Vezivanje 🫦

e u jednom filmu je neki lim odveo svoju ženu u neku zabit za vikend da se igraju malo kinki
i taman kad ju je vezao za krevet i krenuo da je obrađuje dobije srčani napad i stropošta se mrtav na patos.
i sada ona mora nekako da dovati taj ključ koji je daleko a krevet je pretežak da ga vuče, lisice su prave pandurske nema otvaranja bez ključa...
jbt a tek je petak veče....
zaboravila sam kako se film zove
Super film za osobe s blagim panicnim napadima!

haha sprovođenje kroz mračne hodnike želja.
pa ne.
naravno da ako hoćete da se igrate unapred osmislite taktiku kao i lozinku za prekid ako nekom ne prija više

mislim ako ženi ne prija jer žena je tu vezano biće
muškarci samo dobiju visoku štiklu u leđa ali da su vezani to je baš redak slučaj
tako je ona šeron ston vezala svog ljubavnika za krevet pa su je posle vodili u policijsku stanicu bez gaća
Sta pricas covece. Ja sam bio vezan ne znam koliko puta. Igranje brate sto da ne.

haha sprovođenje kroz mračne hodnike želja.
pa ne.
naravno da ako hoćete da se igrate unapred osmislite taktiku kao i lozinku za prekid ako nekom ne prija više

mislim ako ženi ne prija jer žena je tu vezano biće
muškarci samo dobiju visoku štiklu u leđa ali da su vezani to je baš redak slučaj
tako je ona šeron ston vezala svog ljubavnika za krevet pa su je posle vodili u policijsku stanicu bez gaća
A željno to iščekuju? Satri me, potri, iscedi po limun 😁

Super film za osobe s blagim panicnim napadima!
da bre ni meni nije bilo svejedno
a kad su noću počeli da se pojavljuju razni sablasni oblici
ja reko
aaa nismo videli kad ste polizali sličicu pre sexa to nam niste pokazali a sad tu drhtite od straha

sveukupno film je počeo dobro prava akcija u toku
i onda
ko oni zadaci kako da prevedete na jednom splavu iz tri puta petoro ljudi a da ...

tako i ovo kako da se otključa od kreveta a da ne slomi zglob

Ne kačim najbolje. On na primer pravi romantičnu atmosferu da bi kresnuo, u prevodu?
Bas tako. Lazno i onda je prosto anksiozno. Ja to ne volim, tu je gde volim ne spontanost- izmanipulisati malo je ok, to znaci da se trudis za taj prostor a ljudi su komplikovana bica, vec obostranost i zelju za kompletnim zajednickim uzivanjem. I ne mora to da bude neka gala. Ugodjaji.

Bas tako. Lazno i onda je prosto anksiozno. Ja to ne volim, tu je gde volim ne spontanost- izmanipulisati malo je ok, to znaci da se trudis za taj prostor a ljudi su komplikovana bica, vec obostranost i zelju za kompletnim zajednickim uzivanjem. I ne mora to da bude neka gala. Ugodjaji.
Pa da. I onda dobiješ mrtvog konja ili zaljubljenu tinejdzerku. A oba su balast

e u jednom filmu je neki lik odveo svoju ženu u neku zabit za vikend da se igraju malo kinki
i taman kad ju je vezao za krevet i krenuo da je obrađuje dobije srčani napad i stropošta se mrtav na patos.
i sada ona mora nekako da dovati taj ključ koji je daleko a krevet je pretežak da ga vuče, lisice su prave pandurske nema otvaranja bez ključa...
jbt a tek je petak veče....
zaboravila sam kako se film zove
Gerald's Game

Back