Vic dana!!!

Skot svaki dan moli Boga da dobije glavnu premiju na lutriji. I nakon mjesec dana, otvori se nebo, Bog se pojavi i veli:
- MacFry! Ama dobit ces tu prokletu glavnu premiju - ali KUPI SRECKU!

- Vidi policajac dječaka kako puši i pita ga da li zna da je to štetno za zdravlje.
- Mali mu kaže da ne zna, a policajac ce na to: "Znaš li ti sine da pušenje upola skracuje zivot? Koliko imaš godina?!"
- "10." odgovori dječak.
- "Eto vidiš, da nisi pušio sada bi imao 20." reče pandur.

Original postavio --ComputerBoy--.:mrgreen:
ceca.jpg

Dve časne sestre, sa nadimcima sestra Matematika (jer je, je li, odlično računala) i sestra Logika (jer je vrlo logično razmišljala) se vraćale u samostan peške. I primete da neki čovek ide za njima.

S.M. Ovim tempom kojim idemo mi a kojim on, stićiće nas za 15 minuta.
S.L. Onda bi bilo logično da požurimo ali će, ako posmatramo logično, i on da ubrza još više.
S.M. Onda će nas stići za 10 minuta. To nije rešenje. Šta da radimo?
S.L. Jedino logično-da se razdvojimo, neće moći obe da prati, tako će se bar jedna izvući.

I razdvoje se one i muškarac krene za sestrom Logikom a sestra Matematika srećno stigne nazad u samostan ali nije imala mira sve dok se i sestra Logika nije vratila. Ubrzo za njom stiže i sestra Logika.

S.M. Šta se desilo kad je krenuo za tobom?
S.L. Jedino logično, pošto zbog haljine nisam mogla dovoljno da požurim, stigao me je.
S.M. I šta je onda bilo? :sad2:
S.L. Jedino logićno-rekao mi je da podignem haljinu a on je spustio pantalone.
S.M. A onda...? :eek:
S.L. Pa jedino logično, pobegla sam. Jer, žena dignute haljine ili suknje, logično, brže trči od muškarca sa pantalonama oko gležnjeva.

Ako ste pomislili da će vic imati "bezobrazan" epilog, za kaznu očitajte tri Očenaš! :mrgreen:

Dva komada, 200% ruralni, 18+

Na saboru, u kolu, pita Milojko Milojku Milojka, o'š se *ebemo? Ona njemu odgovara da ne može. A što?-Pa, k'o prvo, nevina sam, a k'o drugo, kad se *ebem, uvek me boli glava.

Konačno Milojka pristala i usred ljubavnog zanosa pita nju Milojko
Milojka, jes' ti devojka?
Jesam, što?
Pa nisi rekla JOJ!
A jesi ga met'o?
Pa jesam.
Ondak joj!

Dva komada, 200% ruralni, 18+

Na saboru, u kolu, pita Milojko Milojku Milojka, o'š se *ebemo? Ona njemu odgovara da ne može. A što?-Pa, k'o prvo, nevina sam, a k'o drugo, kad se *ebem, uvek me boli glava.

Konačno Milojka pristala i usred ljubavnog zanosa pita nju Milojko
Milojka, jes' ti devojka?
Jesam, što?
Pa nisi rekla JOJ!
A jesi ga met'o?
Pa jesam.
Ondak joj!

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: Kaca,cim budem mogao,rep za ovo,placem vec 5 minuta :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Evo još! Umrla Sosa i u sprovodu svi idu normalno, tužni, pognutih glava ali bez pravljenja scena, samo jedan čovek rida, bije se pesnicama u grudi, čupa se za kosu, i priđe njemu Lala i kaže: "Go'sn švaler, ta nemoj plakati, ženiću se ja još jedared!"

Mladić stoji u redu u supermarketu kad spazi zanosnu plavušu iza njega kako mu maše i smeje se. Iznenadio se da mu maše takva lepotica i iako mu se odnekud činila poznatom, nije imao pojma odakle, pa je upita:
- Oprostite, mi se znamo?
Ona mu odgovori:
- Možda se varam, ali mislim da ste vi otac jednog mojeg deteta!
Film mu se odmota unazad na zgodu kad je jedan jedini put bio neveran:
Rekao je:
- Bože, jeste vi striptizeta s moje momačke večeri, koju sam pred svim ortacima ševio na bilijarskom stolu, dok me je vaša drugarica mlatila po guzi mokrim celerom i gurala mi krastavac u šupak?
- Ne. - odgovori ona - Ja vašem sinu predajem engleski. :whistling:

Back