Kad bi tako bilo. Mozak se opire učenju, treba vršiti napor i zadavati mu novi materijal da bi bio koliko toliko u formi. Inače se za čas uspava ako pomaka nema.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad bi tako bilo. Mozak se opire učenju, treba vršiti napor i zadavati mu novi materijal da bi bio koliko toliko u formi. Inače se za čas uspava ako pomaka nema.
Zanimljivo da nigde nisi napisao kako na to reaguje zena.
Nesto sto traje godinama ne moze da prodje neprimeceno,
takoreci je nemoguce da zena ne nadje tragove, a najvaznije
ne procitah njegov odnos prema zeni.
prosto je:
učen čovek ima mozak koji je naučen da stalno uči.
Tako i u seksu.
Posle nekog vremena sa istom ženom, njegov mozak nema šta da uči više
i tu crni čipkast veš i vezivanje za krevet, ne pomažu mnogo...
posle određenog vremena sa istom ženkom (sad malo hemijski deo), feromoni se izjednače.
Što će reći, ne miriše mu više njezina ptička ko nekad.
On (taj moj drugar jel) je u braku.
Ona, ta njegova ljubavnica je razvedena, majka sa dvoje dece.
Ona njemu nije prva veza sa strane, on njoj kao oženjen i „zauzet“ jeste.
Desila se jel’te hemija, drž ne daj..kad god se moglo dovatili bi se ko blesavi, tucanja do sutra i kako to već ide, ona se zaljubi.
On ne, ali mu je draga.
Kako vreme ide, ona ga sve više želi, voli, njemu je takođe lepo, ali počnu da ga nerviraju njene priče o tome kako kada on ode ona ostane sama, bla bla bla bli ble blo..
Ona se izvinjava, razume, zna da je sama izabrala, ali je jače od nje
Njemu počne da radi crv i posle svake od tih „erotskih seansi“ on počinje da misli na nju tako što je sažaljeva, da oseća krivicu itd.
Pričaju o tome koliko stignu, ali uglavnom se pretežno samo iebu.
Kako vreme ide, veza postaje sve tužnija. Ona posle seksa ničim izazvana plače..on ćuti, ne zna šta da joj kaže, ona mu se izvinjava, on kaže u redu je, ali ništa više nije u redu.
Pričaju sve više i on na kraju predlaže da ode iz njenog života i pusti je da diše, slobodna, za nekoga drugog, ovaj put slobodnog, mogućeg.
Ona odbija, ne želi, ne zna..želi samo njega.
Pa opet red vatrometnog seksa, red „sve će biti okej“ i red „ništa nije okej“
Veza traje nekoliko godina, ona je sve starija, šanse da nađe nekoga sve manje i ponavlja kako niko neće ženu s dvoje male dece..
On je i dalje želi, ali shvata da na nju deluje kao droga. Što je više uzima, to će biti štetnije po nju.
U glavi mu se dok mašta o njoj, mešaju njene sise, usta, dupe, oči kosa..a onda je „vidi“ kako sama popravlja fen za kosu, kako tegli kese s pijace, kako plače sama u krevetu, kako gleda druge parove dok se drže za ruke..pa opet snagom volje pokušava da misli o njenoj ptički, glasu, mirisu seksa, ukusu njenih ustiju, kože, težini tela..ali eto ti slika njene dece kako rade zadatke, nje kako sama vuče kofere na more, kako je drugarice vode u pozorište, kako plače, plače plače..kako se čak razboljeva od tuge.
Šta mu je činiti?
odluka nije na njemu.
Pises kao da su ti se svi muskarci ovog sveta poverili i sad ti sve znas.
To nije nista drugo do tvoj subjektivan stav i uskogrudost, jer ne dozvoljavas ni to da, na primer, na milion istih muskaraca postoji jedan izuzetak. I on je dovoljan da opovrgne tvoju tvrdnju.
Ipak smo se nesto udaljili od pecinskog coveka nosenog nagonima i instiktima. Ne puno, ali dovoljno.
msš ono muškarac je glava al je žena vrat?
jer ne dozvoljavas ni to da, na primer, na milion istih muskaraca postoji jedan izuzetak. I on je dovoljan da opovrgne tvoju tvrdnju.
.
muškarac je glavić u ovom slučaju... kada to bude shvatila i prihvatila otići će sama.
on neće nikad, zašto bi?
ja se slažem sa tobom
U milion postoji i više izuzetaka.
Ali ti nisi probala milion nego samo ? kolko beše? dva muškarca.
et, sad malo sama razmišljaj nemoj da ti ja punim glavu..
ja se slažem sa tobom
U milion postoji i više izuzetaka.
Ali ti nisi probala milion nego samo ? kolko beše? dva muškarca.
et, sad malo sama razmišljaj nemoj da ti ja punim glavu..
A, pa kad je 1:1, onda je resen problem.eh heh, jedan drugi drugar mi priča, kao - ima sličnu situaciju i šta će, reši da kaže sve pa kud puklo da puklo.
Skupi decu na trosed i počne "deco..tata ima nešto da vam kaže, eh..tata se zaljubio.."
U to uleće žena iz kuhinje, vata ga pod mišku i odvlači u drugu sobu i kaže mu
- slušaj pčktmtrn ja imam dečka deset godina pa ne smaram nikoga sa tim ! Budi otac ovoj deci a svoja sranja rešavaj kako znaš i umeš jesčuo?!"![]()
mudro zboriš
ali ima žena (kao što je ova) koja kada joj da prostiš uđe glavić, ona se istopi, promeni, sva se preda pa taman da je pre toga siktala i skakala sa noktima u oči.
jednostavno neka magična fiziologija kod vagine kaže..čim joj samo maaaalčice uđe, ona ko u astral da ode
šta je to?
kaže Mujo ženi, ajmo ženo ba da malo promenimo nešta u seksu, dosadi više ovo ili ja gore ili ti dolje ili ono sriejdom zguza, ajmo malo neke novine i to..
Kad ti eto Fate predoži 69 tku
Svidelo se to Muji, al svako malo će "Sutra najavili kišu.."
Fata ćuti, samo radi
Ne prođe malo ,tek će Mujo opet "E, pobijedio Željo dva jedan.."
Fata mamla ne progovara
"ja vid budale kako glupo pogibe čovjek od struje.." reče Mujo kad će Fata "Aman Mujo šta ti je? Šta to pričaš samo?"
" Ma ništa..nego ostalo ti parče "Oslobođenja" u guzci..pa reko da i tebi pročitam..."
hihihi
Mene samo vreme moze uveriti da gresim. Ti nikako.
Ali da se smejes drugima, to znas. Da ih razumes, ne znas. Ali si zato pun svih mogucih informacija i opstih istina da je stvarno greh da se ja ovako nejebena od mnogih usudim nesto tebi reci, o ti iskusni i nadasve plemeniti, dobri covece.
Digao si mi pritisak, pa se zato nosi u *****, prepotentni seratoru opste prakse.
Mene samo vreme moze uveriti da gresim. Ti nikako.
Ali da se smejes drugima, to znas. Da ih razumes, ne znas. Ali si zato pun svih mogucih informacija i opstih istina da je stvarno greh da se ja ovako nejebena od mnogih usudim nesto tebi reci, o ti iskusni i nadasve plemeniti, dobri covece.
Digao si mi pritisak, pa se zato nosi u *****, prepotentni seratoru opste prakse.
...muskarcina!ta nije žena sluškinja pa da služi, mon dieu..
dakle, pere pegla kuva..šta znam, ima ta sve što joj treba ne brini, veliki su drugari kolko znam a i on je često vredan pogotovo kad oseti krivicu što je prco onu drugu pa sredi celu kuću i donese šta treba i tako ukrug..sve u svemu znaj jedan mali raj..
prosto je:
učen čovek ima mozak koji je naučen da stalno uči.
Tako i u seksu.
Posle nekog vremena sa istom ženom, njegov mozak nema šta da uči više
i tu crni čipkast veš i vezivanje za krevet, ne pomažu mnogo...
posle određenog vremena sa istom ženkom (sad malo hemijski deo), feromoni se izjednače.
Što će reći, ne miriše mu više njezina ptička ko nekad.
Naravno, "mozak" necemo da dovodimo u pitanje, taman posla.![]()
Pises kao da su ti se svi muskarci ovog sveta poverili i sad ti sve znas.
To nije nista drugo do tvoj subjektivan stav i uskogrudost, jer ne dozvoljavas ni to da, na primer, na milion istih muskaraca postoji jedan izuzetak. I on je dovoljan da opovrgne tvoju tvrdnju.
Ipak smo se nesto udaljili od pecinskog coveka nosenog nagonima i instiktima. Ne puno, ali dovoljno.