Миле саКлисе
Elita
- Poruka
- 20.637
Prolazeci pored sobe svog sina, otac je bio zapanjen videvsi krevet lepo poravnan i sve uredno i pospremljeno. Tada je video kovertu na jastuku. Na njoj je pisalo: "Tata!"
Sa najgorim slutnjama, otvorio je kovertu i poceo da cita pismo drzeci ga drhtavim rukama:
"Dragi tata,
Pisem ti s velikom zalosti i tugom. Morao sam da pobegnem sa mojom novom devojkom jer sam hteo da izbegnem scenu s tobom i
mamom. U Jani sam nasao pravu strast i ona je tako lepa ... Znam da je ti ne bi prihvatio zbog svih njenih pirsinga, tetovaza i njene uske motoristicke odece kao i zbog toga sto je ona toliko starija od mene, ali to nije samo ljubavna strast. Tata, ona je trudna ... Jana kaze da cemo biti jako srecni. Ona ima kamp-kucicu u sumi i hrpu drva za lozenje to ce nam biti dovoljno za celu zimu. Zelimo da imamo jos puno dece.
Jana mi je otvorila oci cinjenicom da marihuana stvarno ne steti nikome. Uzgajacemo je i razmenjivati sa drugim ljudima u Komuni za kokain i ekstazi. U medjuvremenu, molicemo se da ce nauka ipak uskoro naci lek za AIDS da Jani bude bolje, ona to zasigurno zasluzuje. Ne brini, tata, meni je sad 15 godina i znam da se brinem o sebi. Siguran sam da cemo vam kad-tad doci u posetu da vidite svoje unucice.
Tvoj sin Perica
Tata zplače mama vrišti
Perooooo
kad čuješ iz podruma "Šta je ?"
tata i mama zgranuto "Pa ti i tu?"
pera će "naravno da sam tu ,a di bi bio ?"
"A pismo,devojka?"
"A to ,pa to je samo da vidite da ima i gore nego da vam sin slupa nov auto"

Mada je u mom slučaju veoma mešovito.
SPEAK FOR YOURSELF!!! GRRR! Gde bre Hercegovku da nazivaš tako pogrdnim imenom?!
(Mislim, ni bosanski ni vranjanski niti bilo koji drugi deo moje ličnosti se na to ne buni ali Hercegovce nazivati Crnogorcima i obrnuto?! To ne mož' da izađe na dobro!
)