"Videli smo da moralnog dna nema. Majka je svetinja"

Novinarka RTS 1 : Gospodine Vucicu kako ste podneli price nekih,da vam je majka prostitutka ?
Vucic: Hvala vam sto ste mi postavili to pitanje,...ali pre svega zeleo bih da pozdravim vas i vase gledaoce,..
Zezas da se zahvalio na pitanju...
Pa novinari sad znate sta vam je ciniti...
Navalite sa pitanjima, Vucicu a sta mislis o govorkanjima da ti je otac gej...
Kako ste podneli aferu kad je telegraf objavio sliku napaljenog bosanca politicara kako izlazi iz vaseg kabineta...
Kad ce covek zahvaljuje, zatrpaj ga time...

Nego zasto bi lansirao pricu da mu je majka ku.rava, da ne provocira pitanje lakoce kod zena...mozda mu trebaju tutke glasaci, pa ce da legalizuje sve one starlete po ministarstvima u koktel devojke...

Meni moze slobodno da psuju i majku i oca, nista ja tu ne reagujem, ali ne sme na mene fizicki...niti sme da preteruje sa ponizavanjima...a psovka me ne tangira...
Ali zato se ne bih zahvaljivao kad bi mi neko postavljao takva pitanja, sta ces, nisam normalan..

"Videli smo da moralnog dna nema. Majka je svetinja"

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da svi treba da osude uvrede koje su upućene majci predsednika Republike Angelini Vučić.

IZVOR: TANJUG UTORAK, 22.12.2020. | 21:33

On je poručio da je očigledno potreban kodeks ponašanja, ali ne samo u parlamentu, već u političkom i javnom životu.

“Ja sam mislio da postoji neko dno, ali smo videli juče da tog moralnog dna nema. Imali smo situaciju da za majku predsednika, Angelinu Vučića kažu da je prostituka. Nisam upotrebio reč koja je navedena, jer ne priliči. Ovde nije reč o iznošenju političkog stava, jer se ona ne bavi politikom”, rekao je Dačić u parlamentu.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=12&dd=22&nav_category=11&nav_id=1784925

Smešno je što se Ivica Dačić poziva na Boga i na moral.

Inače sa ovakvom opozicijom Vučić će da vlada do kraja života.
Pa bilo je vreme da ga neko rokne

Back