Veza sa razvedenom ženom

Kad bi tako bilo. Mozak se opire učenju, treba vršiti napor i zadavati mu novi materijal da bi bio koliko toliko u formi. Inače se za čas uspava ako pomaka nema.

kaže Mujo ženi, ajmo ženo ba da malo promenimo nešta u seksu, dosadi više ovo ili ja gore ili ti dolje ili ono sriejdom zguza, ajmo malo neke novine i to..

Kad ti eto Fate predoži 69 tku

Svidelo se to Muji, al svako malo će "Sutra najavili kišu.."
Fata ćuti, samo radi
Ne prođe malo ,tek će Mujo opet "E, pobijedio Željo dva jedan.."
Fata mamla ne progovara
"ja vid budale kako glupo pogibe čovjek od struje.." reče Mujo kad će Fata "Aman Mujo šta ti je? Šta to pričaš samo?"
" Ma ništa..nego ostalo ti parče "Oslobođenja" u guzci..pa reko da i tebi pročitam..."

hihihi

Zanimljivo da nigde nisi napisao kako na to reaguje zena.

Nesto sto traje godinama ne moze da prodje neprimeceno,

takoreci je nemoguce da zena ne nadje tragove, a najvaznije

ne procitah njegov odnos prema zeni.

ako pitas mene znaj da ima zena koji nisu robovi sadasnjeg liberalnog pristupa pa da startuju prve...neke su u stanju da neguju fantaziju dugo vremena cak da obozavani toga i nije svestan... i to bude jako suptilno dok ne pokvare sve ulazenjem u shemu...

prosto je:

učen čovek ima mozak koji je naučen da stalno uči.
Tako i u seksu.
Posle nekog vremena sa istom ženom, njegov mozak nema šta da uči više

i tu crni čipkast veš i vezivanje za krevet, ne pomažu mnogo...

posle određenog vremena sa istom ženkom (sad malo hemijski deo), feromoni se izjednače.
Što će reći, ne miriše mu više njezina ptička ko nekad.

Pises kao da su ti se svi muskarci ovog sveta poverili i sad ti sve znas.
To nije nista drugo do tvoj subjektivan stav i uskogrudost, jer ne dozvoljavas ni to da, na primer, na milion istih muskaraca postoji jedan izuzetak. I on je dovoljan da opovrgne tvoju tvrdnju.
Ipak smo se nesto udaljili od pecinskog coveka nosenog nagonima i instiktima. Ne puno, ali dovoljno.

On (taj moj drugar jel) je u braku.
Ona, ta njegova ljubavnica je razvedena, majka sa dvoje dece.

Ona njemu nije prva veza sa strane, on njoj kao oženjen i „zauzet“ jeste.
Desila se jel’te hemija, drž ne daj..kad god se moglo dovatili bi se ko blesavi, tucanja do sutra i kako to već ide, ona se zaljubi.

On ne, ali mu je draga.

Kako vreme ide, ona ga sve više želi, voli, njemu je takođe lepo, ali počnu da ga nerviraju njene priče o tome kako kada on ode ona ostane sama, bla bla bla bli ble blo..

Ona se izvinjava, razume, zna da je sama izabrala, ali je jače od nje
Njemu počne da radi crv i posle svake od tih „erotskih seansi“ on počinje da misli na nju tako što je sažaljeva, da oseća krivicu itd.

Pričaju o tome koliko stignu, ali uglavnom se pretežno samo iebu.

Kako vreme ide, veza postaje sve tužnija. Ona posle seksa ničim izazvana plače..on ćuti, ne zna šta da joj kaže, ona mu se izvinjava, on kaže u redu je, ali ništa više nije u redu.
Pričaju sve više i on na kraju predlaže da ode iz njenog života i pusti je da diše, slobodna, za nekoga drugog, ovaj put slobodnog, mogućeg.

Ona odbija, ne želi, ne zna..želi samo njega.

Pa opet red vatrometnog seksa, red „sve će biti okej“ i red „ništa nije okej“

Veza traje nekoliko godina, ona je sve starija, šanse da nađe nekoga sve manje i ponavlja kako niko neće ženu s dvoje male dece..

On je i dalje želi, ali shvata da na nju deluje kao droga. Što je više uzima, to će biti štetnije po nju.
U glavi mu se dok mašta o njoj, mešaju njene sise, usta, dupe, oči kosa..a onda je „vidi“ kako sama popravlja fen za kosu, kako tegli kese s pijace, kako plače sama u krevetu, kako gleda druge parove dok se drže za ruke..pa opet snagom volje pokušava da misli o njenoj ptički, glasu, mirisu seksa, ukusu njenih ustiju, kože, težini tela..ali eto ti slika njene dece kako rade zadatke, nje kako sama vuče kofere na more, kako je drugarice vode u pozorište, kako plače, plače plače..kako se čak razboljeva od tuge.

Šta mu je činiti?

odluka nije na njemu.

To nije nista drugo do tvoj subjektivan stav i uskogrudost, jer ne dozvoljavas ni to da, na primer, na milion istih muskaraca postoji jedan izuzetak. I on je dovoljan da opovrgne tvoju tvrdnju.
Ipak smo se nesto udaljili od pecinskog coveka nosenog nagonima i instiktima. Ne puno, ali dovoljno.

To se u mom selu zove seksualna demagogija.

poucna konstrukcija zoroa ima onaj zivotni vrbopuc ili virus koji se zove veza bez pocetka sredine i kraja... da je postojao pravi kraj bez ibzira ko do njega doveo - pretezno duhovno jachi, veza bi mozda nekad u futuru slucajnosti mogla poceti mnogo ozbiljnije no u takvoj emotivno koristoljubivoj formi... tada se uvek pita samo jedan ko sto rece koleginica, onaj ne emotivno vec duhovno jachi posto karmicke veze pocinju i traju samo zahvaljujuci jacem ko ih prepozna i spreman je da se odrekne dela sebe u njoj... ona ne zeli, tj ne sme jer ima decu, posto zna ako emotivno pukne pola zivota ce joj otici u mutnu moravu neizvesnosti u kojoj ne ume da pliva... deja vu... prokletstvo... baxuzluk... sreca mozda u nekom drugom zivotu

muškarac je glavić u ovom slučaju... kada to bude shvatila i prihvatila otići će sama.
on neće nikad, zašto bi?

mudro zboriš

ali ima žena (kao što je ova) koja kada joj da prostiš uđe glavić, ona se istopi, promeni, sva se preda pa taman da je pre toga siktala i skakala sa noktima u oči.
jednostavno neka magična fiziologija kod vagine kaže..čim joj samo maaaalčice uđe, ona ko u astral da ode

šta je to?

ja se slažem sa tobom
U milion postoji i više izuzetaka.
Ali ti nisi probala milion nego samo ? kolko beše? dva muškarca.
et, sad malo sama razmišljaj nemoj da ti ja punim glavu..

Mene samo vreme moze uveriti da gresim. Ti nikako.

Ali da se smejes drugima, to znas. Da ih razumes, ne znas. Ali si zato pun svih mogucih informacija i opstih istina da je stvarno greh da se ja ovako nejebena od mnogih usudim nesto tebi reci, o ti iskusni i nadasve plemeniti, dobri covece.

Digao si mi pritisak, pa se zato nosi u *****, prepotentni seratoru opste prakse.

eh heh, jedan drugi drugar mi priča, kao - ima sličnu situaciju i šta će, reši da kaže sve pa kud puklo da puklo.
Skupi decu na trosed i počne "deco..tata ima nešto da vam kaže, eh..tata se zaljubio.."

U to uleće žena iz kuhinje, vata ga pod mišku i odvlači u drugu sobu i kaže mu
- slušaj pčktmtrn ja imam dečka deset godina pa ne smaram nikoga sa tim ! Budi otac ovoj deci a svoja sranja rešavaj kako znaš i umeš jesčuo?!":)
A, pa kad je 1:1, onda je resen problem. :lol:

mudro zboriš

ali ima žena (kao što je ova) koja kada joj da prostiš uđe glavić, ona se istopi, promeni, sva se preda pa taman da je pre toga siktala i skakala sa noktima u oči.
jednostavno neka magična fiziologija kod vagine kaže..čim joj samo maaaalčice uđe, ona ko u astral da ode

šta je to?

zavisnost.
ja sam za uživanje bez obzira na situaciju, ako nume, ako ne neka mu prepusti neku koja ume i to je to.
a ne ume nijedna konstantno, tu su varijacije stalno prisutne... ako uspe da ih se reši možda dozvoli sebi da uživa i bude srećna.
danas sa njim, sutra sa nekim drugim... kako god.
neću da ulazim u dubiozu ove teme.

kaže Mujo ženi, ajmo ženo ba da malo promenimo nešta u seksu, dosadi više ovo ili ja gore ili ti dolje ili ono sriejdom zguza, ajmo malo neke novine i to..

Kad ti eto Fate predoži 69 tku

Svidelo se to Muji, al svako malo će "Sutra najavili kišu.."
Fata ćuti, samo radi
Ne prođe malo ,tek će Mujo opet "E, pobijedio Željo dva jedan.."
Fata mamla ne progovara
"ja vid budale kako glupo pogibe čovjek od struje.." reče Mujo kad će Fata "Aman Mujo šta ti je? Šta to pričaš samo?"
" Ma ništa..nego ostalo ti parče "Oslobođenja" u guzci..pa reko da i tebi pročitam..."

hihihi

Ti si, vidim, propustio temu o nekim detaljima iz novog zakona o sprečavanju nasilja u porodici. Sad će Nina da ti pojasni. :mrgreen:

Ali da se smejes drugima, to znas. Da ih razumes, ne znas. Ali si zato pun svih mogucih informacija i opstih istina da je stvarno greh da se ja ovako nejebena od mnogih usudim nesto tebi reci, o ti iskusni i nadasve plemeniti, dobri covece.

Digao si mi pritisak, pa se zato nosi u *****, prepotentni seratoru opste prakse.

digla si ga sama.
čovek je genije, skidam kapu.
dozvolila bi mu mozak da mi ispere iako on to nikako ne bi hteo.

mašala :lol:

prosto je:

učen čovek ima mozak koji je naučen da stalno uči.
Tako i u seksu.
Posle nekog vremena sa istom ženom, njegov mozak nema šta da uči više

i tu crni čipkast veš i vezivanje za krevet, ne pomažu mnogo...

posle određenog vremena sa istom ženkom (sad malo hemijski deo), feromoni se izjednače.
Što će reći, ne miriše mu više njezina ptička ko nekad.

Naravno, "mozak" necemo da dovodimo u pitanje, taman posla. :lol:

kida se uvek tamo gde je najtanje.
Nkim ženama koje veruju u svoj život i stavove sam samo zabavan, ponekad smešan i to je to.
Ali ti si mlada.
Uči od njih, ako već ne umeš od mene

- - - - - - - - - -

Naravno, "mozak" necemo da dovodimo u pitanje, taman posla. :lol:

htela si da napišeš "njen" mozak (nećemo da dovodimo u pitanje) da?

Kako se svi nadaju da su nasli bas taj jedan izuzetak u milion.

Mnogo su vece sanse da se dobije sedmica na lotou jer je izvlacenje svake nedelje i ne treba da prodju godine da bi se videlo da li je to dobitna kombinacija :lol:

Back