VIDEO koji treba videti,sta je radjeno SRBIMA u BiH od ...

Tu su bili Drugi i Treći korpus ARBiH, koliko znam svi oni koje je zarobio Drugi korpus su prezivjeli i otišli u razmjenu.

jedan moj drug je ranjen zarobljen od strane 5 korpusa i onda su ga dotukli kundacima tako da su mu glavu smrskali..ne mogu shvatiti te zivotinje ako su ga vec namjeravali ubiti sto nisu ispucali metak i zdravo ..cemu to izivljavanje

A hoces ti meni naci snimak 10 000 pojedinacnih zrtava Mladica i Karadzica,
da ih vidimo na snimku

Kada se prikupljaju podaci o stradalim, izvadi se prije svega smrtni list. Tu pišu svi bitni podaci stradalog, dakle proglašen je mrtvim. Nakon toga se za slučaj ekshumacije da krv za DNK analizu. Poslije toga se prijavi mjesto nestanka stradalog i eventualne ekshumacije. Poželjno je imati i sliku ubijenog, ali nije tolika nužna.

Kada se sve to prikupi, pravi se lista o stadalim. Bošnjaci Srebrenice su to uradili i skupili podatke o 8 300 ubijenih Bošnjaka. Spisak ubijenih je predat svim sudovima, od Haaga, Beograda i Sarajeva. Spisak svih ubijenih je u Memorijalnom centru u Potočarima.

Ukucaj na google "Potočari" i sve ćeš imati pri ruci.

Kada se prikupljaju podaci o stradalim, izvadi se prije svega smrtni list. Tu pišu svi bitni podaci stradalog, dakle proglašen je mrtvim. Nakon toga se za slučaj ekshumacije da krv za DNK analizu. Poslije toga se prijavi mjesto nestanka stradalog i eventualne ekshumacije. Poželjno je imati i sliku ubijenog, ali nije tolika nužna.

Kada se sve to prikupi, pravi se lista o stadalim. Bošnjaci Srebrenice su to uradili i skupili podatke o 8 300 ubijenih Bošnjaka. Spisak ubijenih je predat svim sudovima, od Haaga, Beograda i Sarajeva. Spisak svih ubijenih je u Memorijalnom centru u Potočarima.

Po tom spisku, ispadne da niko nije umro prirodnom smrcu za 4 godine rata u mestu gde je zivelo 40 000ljudi. ????
Po istom spisku,niko nije poginuo u borbama koje su se vodile 4 godine....
vec su svi streljani
Mani me tog spiska

Opet ti o nekoj DNK analizi,
da je ona uradjena ili da je korektno uradjena,
zasto bi Karadzic sad insistirao na DNK analizi
svih zrtava o kojima ti govoris

Je li s tobom sve OK?

Hoćeš ti meni naći snimak 3000 pojedinačnih žrtava Nasera Orića. Tačno tih 3000 da ih vidim na snimku.

Kakve nebuloze, ne mogu da vjerujem...:dash:

nemo udarat glavom o zid , jos ce ti trebati,:zper:

pogledaj dokument...''haski tribunal ignorisao srpskog svedoka o naserovim zlocinima''

i ne budi sarkatican ,kad izgovaras....''tih 3000''...nece ti valjati kad pod stare dane odes bogu na ispovest.

nebuloze ???:eek:.....jok, ti ne zelis da verujes !!!

Ne znam ko se nagledao,a ko nije,mislim da si ti negdje pisao da si bio na ratistu,mozda grijesim,ali mislim da si ti pisao.
Nisam se sretao sa mudzahedinima,sa nekim drugima jesam,i znam da tada glava nije hladna i smirena da bi ti uradio to o cemu mi pricamo,da se ubijes...malo ljudi je to uradilo,a puno ih je pricalo drugacije.
Mislim da tema nije ubiti se ili ne,vec zlocini koji su se nad Srbima cinili.

Nekoliko puta sam imao priliku da se bijem sa njima. Prethodno sam video njihovih ruku (ne)delo kod Mrkonjić Grada, što sam već opisao.
Posle toga, i posle onog njihovog zverskog neartikulisanog "Tekbir! Allahu ekber!", i usled manijakalnog jurišanja na naše položaje, sigurno se ne bih predao. Pucao bih dok me ne ubiju, a ako nema druge, aktivirao bih bombu. Uvek sam imao bombu za sebe, i nikome nisam pričao da bih je upotrebio za sebe, ali sam to sebi obećao.
I u dva navrata sam bio zamalo uhvaćen, i veruj mi, nijednom mi kroz glavu nije proletelo ono "racionalno", koje ti spominješ: "Možda će me ostaviti živog". Stalno mi je pred oči dolazila scena iz Mrkonjića, izazivala u meni strah i užas, koji mi je dao nadljudsku volju da se izvučem. Verujem, da nisam uspeo, da bi taj isti strah i užas mi dao snage da se raznesem.

Pa, i to je priča o njihovim zločinima. Koliko strašni zločini to moraju biti, kada bi se čovek radije ubio nego pao u njihovo zarobljeništvo.

Poslednja izmena:
Tačno.
I to treba istaći. Kao što treba istaći da su azijaski mudžahedini kršili Ženevsku konvenciju, lažno se predstavljati kao neki "veliki muslimani" i da se komanda ARBiH ogradila od njih.

Ma da... Videli smo kako se ogradila, kada je vrhovni komandant te vaše armije, Alija Izetbegović, nakon mudžahedinskih pokolja u Vozući, došao da ih pozdravi i pohvali.

Sad je sve jasno, tvoji stavovi, pisanje, tvrdoglavost, i sve odlike koje postavljas ovde..
Otkrio si se sam, ti si jedan od clanova tima Amora Masovica, clan si Nase Stranke i naravno musliman, nije greh priznati..

Sad znamo i ko si..

Njegova posjeta tim budalama bila je tokom njihovog dolaska na tlo BiH.
Nakon toga se komanda (a on je bio na čelo te komande) ogradila od tih zločina, isključivo što je neko u ime ARBiH činio zvjerstva i da ARBiH ne bi nosila hipoteku zločinačke vojske.

Tako ti se to radi druže kada želiš svoju državu, svoju naciju ograditi od zločina pojedinaca. Meni je žao što to i druga strana nije uradila kada je riječ o Srebrenici, Omarskoj, korićanskim stijenama, slučaju Lukić i sl.

I, ti si kao istraživao zločine, proganjao zločince i njihove pomagače?

Šta bre tokom njihovog dolaska? Doleteo je helikopterom do njihovog logora posle pokolja u Vozući. Tome su i svedočili zarobljenici. Da si pogledao ovaj film, znao bi. BZVZ je da pričaš na temu, a nisi pogledao film.

Drugo, nema šta da se ograđuju, nego su trebali da ih razoružaju i proteraju. Umesto toga, oni su i dalje klali po Bosni u Allahovo ime i vašu korist, a vi ste ih posle toga nagradili državljanstvima i srpskim imanjima.

U tih 8.300 ste strpali bar 2.000 gastarbajtera, i onih koji su posle Srebrenice otišli u inostranstvo, onda nekoliko stotina ili čak 1.000 onih koji su umrli prirodnom smrću u toku rata u Srebrenici, i na kraju nekoliko hiljada onih koji su izginuli kao pripadnici Orićeve zločinačke bande u toku celog rata, kao i onih koji su izginuli sa puškom u ruci u samoj srpskoj ofanzivi, u pokušaju da se probiju iz obruča prema Tuzli.

Njegova posjeta tim budalama bila je tokom njihovog dolaska na tlo BiH.
Nakon toga se komanda (a on je bio na čelo te komande) ogradila od tih zločina, isključivo što je neko u ime ARBiH činio zvjerstva i da ARBiH ne bi nosila hipoteku zločinačke vojske.

Tako ti se to radi druže kada želiš svoju državu, svoju naciju ograditi od zločina pojedinaca. Meni je žao što to i druga strana nije uradila kada je riječ o Srebrenici, Omarskoj, korićanskim stijenama, slučaju Lukić i sl.

Nemoj da imas dvostruke standarde.
Oni su bili vasa jedninica. I nema ogradjivanja od njih.

Prvo je komadovao sa njima i ponosio se, a posle se ogradio.
I sad je sve OK.
ON se u ime vas ogradio, i zlocina nije ni bilo,....sve je OK.
E pa to tako ne ide.

Sutra moze Karadzic da izjavi da se ogradjuje od ljudi koji su pocinili zlocin, i sve je OK.
Pristajes na to ?

U tih 8.300 ste strpali bar 2.000 gastarbajtera, i onih koji su posle Srebrenice otišli u inostranstvo, onda nekoliko stotina ili čak 1.000 onih koji su umrli prirodnom smrću u toku rata u Srebrenici, i na kraju nekoliko hiljada onih koji su izginuli kao pripadnici Orićeve zločinačke bande u toku celog rata, kao i onih koji su izginuli sa puškom u ruci u samoj srpskoj ofanzivi, u pokušaju da se probiju iz obruča prema Tuzli.

Vidi se da pojma nemaš kako se i na koji način predstavljaju podaci o ubijenim prema dokumentaciji. Da bi se predstavila, za svaku žrtvu se mora napisati kraća biografija koja se tiče perioda '92-'95.
U slučaju da neko slaže, u ovome slučaju kada neko iz Srebrenice želi da ubijenog sina koji je stradao prije jula '95 stavi u rubriku žrtava iz jula te godine, žrtva se odstranjuje sa popisa ubijenih tokom perioda 11.-18. juli '95.

I nije mi jasno kako uvijek kada Bošnjaci jave, naprave spisak svojih ubijenih, srpska strana mora reći da lažu. Vama je to laž, a kada Dukić pravi spisak ubijenih Srba po Sarajevu, sebe lično na spisak stavi 4 puta, onda nije problem. Kada istog Dukića pitaš što si to uradio, dobiješ odgovor: Cifra mora biti masnija, lakše ćemo napraviti spomen-ploču. E to je onda istina...

Tako je i svoj pajdaša Slavuja stavio tri puta među žrtve. Obojica hvala Bogu i živi i zdravi.

Kako komentarišeš spisak ubijenih Bošnjaka i Hrvata iz prijedorske opštine? Tamo nije bilo ni Nasera Orića, a ubijeni su još '92?

Vidi se da pojma nemaš kako se i na koji način predstavljaju podaci o ubijenim prema dokumentaciji. Da bi se predstavila, za svaku žrtvu se mora napisati kraća biografija koja se tiče perioda '92-'95.
U slučaju da neko slaže, u ovome slučaju kada neko iz Srebrenice želi da ubijenog sina koji je stradao prije jula '95 stavi u rubriku žrtava iz jula te godine, žrtva se odstranjuje sa popisa ubijenih tokom perioda 11.-18. juli '95.

I nije mi jasno kako uvijek kada Bošnjaci jave, naprave spisak svojih ubijenih, srpska strana mora reći da lažu. Vama je to laž, a kada Dukić pravi spisak ubijenih Srba po Sarajevu, sebe lično na spisak stavi 4 puta, onda nije problem. Kada istog Dukića pitaš što si to uradio, dobiješ odgovor: Cifra mora biti masnija, lakše ćemo napraviti spomen-ploču. E to je onda istina...

Tako je i svoj pajdaša Slavuja stavio tri puta među žrtve. Obojica hvala Bogu i živi i zdravi.

Kako komentarišeš spisak ubijenih Bošnjaka i Hrvata iz prijedorske opštine? Tamo nije bilo ni Nasera Orića, a ubijeni su još '92?

Jos jedna potvrda da si clan tima Amora Masovica...
I pored toga postoji naravno i Istrazivacko Dokuemntacioni centar Sarajevo na celu sa Mirsadom Tokacom..
Vidim da raspolazes podacima koji su dostupni i jednom i drugom timu, te sa te strane moram da kazem da si dio oba tima, a oba tima istrazuju uglavnom i prikazuju (posebno tim Amora Masovica) sve ono sto je bilo a i sto nije bilo...
Tokacin tim ide de, ali Masovic je cista katastrofa, i pravi je carobnjak u izmisljitinama..
Gotovo da postoji neka nagrada za laz, on bi bio prvi na listi..
Posto si dio svega toga ne cudi me da iznosis sve stavove koje iznosis...

Nemoj da imas dvostruke standarde.
Oni su bili vasa jedninica. I nema ogradjivanja od njih.

Prvo je komadovao sa njima i ponosio se, a posle se ogradio.
I sad je sve OK.
ON se u ime vas ogradio, i zlocina nije ni bilo,....sve je OK.
E pa to tako ne ide.

Sutra moze Karadzic da izjavi da se ogradjuje od ljudi koji su pocinili zlocin, i sve je OK.
Pristajes na to ?

stvarno ne mogu da odgledam film, ali nikako ne mogu da shvatim zasto se na srpskim forumu dozvoljavaju stvari koje su na susednim nezamislive!. tamo ispi...raju i obrisu u sekundi- ne dozvoljavaju blacenje sopstvenog naroda niti racionalizaciju ovakve teme...

Jos jedna potvrda da si clan tima Amora Masovica...
I pored toga postoji naravno i Istrazivacko Dokuemntacioni centar Sarajevo na celu sa Mirsadom Tokacom..
Vidim da raspolazes podacima koji su dostupni i jednom i drugom timu, te sa te strane moram da kazem da si dio oba tima, a oba tima istrazuju uglavnom i prikazuju (posebno tim Amora Masovica) sve ono sto je bilo a i sto nije bilo...
Tokacin tim ide de, ali Masovic je cista katastrofa, i pravi je carobnjak u izmisljitinama..
Gotovo da postoji neka nagrada za laz, on bi bio prvi na listi..
Posto si dio svega toga ne cudi me da iznosis sve stavove koje iznosis...

Čovječe dragi, ja ne poznajem ni jednog ni drugog čovjeka. Ai nije mi struka da se bavim onim čime se bave Mašović niti Tokača.

Nemamo mi šta tu tvrditi da li je Mašović lažov ili ne. Čovjek ima materijalne dokaze za ono što radi. Ako sazna da se neka masovna grobnica nalazi u okolini Zvornika sa svojim timom ode tamo, iskopa i tijela daje na analizu. I to je sve...

Tokača u bazu podataka stavlja se osobe stradale u ratu na osnovu smrtnih listova. Iz te baze podataka kasnije se pravi statistika.

I naravno da znam kakva je situacija u ova dva tima, svi mi koji živimo u Bosni malo bolje poznajemo situaciju od vas u Srbiji. Kao što i vi bolje znate šta se dešava po Srbiji od nas.

Kamo puste sreće da to uradi. Da teret zločina skine sa kolektivne srpske na individualnu odgovornost.

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Time sto on to izjavi nije nista uradio. Osim za one koji razmiljaju kao ti.
NIje odgovorsnost dzak brasna pa ces da ga prebacujes gde i kako hoces.
Ja ne osecam nikakvu odgovornost. Srbi nemaju nikakvu kolektivnu odgovornost, ni za jedan zlocin. Niti smatram da Bosnjaci nose kolektivnu odgovornost.
Oni koji osudjuju cele narode i namecu im odgovornost, samo pokazuju koliko su sitne duse. Gori od zlocinaca su mi oni koji nabacuju kolektivnu odgovornost na ceo jedan narod.

To sto se neko ogradio od zlocina mudzahedina nije nista promenilo u smislu kolektivne odgovornosti Bosnjaka, jer oni je kao ni Srbi nisu imali, a nemaju je ni sad.
Ne moze jedna vlada da se ogradi od vojne jedinice iz sastava svoje vojske. :dash:
Vlasti i vojni vrh mora za to da odgovara, jer su oni znali sta radi ta jedinica. Ako se nisu slagali sa onim sto ona radi, morali su je rasformirati i kazniti pocinioce zlocina.
Zadrzati takvu jedinicu, a pritom se ograditi od nje je licemerno.

Back