Jednostavno sam poreklom iz hr pa je to i logicno... da otvaram teme koje su vezane za hr.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
]Jednostavno sam poreklom iz hr pa je to i log[/B]icno... da otvaram teme koje su vezane za hr.
jbt kakva briga za hrvatski jadran. hvala vam drugovi. zivjeli!!
jadran nije hrvatski jer nije hrvatska jedina zemlja koja izlazi na jadransko more...
niko ne kaze da su to nasa letovalista, mada ako cemo o pricanju srpskog ove godine je preko 100 000 gradjana Srbije letovalo u hrvatskoj...
ovo je bio stav cak i iz domena ekologije,ocuvanja prirode i zivotne sredine, zato mi se ne svidja odrzavanje vojnih vezbi i plovidba gomile brodova i nuklearnih podmornica po jadranu...
alo bre ilke....pa ja sam prika mislio da si ti ozbiljan covek
pa jel ti stvarno mislis da nuklearna podmornica ima auspuh...kroz koji dok se ona krece izlecu cestice atoma uranijuma
pazi.....ona u sebi ima reaktor...koji je vrlo dobro izolovan i strasno dobro cuvan i obezbedjen..u suprotnom..pobio bi posadu....a toiakav posao niko nebi prihvatio...cak i ako krene po zlu...nikada ne explodira na nacin kao klasicna explozija...vidis recimo kursk...nije explodirao reaktor
jesi li ti cuo za cernobilj??
pa zaboga covece posle cernobilja,vise niko nije bezbedan...jednostavno,sve je manje vise zatrovano
a brodovi...vojni...pa nekada su tu bili nasi...jna....kada su se povukli iz hrvatske...1991..dosli su u crnu goru...zbog malih kapaciteta luka u crnoj gori,a i slabog budzeta srj,nisu se mogli izdrzavati,tako da su svi rasprodati libiji,iranu itd itd
ali niti plovidba stranih brodova moze da zagadi more...niti nuklearna podmornica...na taj takav nacin

Pitam se pitam, ko ovde brine tudju brigu?brinu za svoja ljetovalista i jos nisu realizirali da to vise nije njihovo podrucje i nije njihov problem
a jel može jedna lepa tema o Beogradu?8-)
kad ga već toliko voliš...ili da pogodim...i sljedeća tema o Hrvatskoj?![]()

Kakva ironija!
Krvati dolaze na Srpski forum i napadaju Srbina u vezi tema koje postavlja o Hrvatima i genocidnoj Hrvatskoj.
Pa još daju i ovako licemerne izjave:
Pitam se pitam, ko ovde brine tudju brigu?
Hrvati koji dolaze na Srpske forume i raspravljaju o svemu, pa čak i o Srpskoj zemlji i Srpskoj politici? Ili Srbi koji pišu o Hrvatskoj čija je teritorija do juče bila i njihova kuća, a sa čije su teritorije proterani genocidnim akcijama zvanim Oluje i Bljeskovi?
Ujedno- tužno i smešno.
znas kako, ljudska priroda je cudna, ono gde si ti niej toliko zanimljivo,jer si tu svaki dan, zanimljivije ti je ponekad ono gde nisi...![]()

slavonijo, a sta je sa vojnim odmaralistima i komplexima sirom hrvatske obale na primer? onda je i to predmet sukcesije...
a inace vas poglavnik tudjman je explicitno trazio da se jna povuce iz hrvatske... a sad biste brodove jna...
i niej tacno da je sve povuceno, bas sam gledao prilog na hrtu o hrvatskoj mornarici, pa i to sto imate mornarice, skoro sve je nasledjeno od jna...
slavonijo ti kad god nemas argumenata da odgovoris, pocnes da pricas kako druga strana laze...

Ali onaj aviJon u shahovnici..sav kockast..ko pera detlitj.....buwahahahahahahah.![]()
]e pa samo da te obavestim na ovom forumu bit ću sve manje i [/B]manje...na tvoju sreću ili žalost...whatever...počela je večeras jedna predivna serija o Ratkajevima na HRT2 i eto privukla je svu moju pažnju KONAČNO da i mi Hrvati imamo seriju vrednu pažnje a to jest pokazala prva epizoda, kostimi ambijent sve autentično a glumi čak i jedan glumac koji glumi Srbina tako da će biti zanimljivo gledati...serija je rađena po više-manje istinitim događajima tog vremena pa je i politika zastupljena...
eto upravo odgledao prvu epizodu i obećava serija da dobije titulu jedne od najboljih u Hrvatskoj pa i šire...
a s druge strane imam nekih novih obaveza na poslovnom planu pa me neće biti ni tijekom dana toliko...
eto samo da znaš
možeš odlahnuti ...neću te više toliko često ljutiti argumentima ko dosad![]()
Tačno tako, kad nema argument, onda druga strana laže.slavonijo ti kad god nemas argumenata da odgovoris, pocnes da pricas kako druga strana laze...

sto mislis koga to zanima?
ili tko ce da zali za tim?
mozda oni kojima pokusavas da se dodvoris pisuci ekavicu?
osvijesti se...

![]()
FOTO: Duje Klarić / CROPIX NATO-ovi brodovi usidreni u Splitskom kanalu
Kako doznaje Slobodna Dalmacija iz izvora bliskih američkoj komponenti vježbe Noble Midas 07, ruska tajna služba od samog početka prisluškuje sve radiokomunikacijske kanale preko kojih se odvija svakodnevna komunikacija te izdaju zapovijedi.
Amerikancima nije dugo trebalo da otkriju izvor problema. Najprije su utvrdili da ometajući signali dolaze izvan komunikacijske mreže Plemenitog Mide, a potom su tragovi doveli do pretpostavke kako smetnje dolaze s jedne ruske podmornice.
"Budući da se rusko plovilo nalazi u međunarodnim vodama, nitko ga i ništa ne može spriječiti, kao i bilo koji brod u promatranju, bez obzira pod čijom zastavom plovi", objasnio je Chappel. Dodao je kako se uvijek predviđa će NATO-ove aktivnosti biti predmetom interesa mnogih, kao i da ćemo biti predmetom prisluškivanja. "Ne postoje dokazi o uplitanju ruskog plovila u samu vježbu", rekao je Chappell.
Net.hr
10.10.2007