Vezivanje 🫦

Ih, ta kombinacija povodac i ignor je u istoj ravni. Ostavi te na polici u submisiji, a ti srećna

ako mogu da iskomentarišem kako ja to vidim - nije ni malo isto.

Submisija vezano za sex nije isto što i za život. Kao što submisija nije isto što i mazohizam.
To je jedna igra predavanja, kada se namerno razoružaš, odložiš sve karte, postaneš svoj primarni krik, skineš sa sebe slojeve morala i ponosa, jer se osećaš sigurno. Posebno je to interesantno ženama sa puno inače odgovornosti u životu, koje moraju da budu često u muškoj energiji, pa je to jako dobar i snažan izvor sreće, rasterećenja od svakodnevice, uživanja u ekstremnoj ženstvenosti.. Tako da to nije poziv za sve žene, nego samo za one koji to osete. Kao što nije poziv ni za mnoge muškarce, već samo one sa kojima se klikne.

Submisija vezano za sex nije isto što i za život. Kao što submisija nije isto što i mazohizam.
To je jedna igra predavanja, kada se namerno razoružaš, odložiš sve karte, postaneš svoj primarni krik, skineš sa sebe slojeve morala i ponosa, jer se osećaš sigurno. Posebno je to interesantno ženama sa puno inače odgovornosti u životu, koje moraju da budu često u muškoj energiji, pa je to jako dobar i snažan izvor sreće, rasterećenja od svakodnevice, uživanja u ekstremnoj ženstvenosti.. Tako da to nije poziv za sve žene, nego samo za one koji to osete. Kao što nije poziv ni za mnoge muškarce, već samo one sa kojima se klikne.
Slažem se za to. Pogotovo za tip žene.

Ja sam mislila na sex igru. A ti na sex i život.

Aaa,pa treba da procitam onda,uletela sam nepripremljena:D

A zamisljam ovaj trip onda...oko logorske ste vatre,noc je i ti pricas strasne price o psihopati koji ce sve da vas pohvata( dobro,tebe nece naratora) i zaveze lancima... I onda...wooohoooo:malav:
ipak nije tako znam:zkez:
Izvinjavam se na neozbiljnosti.
i onda vas vrti na vatrici ko marhmellows-e

I još. Tvoj post kaže da mora taj neko da bude " dostojan toga". Što znači, ili da mu veruješ ili mnogo ceniš ili?
da, da, za takonešto nužna je duboka vrsta nežnosti i naklonosti.. inače nema smisla. Ono kad znaš da te suštinski ta osoba ceni, poštuje i voli na neki način. Inače je iživljavanje, tako ja to kapiram

Back