Vi pitate, Tarot odgovara

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ Truman....uf kakva ti pitanja postavljas...ne nisi dvolican..dok bas ne moras da budes...eto ti odgovora...pozdrav
@ djika..uf strvinom..pa nece nista da bude cim ga tako zoves...a i nisu vam neki aspekti...posao se popravlja..pocece da ti bude na poslu sve lakse...ipak promena posla ti stoji na bolje od sept.okt.2008
@kojica...eto pa na kraju cete me primorati da govorim samo lepe i vesele stvari....drago mi je da si sa nam i dalje iako nisi iz ove price...

Gospodjo Tarot, cim se budemo upoznale vodim vas na kafu :D

@lime...prvi ispit je ok aspektovan prolazis 70 posto..a i drugi 60 posto....a za dijete se cujemo...pozz
@ tgl...buducnost pa solidna..moglo bi ovo da se pretvori u jaku i ozbiljnu vezu...60 posot.malo razocarenje u martu-aprilu a da li te voli moraces da ga pitas...
@ djika...drzim te za rec..pozz
@ pranagon...o osecanjima ne mogu da ti kazem nista to je promenljivo...veza ima male sanse da se nastavi 30 posto ali pokusaj da iniciras to..put u inostranstvo da ali kasnije nego sto ocekujes...
@aura..nema na cemu..

@ kojica uf da li si uvek ovako ozbiljan/ili ozbiljna??/ daj se malo opusti....neka ide zivot..pa ne resavamo mi ovde drzavnicke probleme.......ako ti je jednostavnije da shvatis ovo je sve 65 posto istina..a onih 35 nije laz vec mozda promasaj...eto...veeeeeeliki pozdrav!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@ kojica uf da li si uvek ovako ozbiljan/ili ozbiljna??/ daj se malo opusti....neka ide zivot..pa ne resavamo mi ovde drzavnicke probleme.......ako ti je jednostavnije da shvatis ovo je sve 65 posto istina..a onih 35 nije laz vec mozda promasaj...eto...veeeeeeliki pozdrav!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Зашто вичеш? Па нећу је нигде... немаш потребе да ме поздрављаш...
И хвала на бризи, сасвим сам опуштена.

Е, сада си ме јако заинтересовала.

Ко је, када и како измерио ову тачност? Одакле баш 65%?

Ovde je tema da kazes svoje brojeve i nista vise..
Pogledaj uvodni post..

Погледала, хвала лепо... и поставила питање, са све бројевима.

Видим Елле.

Дакле на овом подфоруму тема не мора да буде тема. Дивно...
А ни истину није нужно говорити...:roll:

Е, Тарот, сада можеш да ме поздравиш. Одбранише те два модератора од мене радознале...

Kojice, nisu moderatori ovde da brane ... koga od koga ? već da se staraju o koncepciji tema i podforuma. Mislila sam da je to jasno, zaista ne znam zašto ovu diskusiju prevodiš na lični nivo. Dobila si odgovor šta je tema.

Lepo sam te uputila na drugu temu o tarotu koja postoji.

Kojice, nisu moderatori ovde da brane ... koga od koga ? već da se staraju o koncepciji tema i podforuma. Mislila sam da je to jasno, zaista ne znam zašto ovu diskusiju prevodiš na lični nivo. Dobila si odgovor šta je tema.

Lepo sam te uputila na drugu temu o tarotu koja postoji.

Хвала Елле. Ти си веома љубазна.
Не бих ово прихватила на овај начин, да си ме само ти опоменула.
Али признађеш да је мало много, да ми двоје људи објашњава једно те исто.
Или сам ја заиста толико неразумна?

Знам да постоји још једна тема на којој би требало о Тароту да се разговара.
Особа која овде ''одговара на питања'' на тој теми ни реч није рекла.
Нема шта да каже? Нема потребе ништа да каже јер јој је дозвољено да говори ''65% истине'', без да ишта објашњава? А мени је и број година провераван...:lol:
Извини, али смешно ми је... и тешко ми је да ову тему озбиљно схватим...

И ево, извини још једном. Стварно ћу да ћутим.

Kao što rekoh, zaista mislim da nema potrebe za ličnim reagovanjem.
Psihologue i ja smo odgovorili gotovo istovremeno, njegov komentar sam videla tek posle mog napisanog. Nisam znala da će on odgovoriti a pretpostavljam ni on da ću ja, jednostavno desilo se i dešava se ... suštinski banalna stvar.

Što se ostalog tiče, ne znam šta bih ti rekla - ovo je forum i sve je na dobrovoljnoj bazi, piše ko hoće, šta hoće, i koliko hoće, niko od nas ne može ni sprečiti, ni naterati nekoga da nešto piše ili komentariše (u skladu sa pravilima, naravno).
Ovo nije nauka - ovaj pdf je svrstan u Zabavu, da li jeste ili nije zabava možemo polemisati (...do sudnjega dana :wink: ) a fakat je da svako ima pravo na svoje mišljenje, i da nešto prihvati ili odbaci. Ti zaista ne moraš bilo šta na ovoj temi (ili pdf-u) da shvatiš ozbiljno, ne znam zašto si stekla utisak da te neko ubeđuje u nešto. To je tvoja stvar i tvoje pravo.

No, kao što rekoh, za te polemike :arrow: druga tema.

Evo ja cu nesto da odgovorim radoznalima na ovoj temi :wink:
Postavila sam do sad 3 pitanja tarot i ona mi je na sva tri odgovorila , prva dva u onoj njenoj prvoj seriji a na trece pre neki dan. Ono sto sam htela da kazem je da je za ta dva pitanja od ranije bila 100% u pravu - pitanja su bila vezana za fakultet i do sad se obistinili ono sto mi je rekla .Nikad ne postavljam neka apstraktna pitanja vec uglavnom nesto sto ocekujem u blizoj buducnosti tako da sad mogu da kazem da je u redu sve sto mi je rekla .
Za ovo trece jos ne znam sta ce biti ali svi su izgledi da je i sad u pravu:roll:

Pa eto nadam se da je radoznalima sad malo jasnije da ovo nisu izmisljotine.

Da ne bi bio totalni off postavicu i pitanje jer imam pravo na jos dva :wink:

Da li cu se duze zadrzati u inostranstvu ?

7 21 9 13 25 42 57

[
@ pranagon...o osecanjima ne mogu da ti kazem nista to je promenljivo...veza ima male sanse da se nastavi 30 posto ali pokusaj da iniciras to..put u inostranstvo da ali kasnije nego sto ocekujes...

Hvala ! Za vezu sam predpostavljala,a za put u Francusku ?nece valjda da propadne:(

@ vekish..hvala draga na podrsci!!!!!!!!!! aspektovan ti je duzi period u inostranstvu ali ne tako brzo
@ Pranag..nece da propadne 80 posto ides u Francusku a aspekt otezanja moze da znaci svasta ponest
@ Truman pa zamisli da te pitam da li ce mi se ostvariti zelja..i to bez toga da ti kazem zelju..a deli nas milion km..i svega...pa onda dobijes jedan odgovor a onda isto to pitas za pet meseci da bi me proverio ili..???? igras se previse zato ti se ne da...!! JA SAM TU ZBOG VAS i iz najbolje namere vas `usmeravam` a vi..pa....ima nas raznih zar ne...
@kissable...nije jos stigao??? pa imala i sjajne aspekte...a da ti malo negde ne gesisi..bice ljubavi uskoro..po aspektima moralo bi biti..pozz

@ tgl...buducnost pa solidna..moglo bi ovo da se pretvori u jaku i ozbiljnu vezu...60 posot.malo razocarenje u martu-aprilu a da li te voli moraces da ga pitas...
:):):):):):):):)
dobro zboris tarot, posto si tako divna prema nama, mogu jos jedno pitanjce:
hocu li mu dati kosulju za njegov rodjendan???? 15, 23, 38,. 39, 42, 58, 64
i hvala ti punooooo, punp, zaista, punooooo:P:P:P:P:P:P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back