Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dosao je i taj dan,konacno,otvaramo temu sa namerom da pomognemo nasim lepim forumasicama da lakse i lepse zive
Jednom se moralo doci i do ovoga,jer su forumasice nase blago koje moramo cuvati.
Za pocetak,krizni stab sacinjavaju:Stroncijum,Hard as Rock,Trucker SD,i Sillver.Naravno,primacemo i ostale muske clanove foruma,samo sa jednim ciljem:unaprediti zivot forumasicama.
Nase usluge su gratis,jer smo prvenstveno dzentlmeni,zato,forumasice pitajte,mi odgovaramo![]()

Ne,tebe licno preuzimamŠto me teraš?![]()

Meni je potrebna pomoć kriznog štaba...želim da okrečim sobu, zalepim tapete i izgletujem i lakiram pod...Dakle, kad možete da počnete sa rešavanjem mog problema?![]()
Cim nadjemo broj nekog molera u tvom gradu

Meni je potrebna pomoć kriznog štaba...želim da okrečim sobu, zalepim tapete i izgletujem i lakiram pod...Dakle, kad možete da počnete sa rešavanjem mog problema?![]()

Zalepice oni nesto drugo...a bome i izlakirati...![]()

a, kazes da je interesovanje za tvoju strucnu pomoc bilo ogromno?Ja sam ranije otvorila temu "Pevacica, pomaze" ili "Pitajte Pevacicu", ali su je ljubomorni moderatori zatvorili.

Zato cemo im na ovom terenu doskocitiJa sam ranije otvorila temu "Pevacica, pomaze" ili "Pitajte Pevacicu", ali su je ljubomorni moderatori zatvorili.

Ja cu da lakiram pod,samo mi smetaju senke,pa moras biti pored mene,da se ne razlije lakMeni je potrebna pomoć kriznog štaba...želim da okrečim sobu, zalepim tapete i izgletujem i lakiram pod...Dakle, kad možete da počnete sa rešavanjem mog problema?![]()
A jel ti u opšte znaš zašto se smeješ ili je to čisto uvlačenje u guzzicu?
Neozbiljni ste, niko mi nije evidentirao tamo termin... Stoci je sledeci,al` kako stvari stoje, bolje bi bilo da se preseli kod menena jedno nedelju-dve... pa da resimo, i to ako je bas bas strucan![]()

Naravno. Rezervisi mi smestaj
Meni
Stoci

Zbunjena sam ovim kriznim štabom,pa kao autor ovih redaka(na prinudnom čekanju) molim da mi neko objasni : zašto mislite da nama,ženama treba pomoć?
p.s. samo da pričamo o zbunjenom i ludom,hvala

Hehehhe, ja se izvinjavam..dugi nokti, osetljiva tastatuta.. Nego, cika Hard izvuk`o guzu, a vi ne mozete da postignete sad sa ovim pomahnitalim zenama... eee, HardU... E, Stronci![]()
Lud i zbunjen su homosexualni par....pošto se ne zna ko koga.....![]()

Jedno je sasvim sigurno iz take kombinacije se dobija blesav.Lud i zbunjen su homosexualni par....pošto se ne zna ko koga.....![]()