgledao sam sve delove pre 2-3 nedelje, i svakako je film koji ostavlja jak utisak.
Nazalost nijedna televizija u Srbiji ne zeli da ga pusti,....(mozda zato sto su Srbi zrtve).
B92 gde si sad da ovo pustis ????

film ostavlja utisak gde bi srcani bolesnici ,trsli, a zdravi imali nocne more..
smo za nase srbe evrase ,to ne znaci nista ili je propaganda iiilli ''prvi smo mi poceli ,pa su eto oni nama uzvratili'', ako ih pitas kako mi prvi uzvratili, reci ce ti ''zahvaljujuci slobi''.
i...sta dalje pricati? jbga..to se zove suzena percepcija:ok:

Odgledao sam sve delove pre 2-3 nedelje, i svakako je film koji ostavlja jak utisak.
Nazalost nijedna televizija u Srbiji ne zeli da ga pusti,....(mozda zato sto su Srbi zrtve).
B92 gde si sad da ovo pustis ????

Ma oni to samo privatno pustaju , da se nasladjuju i uzivaju . Al nikako u etar .

Poslednja izmena:
Strasno sta su ovi momci prezivjeli ali nisu se trebali predati,uvjek cuvas metak ili bombu za sebe,ima na yutubu snimak sa bihaca 1995 kad buzimska brigada probija linije VRS i nalete na jednog Srpskog vojnika i oni njemu predaj se predaj a momak hladno izvadi bombu i raznese se

Upravo tako! - Neshvatljiva mi je njihova predaja...

Upravo tako! - Neshvatljiva mi je njihova predaja...

Prijatelju sekunde su u pitanju a ne sati. Nemas ti tu mnogo vreman da tumacis ako si gledao prvio dio mogao si da vidis kako se puca ne mozes glavu dici iz rova e sad zamisli u sledecoj sekundi oni ispred tebe i govre predaj se nemas ti tu sta da razmisljas.
To se jednostavno desi.

Back