- Poruka
- 71.611
Ljudi, hajde smirite se malo. Niko nece dobiti srcku dok je druga vezana niti ce iko ikoga da ostavi na polici da cami cekajuci (barem ne toliko).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ih, ta kombinacija povodac i ignor je u istoj ravni. Ostavi te na polici u submisiji, a ti srećna
Slažem se za to. Pogotovo za tip žene.ako mogu da iskomentarišem kako ja to vidim - nije ni malo isto.
Submisija vezano za sex nije isto što i za život. Kao što submisija nije isto što i mazohizam.
To je jedna igra predavanja, kada se namerno razoružaš, odložiš sve karte, postaneš svoj primarni krik, skineš sa sebe slojeve morala i ponosa, jer se osećaš sigurno. Posebno je to interesantno ženama sa puno inače odgovornosti u životu, koje moraju da budu često u muškoj energiji, pa je to jako dobar i snažan izvor sreće, rasterećenja od svakodnevice, uživanja u ekstremnoj ženstvenosti.. Tako da to nije poziv za sve žene, nego samo za one koji to osete. Kao što nije poziv ni za mnoge muškarce, već samo one sa kojima se klikne.
Ja sam mislila na sex igru. A ti na sex i život.ako mogu da iskomentarišem kako ja to vidim - nije ni malo isto.
Submisija vezano za sex nije isto što i za život. Kao što submisija nije isto što i mazohizam.
To je jedna igra predavanja, kada se namerno razoružaš, odložiš sve karte, postaneš svoj primarni krik, skineš sa sebe slojeve morala i ponosa, jer se osećaš sigurno. Posebno je to interesantno ženama sa puno inače odgovornosti u životu, koje moraju da budu često u muškoj energiji, pa je to jako dobar i snažan izvor sreće, rasterećenja od svakodnevice, uživanja u ekstremnoj ženstvenosti.. Tako da to nije poziv za sve žene, nego samo za one koji to osete. Kao što nije poziv ni za mnoge muškarce, već samo one sa kojima se klikne.
Ljudi, hajde smirite se malo. Niko nece dobiti srcku dok je druga vezana niti ce iko ikoga da ostavi na polici da cami cekajuci (barem ne toliko).

Ja sam mislila na sex igru. A ti na sex i život.
Pa dobro. Ja sam se pomalo našalila. To su igre i kontrole. Neko uživa u tome.pa nemam pojima na šta si mislila, nisam ni pročitala temu, izvini.
Nego si se bila nadovezala na moj upis o polici, a ja sam mislila na policu generalno u životu.
Pa dobro. Ja sam se pomalo našalila. To su igre i kontrole. Neko uživa u tome.
I još. Tvoj post kaže da mora taj neko da bude " dostojan toga". Što znači, ili da mu veruješ ili mnogo ceniš ili?pa nemam pojima na šta si mislila, nisam ni pročitala temu, izvini.
Nego si se bila nadovezala na moj upis o polici, a ja sam mislila na policu generalno u životu.
Naravno, zato i rekoh da te ostavi na polici. Kapiraš?kontrola je deo dominacije
a ništa lepše za sub nego kada neko preuzme kontrolu![]()
Ulete ga ti, izvolte, ja sam ih poplasio serijama.Nadam se da ne pricate o vezivanju zrtve psihopate u podrum .
Ostale igrarije vezivanja su za one koji oboje vole da se igraju tako...
Padobranski ulet![]()
Aaa,pa treba da procitam onda,uletela sam nepripremljenaUlete ga ti, izvolte, ja sam ih poplasio serijama.

i onda vas vrti na vatrici ko marhmellows-eAaa,pa treba da procitam onda,uletela sam nepripremljena
A zamisljam ovaj trip onda...oko logorske ste vatre,noc je i ti pricas strasne price o psihopati koji ce sve da vas pohvata( dobro,tebe nece naratora) i zaveze lancima... I onda...wooohoooo
ipak nije tako znam
Izvinjavam se na neozbiljnosti.
Ja sam pomislila nesto drugoi onda vas vrti na vatrici ko marhmellows-e

Na sta si ti pomislila?Ja sam pomislila nesto drugo![]()
da, da, za takonešto nužna je duboka vrsta nežnosti i naklonosti.. inače nema smisla. Ono kad znaš da te suštinski ta osoba ceni, poštuje i voli na neki način. Inače je iživljavanje, tako ja to kapiramI još. Tvoj post kaže da mora taj neko da bude " dostojan toga". Što znači, ili da mu veruješ ili mnogo ceniš ili?
pa ok, moze to da bude hot , samo da nije neka centipeda. I guess...Na ovo,samo sa malo vise lanaca
jesam, onako, solidno adaptacija ispala s obzirom na to da ne volim Stivena Kingato
hvala ti što me podseti.
jesi gledao film kako ti se čini?
Da li vas pali vezivanje i kako? Volite da ste dominantni ili ne?

nego?ali ne mene
![]()
Ja volimali ne mene
![]()
zato ne valjaju one iz sex shopa..samo prave policijske.Ja volimKineske lisice, ona te popali, ti pokidas lisice i pokazes joj kakava si muskarcina
![]()