Vi ste trener

Da li je budžet garant kvalliteta u današnjoj košarci?

• Da

• Ne

• Zavisi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ponekad...
Pogledajte Evroligu, tri cetri ekipe su uvek u fajnal foru...
Garant da nije budzet u pitanju je svako od nas video 2005. Najskuplju ekipu smo imali po pojedincima pa nista...
Bas im je falio Djordjevic da se oprosti od kosarke...On bi to doveo u red.

Ja mislim da je ovaj nas tim divan ali najbolje igrace Amerike ne bismo mogli pobijediti...sanse bi nam bile veoma male...spustam kapu svakom igracu kojeg si nabrojao Gimnazijalac!
:respect:&:love: za taj tim!

Ja mislim da je ovaj nas tim divan ali najbolje igrace Amerike ne bismo mogli pobijediti...sanse bi nam bile veoma male...spustam kapu svakom igracu kojeg si nabrojao Gimnazijalac!
:respect:&:love: za taj tim!

To je bio tim koji se setao Evropom, ali steta sto je moralo da se raspadne...:sad2:
Kazem makar bi tekma bila neizvesna, pa ako su se Hrvati drzali poluvreme sa njima i mi isto 1996. onda bi sigurno kompletan tim bio pravi ispit za DOPINGOVANE Amere...

A od koga zavisi? :D

taj tim,na celu sa sve Kukijem i Drazenom,imala bi sta da kaze Amerima.Ipak,mislim da bi u to vreme fizicki dosta nadmocniji Ameri ipak dobili mec..Mada,recimo da se igra na 4 dobijene,mislim da bi tu iscupali bar jednu pobedu.

Jeste to bila sjajna ekipa,ali USA iz tog perioda je ipak bio nenormalno jak.Npr,ekipa koju ste pobrojali bi ODVALILA Drim Tim 2 :D :D :D

J.R. Holden
Teodors Papalukas
Pedja Stojakovic
Nikola Pekovic
Nenad Krstic
--------------------------------
Dušan Kecman
Milton Palacio
Miloš Teodosic
Milenko Tepić
Miloš Vujanić
Uroš Tripković