leki1
Iskusan
- Poruka
- 6.835
Ako ti ovo zvuči pametno, stvarno se brinem za tvoj krug prijatelja.Šta ćeš, ima nas ludaka koje niko i ne gleda.
Ali, zato, čita. Ekipa mala, no, odabrana. Lepo s tvoje strane, što spadaš u istu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ti ovo zvuči pametno, stvarno se brinem za tvoj krug prijatelja.Šta ćeš, ima nas ludaka koje niko i ne gleda.
Ali, zato, čita. Ekipa mala, no, odabrana. Lepo s tvoje strane, što spadaš u istu.
Ma ne, ko kaže da je pametno. Ja samo govorim o našoj maloj grupaciji sa F dijagnozom. Evo, precednik prvi, jer on, kao takav, mora svugde i svagda da bude prvi. ja odma za njim.Ako ti ovo zvuči pametno, stvarno se brinem za tvoj krug prijatelja.
Lobirao ili lobotomizirao?pa objasnio je, zato sto je pametan ... da bi sutra docekao da nam Usa ne nanese kaznene poene... ovo se zove lobiranje...dakle vucko je lobirao ... bez lobiranja danas nemate sta da trazite u politici a pogotovo u visokoj politici.
sta ces onda na forumu, idi u LazuMa ne, ko kaže da je pametno. Ja samo govorim o našoj maloj grupaciji sa F dijagnozom. Evo, precednik prvi, jer on, kao takav, mora svugde i svagda da bude prvi. ja odma za njim.
Štaviše, ja bi bio prvi, al kako ispred precednika? Ne ide, moraš priznati.
pa jel rekao u klipu, ko zna ko ce pobediti ?! Radi se o predostroznostiLobirao ili lobotomizirao?
Ovo se zove pucanj u sopstveno stopalo.
Žao mi ga je kao prijatelja i državnika.
Na stranu ovo sitno uvlačenje u d...e ljudima koji su baš, ono baš, bili za to da se Srbija uništi. Svakom se desi da omaši.
Jbg. kao kad se kladiš na konjove. On se ovde kladio na pogrešnog konja, zapravo, na pogrešnu kobilu.
Ali, ono, sa stilom, kad je bal nek je bal, za 2 milke zelembaća.
Ne bih baš u Lazu, imam ja ovde pored Niša sličnu ustanovu. A već sam i bio unutra, čisto da vidim kako sistem funcioniše. Đe ćeš bolje, ležiš i daju ti gudru za dž. To nema ni u ovaj park, tamo ipak mora nešto i da odšljakaš.sta ces onda na forumu, idi u Lazu
Pa kad je bio predostrožan, što ne posla i drugoj strani neku paru?pa jel rekao u klipu, ko zna ko ce pobediti ?! Radi se o predostroznosti
pa radio je i za drugu stranu, Vucic sedi na tri stolice... otisao je cak i u mali sengenPa kad je bio predostrožan, što ne posla i drugoj strani neku paru?
Možda mislio da druga strana ima dovoljno pa ne treba da šalje'
Al, znaš kako kaže naš narod, što je džabe i Bogu je drago.
Sedenje na 3 stolice je daleko zahtevnija veština nego sedenje na (samo) 2. stolice Znam iz ličnog iskustva. Obično se završi, što padanjem sa sve 3 stolice simultano ili redom (a što, opet, automatski dovodi do pojave retke stolice, jer kad se padne sa sve 3, retko se može naći adekvatna stolica na koju bi se selo), što stavljanjem određenog, visićeg organa na muškom telu u tzv. procep.pa radio je i za drugu stranu, Vucic sedi na tri stolice... otisao je cak i u mali sengen
lepo od tebeSedenje na 3 stolice je daleko zahtevnija veština nego sedenje na (samo) 2. stolice Znam iz ličnog iskustva. Obično se završi, što padanjem sa sve 3 stolice simultano ili redom (a što, opet, automatski dovodi do pojave retke stolice, jer kad se padne sa sve 3, retko se može naći adekvatna stolica na koju bi se selo), što stavljanjem određenog, visićeg organa na muškom telu u tzv. procep.
Kako god se okrene, neugodna pozicija. Čestitam kolegi na hrabrosti i istrajnosti u pokušajima da se u novonastaloj situaciji u geopolitičkom okruženju pozicionira što je moguće bolje. Naravno, i želim mu uspeh u daljem životu i radu.
Hvala, takav sam i inače. Neshvaćen.lepo od tebe
U redu je.![]()
Tako je.Predsednik će odlučiti, on najbolje zna, on ima najviše informacija o ovom izdajničkom plaćeničkom ološu!!!
sve receno.Дакле, званична руска елита на власти и незванична елита која није на власти, диже руке од Вучића.
Види се да целокупна руска елита страхује да ће Србија у случају како кажу "обојене револуције" Запад потпуно контролисати Србију.
Да се та неповољност не би догодила по Русију, сматрају да је Вучић произвођач невоља и опасност по руски смањени утицај на Србију.
Вучић почиње да смета Русима, а вероватно ће га се ускоро одрећи и комесаријат ЕУ. Трамп га је већ откачио
Промениће Дугин мишљење кад прочита књигу "Како сам победиЈо обојену револуцију". Бестселер у Кини, У најави.Чиме ли су блокадери подмитили Дугина, да изјави овако нешто?

te vase udbaske patke ne prolaze vise ni kod babeДакле, званична руска елита на власти и незванична елита која није на власти, диже руке од Вучића.
Види се да целокупна руска елита страхује да ће Србија у случају како кажу "обојене револуције" Запад потпуно контролисати Србију.
eu ga se nece odreci jer je eu saopstila da je JADAR STRATESKI PROJEKAT EUДа се та неповољност не би догодила по Русију, сматрају да је Вучић произвођач невоља и опасност по руски смањени утицај на Србију.
Вучић почиње да смета Русима, а вероватно ће га се ускоро одрећи и комесаријат ЕУ. Трамп га је већ откачио
AV je šipac.Ako su obrenovici imali tajnu konvenciju sa austrougarskom, karadjordjevici slušali britance, vučić sigurno mora sa nekim da bude u dilu i to je normalno. Pogledajte grčku. Princ čarls je grk
„Zapadne zemlje po pravilu pokušavaju da iskoriste određene unutrašnje događaje u raznim zemljama kako bi unapredile svoje interese na štetu interesa drugih partnera dotične zemlje. Nadamo se da se zapadne zemlje ovog puta neće upuštati u svoje obojene revolucije“, naveo je Lavrov.Mora da je bio pijan. Ne znam kako drugačije objasniti ovo kontriranje Lavrovu.
Једно је политика, рецимо Тадићево време, када смо га поразили и када је он прихватио пораз и мирно отишао са власти, а сасвим друго је ова мафија која је спремна чак на грађански рат, опаснија него Милошевић, само да би један дан дуже остао на власти.budimo hriscani
svi su oni zrtve zapada i istoka i njihovih igrica za koje mi nismo dorasli
i kada ovaj padne ne radujte se
ko zna sta ce biti sa novima
Руси су Руси и они гледају своје руске интересе. То је рецимо као када ми подржавамо Израел и њихов геноцид у Палестини, јер нам помажу око РС.Da li je smešno ili je pak tužno kad i likovi polupani koliko ovaj Dugin vide da nešto ne valja u državi Srbiji....
G. Dugin ne čita petparačke romane, već samo ozbiljnu literaturu. Nije da sam mu baš pregledao biblioteku, ali iz dosadašnjeg njegovog izlaganja dalo bi se zaključiti. Naročito po nedavnim izjavama.Промениће Дугин мишљење кад прочита књигу "Како сам победиЈо обојену револуцију". Бестселер у Кини, У најави.![]()