Stalno se pozivaš na taj svoj post. Nisi primijetio da sam ga vratio iz mrtvih. Nisi znao da je to moguće? Jeste, moguće je.
Taj post a i ovaj koji sam sada citirao pokazuje da ti biraš kada ćeš vjerovati NASA-i a kada nećeš. Ako kažu da nema nikakvog snimka, ti im ne vjeruješ. A onda tražiš da ti postujem nasine specifikacije lendera. Ako na tim specifikacijama ne bude video kamera, hoćeš li vjerovati ili nećeš?
hehehe...stvarno sam mislio da ne pisem, ali na ovo moram da odreagujem, cisto kao kolega kolegi.
Kolega moderatoru, ne postoje samo moderatori na Krstarici...da ne poverujes ali...znas, ima i drugih foruma. Kazes ..."nisi znao da je moguce vracanje posta nazad?" WOW. Ti si carobnjak ovog pdf. Nepoznata tehnika dostojna ovog pdf o paranormalnim pojavama.
Samo bih dodao, da jako dobro prepoznajem matricu ovakvih postova, ne samo na ovom pdf, i da mi je jasna svrha istog. Ma koliko se trudio da, ne meni, meni ne moras jer ja znam...vec sebi da opravdas ovakav nacin rada na ovom pdf. dotle ce ovaj pdf. liciti na djubre. Ako ti je cilj da budes moderator otpadnog materijala, to je stvarno tvoj izbor.
Ovakve teme, ma sta ja mislio o njima, ne sluze za zabavu tebe i tvog klana(ili sta ste vec), nego da se neke stvari pokazu iz drugacije vizure. Dijametralno ovome, one teme koje su empirijski dokazane, vrve od dosade i zato sto vam je tamo beskonacno dosadno, ti i tvoja SPAM grupa pohodite ovakve pdf.ove i zabavljate se, a ti kao moderator to dozvoljavas. Cudi me da vam to dopustaju, ali dokle god imate ovakvu poziciju medju forumima, moze vam se...
Ne bih se dalje upustao, sad kad si vratio taj moj post, sad je sve jasno...ko zeli da mu bude jasno. Ko zeli, neka cita, ko ne zeli i ne zanima me mnogo. Nemam nameru da objasnjavam svoje poruke, koje se od prve do ove ovde, jasno drze jedne iste linije, da cak ne mogu da se izvrse ni zamene teza koliko su kristalno jasne.
Dalje nemam sta tebi da objasnjavam, sta bih ja verovao ili ne, dok ti sam sebi ne objasnis tvoju cuvenu recenicu koju vise ne bih ponavljao.
Neverovatno kakva arogancija, tebe i tvog jata...bez ikakve potrebe.