Vi ste iz Novog Sada??

Alex, koja je poenta ovog tvog posta, objasni mi/nam ?? :dontunderstand:
Inace, sta mislis o ovome...?? :)

Evo jos jednog klipa, sa druge strane grada, drugi ljudi usnimili, ali isti dogadjaj i pokazanje!

Oni sporo krecuci objekti lako mogu biti ti baloni koji se pominju, mozda se to moze proveriti po polozaju odakle je snimljeno (da li je tvrdjava iza odakle se vide 2-3 lansirana svetla).

Ono sto je intrigantno je brzo krecuci objekt koji se takodje vidi. Ako pogledate pazljivo deo snimka na 42-43 sekundi, lako se vidi da se to nesto obrusi nanize i posle ponovo uzleti. Ono sto je meni tu cudno je sto izgleda da se spustio medju same posmatrace - iza devojaka ali ispred zgrade koja je iza njih. To znaci da je u pitanju jako mali objekat i da su morali da ga lepo vide jer je bio koji metar od njih. :think:
Tako da mi je tu nesto sumnjivo

Oni sporo krecuci objekti lako mogu biti ti baloni koji se pominju, mozda se to moze proveriti po polozaju odakle je snimljeno (da li je tvrdjava iza odakle se vide 2-3 lansirana svetla).

Ono sto je intrigantno je brzo krecuci objekt koji se takodje vidi. Ako pogledate pazljivo deo snimka na 42-43 sekundi, lako se vidi da se to nesto obrusi nanize i posle ponovo uzleti. Ono sto je meni tu cudno je sto izgleda da se spustio medju same posmatrace - iza devojaka ali ispred zgrade koja je iza njih. To znaci da je u pitanju jako mali objekat i da su morali da ga lepo vide jer je bio koji metar od njih. :think:
Tako da mi je tu nesto sumnjivo

ako pogledas pazljivije videces da je to sto se "obrusilo" u stvari odsjaj sa bandere ispred. isto tako ako nastavis pazljivo da pratis "obrusavajuce" predmete, skontaces da se malo kasnije "obrusila" i reklama sa marketa pored.

Sa prijateljima na terasi sedim samo ako duvamo...pa sad ...mozda i ti imas isti obicaj? :):)

misli sta hoces,znam sta sam videla,mozda bih se i zamislila da sam bila jedina na terasi,ali em sto sam slikala,tako da imam u telefonu,em sto su ljudi pored mene gledali,em sto su komsije do mene isto slikali.To je bilo vece kada su vaterpolisti pobedili,pa smo mislilii da je vatromet,ali ovo je letelo kao avion samo ih je bilo sedam-osam...

misli sta hoces,znam sta sam videla,mozda bih se i zamislila da sam bila jedina na terasi,ali em sto sam slikala,tako da imam u telefonu,em sto su ljudi pored mene gledali,em sto su komsije do mene isto slikali.To je bilo vece kada su vaterpolisti pobedili,pa smo mislilii da je vatromet,ali ovo je letelo kao avion samo ih je bilo sedam-osam...

tj hoce da obore DOKAZ !!! :rtfm:

Alo, ne se tako obracati dami na forumu, nije lepo....

koliko sam upoznat i ona vredja tudje snove :confused:
nije to vredjanje..
imam ja dokaze a to sto devojka nije postovala fotku ne znaci da nema dokaz..
mozda samo ne zna kako :think:
ako sam ikoga uvdedio molim izvinite :ok:
dokaz ce biti objavljen u 23 danas kao sto rekoh..
moguca su mala kasnjenja pa se rok produzava do 03..
i necu vise sa sexualnim aluzijama ako je to povredilo milicu :gace:
ali misim da se sve to glupost koju ti serviras iz ne znam kojih razloga..
mozda si in :heart: u :zper: ili volis da branis dame...:dontunderstand:

Ponizno se izvinjavan na Maktubovom postu...inace,m on je moj glasnogovornik ovde kad mene nema.. :)

Elem, i ja sam iz NS, zivim na Grbavici, ali dati dan,/noc/vecer nisam nista video, a niko od mojih prijatelja.poznanika i komsija nije video.

Tako da sam skeptican po tom pitanju.....

poz za tebe sugradjanko, i ne se sekirati... :)

Ebes vanzemaljce...imamo mi svoj strand... :)

Back