Aleksandar Dugin: Vučić je gotov, svi Srbi žele da ga nema!

Ako ti ovo zvuči pametno, stvarno se brinem za tvoj krug prijatelja.
Ma ne, ko kaže da je pametno. Ja samo govorim o našoj maloj grupaciji sa F dijagnozom. Evo, precednik prvi, jer on, kao takav, mora svugde i svagda da bude prvi. ja odma za njim.
Štaviše, ja bi bio prvi, al kako ispred precednika? Ne ide, moraš priznati.

pa objasnio je, zato sto je pametan ... da bi sutra docekao da nam Usa ne nanese kaznene poene... ovo se zove lobiranje...dakle vucko je lobirao ... bez lobiranja danas nemate sta da trazite u politici a pogotovo u visokoj politici.
Lobirao ili lobotomizirao?
Ovo se zove pucanj u sopstveno stopalo.
Žao mi ga je kao prijatelja i državnika.
Na stranu ovo sitno uvlačenje u d...e ljudima koji su baš, ono baš, bili za to da se Srbija uništi. Svakom se desi da omaši.
Jbg. kao kad se kladiš na konjove. On se ovde kladio na pogrešnog konja, zapravo, na pogrešnu kobilu.
Ali, ono, sa stilom, kad je bal nek je bal, za 2 milke zelembaća.

Lobirao ili lobotomizirao?
Ovo se zove pucanj u sopstveno stopalo.
Žao mi ga je kao prijatelja i državnika.
Na stranu ovo sitno uvlačenje u d...e ljudima koji su baš, ono baš, bili za to da se Srbija uništi. Svakom se desi da omaši.
Jbg. kao kad se kladiš na konjove. On se ovde kladio na pogrešnog konja, zapravo, na pogrešnu kobilu.
Ali, ono, sa stilom, kad je bal nek je bal, za 2 milke zelembaća.
pa jel rekao u klipu, ko zna ko ce pobediti ?! Radi se o predostroznosti

pa radio je i za drugu stranu, Vucic sedi na tri stolice... otisao je cak i u mali sengen
Sedenje na 3 stolice je daleko zahtevnija veština nego sedenje na (samo) 2. stolice Znam iz ličnog iskustva. Obično se završi, što padanjem sa sve 3 stolice simultano ili redom (a što, opet, automatski dovodi do pojave retke stolice, jer kad se padne sa sve 3, retko se može naći adekvatna stolica na koju bi se selo), što stavljanjem određenog, visićeg organa na muškom telu u tzv. procep.
Kako god se okrene, neugodna pozicija. Čestitam kolegi na hrabrosti i istrajnosti u pokušajima da se u novonastaloj situaciji u geopolitičkom okruženju pozicionira što je moguće bolje. Naravno, i želim mu uspeh u daljem životu i radu.

Sedenje na 3 stolice je daleko zahtevnija veština nego sedenje na (samo) 2. stolice Znam iz ličnog iskustva. Obično se završi, što padanjem sa sve 3 stolice simultano ili redom (a što, opet, automatski dovodi do pojave retke stolice, jer kad se padne sa sve 3, retko se može naći adekvatna stolica na koju bi se selo), što stavljanjem određenog, visićeg organa na muškom telu u tzv. procep.
Kako god se okrene, neugodna pozicija. Čestitam kolegi na hrabrosti i istrajnosti u pokušajima da se u novonastaloj situaciji u geopolitičkom okruženju pozicionira što je moguće bolje. Naravno, i želim mu uspeh u daljem životu i radu.
lepo od tebe

Дакле, званична руска елита на власти и незванична елита која није на власти, диже руке од Вучића.

Види се да целокупна руска елита страхује да ће Србија у случају како кажу "обојене револуције" Запад потпуно контролисати Србију.

Да се та неповољност не би догодила по Русију, сматрају да је Вучић произвођач невоља и опасност по руски смањени утицај на Србију.

Вучић почиње да смета Русима, а вероватно ће га се ускоро одрећи и комесаријат ЕУ. Трамп га је већ откачио

Дакле, званична руска елита на власти и незванична елита која није на власти, диже руке од Вучића.

Види се да целокупна руска елита страхује да ће Србија у случају како кажу "обојене револуције" Запад потпуно контролисати Србију.

Да се та неповољност не би догодила по Русију, сматрају да је Вучић произвођач невоља и опасност по руски смањени утицај на Србију.

Вучић почиње да смета Русима, а вероватно ће га се ускоро одрећи и комесаријат ЕУ. Трамп га је већ откачио
sve receno.

Чиме ли су блокадери подмитили Дугина, да изјави овако нешто?
Промениће Дугин мишљење кад прочита књигу "Како сам победиЈо обојену револуцију". Бестселер у Кини, У најави. :mrgreen:

te vase udbaske patke ne prolaze vise ni kod babe

sve sluzbe u srbiji su od 48me pod kontrolom ZAPADNIH sluzbi, nema sta da upadnemo, u njihovim smo sakama odavno

eu ga se nece odreci jer je eu saopstila da je JADAR STRATESKI PROJEKAT EU

Човек ког сматрају Путиновом савешћу отписао Вучића: Срби желе да оде, његов легитимитет је нестао

Након видовданског протеста и пораста насиља режима, Србија остаје у хаосу и неизвесности. Блокаде и барикаде су започете широм земље, али циљеви још нису јасни, што додатно подиже тензију.

Након вишемесечних грађанских протеста у Србији, који су окупили хиљаде незадовољних грађана широм земље, политичка сцена остаје дубоко подељена, а правац даљих дешавања неизвестан. Иако су демонстрације започеле као миран израз незадовољства влашћу и позив на институционалне промене, последњи видовдански скуп унео је додатне тензије и отворио нова питања о будућности покрета и политичке алтернативе.
1732975649-profimedia-0879656091-750x517.jpg

У таквом амбијенту, пажњу је привукла и изјава руског ултраконзервативног идеолога Александра Дугина.

Нажалост, у тренутку подела у друштву, Вучић може да рачуна на подршку својих сарадника и моћну подршку из Москве. Ипак, опасан сигнал стигао је од главног идеолога руског екстремно десног круга, Александра Дугина, који је у емисији на радију Спутњик изјавио:

„Легитимитет Вучића је нестао. Сви Срби желе да Вучић оде… Мислим да су ови протести усмерени на то да Вучић једноставно – нестане. Нема компромиса, Вучић мора да иде“.

Оваква изјава, од руских ултраконзервативних кругова, јасно говори о слабости Вучићеве позиције – изнутра једнако колико и споља.

Протест Видимо се на Видовдан Фото: Владислав Митић/Нова.рс
Шта даље — Вучићева демократија без алтернатива
Београд изгледа као да је на клину између солидног отпора и осећаја грађанског рата. А највећи проблем остаје: протести нису развили јасну политичку алтернативу.

Није довољно само збацити Вучића — потребна је нова политика, нови лидер.

Тренутно, опозиција стоји поред студената, без јаких захтева, без садржајног програма. А у том вакууму, питање остаје: ко ће после Вучића?

https://nova.rs/vesti/svet/ruski-ideolog-bez-uvijanja-vucic-mora-da-napusti-vlast/

После Лаврова, који је изјавио да је ово унутрашњи сукоб, да обојена револуција још увек не постоји, да се нада да се запад неће мешати и створити је, дакле све супротно од Вучићевих лажи, сада чујемо још једно руско НЕ Вучићу.

Путин је схватио да су већина сендвичара плаћеници и да ту нема много путинофилије и да му је паметније да се на време пребаци на другу страну где можда нема много путинофилије, али бар има искреног русофилства мнооого више него у мафијашком СНСу.
Mora da je bio pijan. Ne znam kako drugačije objasniti ovo kontriranje Lavrovu.
„Zapadne zemlje po pravilu pokušavaju da iskoriste određene unutrašnje događaje u raznim zemljama kako bi unapredile svoje interese na štetu interesa drugih partnera dotične zemlje. Nadamo se da se zapadne zemlje ovog puta neće upuštati u svoje obojene revolucije“, naveo je Lavrov.

Eто то је рекао, дакле он то види као унутрашњи сукоб, а нада се да запад неће то обојити. Дакле, супротно од Вучића, који је већ обојио нас и чак стигао да нас порази широм света.

budimo hriscani
svi su oni zrtve zapada i istoka i njihovih igrica za koje mi nismo dorasli

i kada ovaj padne ne radujte se
ko zna sta ce biti sa novima
Једно је политика, рецимо Тадићево време, када смо га поразили и када је он прихватио пораз и мирно отишао са власти, а сасвим друго је ова мафија која је спремна чак на грађански рат, опаснија него Милошевић, само да би један дан дуже остао на власти.

Da li je smešno ili je pak tužno kad i likovi polupani koliko ovaj Dugin vide da nešto ne valja u državi Srbiji....
Руси су Руси и они гледају своје руске интересе. То је рецимо као када ми подржавамо Израел и њихов геноцид у Палестини, јер нам помажу око РС.
Испод жита нам је жао Палестинаца, али званично ми подржавамо Израел, јер имамо више користи од њих.

Промениће Дугин мишљење кад прочита књигу "Како сам победиЈо обојену револуцију". Бестселер у Кини, У најави. :mrgreen:
G. Dugin ne čita petparačke romane, već samo ozbiljnu literaturu. Nije da sam mu baš pregledao biblioteku, ali iz dosadašnjeg njegovog izlaganja dalo bi se zaključiti. Naročito po nedavnim izjavama.

Back