ranjeni Zoro
Elita
- Poruka
- 21.566
Onda ovaj moj nije muzjak... Nikako da mu dosadim... Posle 12 godina![]()
taj tvoj je primitivniji ali srećniji tip mužjaka, iebe iz jaja ne iz glave
blago njemu..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda ovaj moj nije muzjak... Nikako da mu dosadim... Posle 12 godina![]()
okej ti to govoriš sa aspekta uplašene žene
jasno ti je da je istorija sekusalnosti promiskuitetna a ne monogamna?
I jasno ti je da je švaleracija i nastala jer jedna ista ženka mužjaku postanu seksualno neuzbudljiva
dakle - sex sa ženom otpada, jer je i pre otpao ( zbog toga i ima švalerku for gad snejk)
taj tvoj je primitivniji ali srećniji tip mužjaka, iebe iz jaja ne iz glave
blago njemu..
Naravno da znam ali isto tako znam da je covek svesno bice koje moze da kontrolise svoje instinkte ukoliko ti instinkti
nekog povredjuju...a najcesce povredjuju tebi bliske osobe o manje bliskim osobama, ne bih, njih dakle nista sto uradis nece povrediti..![]()
Naravno da znam ali isto tako znam da je covek svesno bice koje moze da kontrolise svoje instinkte ukoliko ti instinkti
nekog povredjuju...a najcesce povredjuju tebi bliske osobe o manje bliskim osobama, ne bih, njih dakle nista sto uradis nece povrediti..![]()
Ovi koji varaju na sve strane spadaju dakle u najprefinjeniji tip koji previše i o svemu previše razmišlja, ali su nažalost nesrećni. Meni ovde nešto ne štima.taj tvoj je primitivniji ali srećniji tip mužjaka, iebe iz jaja ne iz glave
blago njemu..
Ovi koji varaju na sve strane spadaju dakle u najprefinjeniji tip koji previše i o svemu previše razmišlja, ali su nažalost nesrećni. Meni ovde nešto ne štima.
a neobavezna kres šema ?
Da, vrh riba...Jos mu svojim suzama pruza neverovatno dobar osecaj dominacije...i sazaljenja - tek toliko da sam za sebe ne bude monstrum.
Nikada je nece ostaviti, jer mu daje bas ono sto mu treba.
..zna se koja je uloga svalerke..dakle, treba da je ostavi i posveti se porodici, ona ce se vec nekako snaci....malo ce da je boli, malo ovo-ono ali brzo ce da shvati
da je tako najbolje za sve clanove te svalerka avanture...
Šta mu je činiti?
Tako je, sada ću i da ti objasnim.
Srećan je onaj muškarac koga seksualno može da uzbudi samo jedna žena i čiji mozak ne zahteva promene, izazove, uzbuđenja.
Nasuprto njemu, mozak prefinjenog muškarca je seksualno razmažen. Njegov mozak je porepun erotskih informacija i naviknut je da stalno uči.
Otud mu mozak i "radi" samo na novo, a ne na poznato i predvidivo.
Oni su žrtve svog uvbek gladnog uma i zarobljenici dosade.
To nema nikakve veze sa njihovim dragim ženama koje mogu da se trude i obrću naopačke, ne vredi, dosadiće im i transvrazala mozak-penis će uraditi svoje.
Varanje je nužno zlo, težak sport prepun adrenalina i stresa. Užitaka svakako, ali po koju cenu?
Ja znam sta je tebi ciniti.
Napisi knjigu pa se javi na pp da ti uradimo dizajn i marketing. Ima da bude vrh! Vidi kakve ideje imas covece, arcis talenat po forumu.
Ima žena koje se trude da održe bračni seksualni život začinjenim. Ne mora uvek da bude vatromet - tu i tamo po neka sitna perverzna igrica.
Ima žena koje se toliko naoštre na svoje bračne ili vanbračne partnere da izgube seksualnu želju.
Ima muškaraca čiji je libido manje snažan od libida njihovih partnerki, u tom slučaju one su nezadovoljne.
Ima parova koje sve to zajedno ne zanima previše - toliko drugih stvari za baviti se, posao, preživljavanje, deca, ihaaaj, mnogo je tu faktora. Hoću reći nije svima seks presudan faktor.
Ajd da kažemo da muškarci teže podnose sušu u toj oblasti (diskutabilno), ali neće svaki naći švalerku. Nije to baš ni jednostavna misija. Ženama je lakše da nađu švalera.
Meni je cela ta priča sa sedenjem na dve stolice totalno off. Izgleda da sam u manjini.
pazi sad..
imaš i muškarce sa Peštera koji iebu ovce. Da bre.
Niđe žena na sto kilometra, jedino kad siđu u varoš kad je pazarni dan.
E onda, vide ta mistična ženska bića kako se uvijaju u struku, kako njišu guzama i sisama, kako se oblizuju dok srču kafu i..
i neretko mnogi od tijeh mladića već tad svrše. Na pogled. O da.
ŠTA misliš KAKO će se tek ponašati u krevetu, kad (umesto runjave i žilave ofce koja se rita kad god je..okej da ne detaljišem mnogo sad) Dakle..kada je pored njih topla, mirisna, mekana gola žena, čije je međunožje kao šumski gejzir, sa nabubrelim sisama kako se meškolji po krevetu raširenih butina i obloga stomaka..
Šta misliš da li će Peshter boy poželeti drugu?
Ako je žena tojest mudra i drži ga na lancu.
Al ako mu (kao ofca) poda svaki put kad se ovome napne žila?
E bogami..tu se onda već otvaraju pitanja..
chek... kako znas da je zhilava i da se rita... da ne detaljishem?
nemoj..ne bih sad o tome..
pazi sad..
imaš i muškarce sa Peštera koji iebu ovce. Da bre.
Niđe žena na sto kilometra, jedino kad siđu u varoš kad je pazarni dan.
E onda, vide ta mistična ženska bića kako se uvijaju u struku, kako njišu guzama i sisama, kako se oblizuju dok srču kafu i..
i neretko mnogi od tijeh mladića već tad svrše. Na pogled. O da.
ŠTA misliš KAKO će se tek ponašati u krevetu, kad (umesto runjave i žilave ofce koja se rita kad god je..okej da ne detaljišem mnogo sad) Dakle..kada je pored njih topla, mirisna, mekana gola žena, čije je međunožje kao šumski gejzir, sa nabubrelim sisama kako se meškolji po krevetu raširenih butina i obloga stomaka..
Šta misliš da li će Peshter boy poželeti drugu?
Ako je žena tojest mudra i drži ga na lancu.
Al ako mu (kao ofca) poda svaki put kad se ovome napne žila?
E bogami..tu se onda već otvaraju pitanja..
Vidi, Pešter je toliko daleko od interesne zone žena o kojima ovde govorimo da je verovatnoća da se taj neki ***** ovaca i žena iz varoši sretnu, a nekmoli spanđaju ravna nuli. Ma kakvi, u minusu je.
ni ne znas kad mu ga ljubis, sta si sve poljubila
e pa sad..
ako ćemo tako svaki onaj ko ljubi udatu ženu ljubavnic ljubi i mesto gde je bio penis njezinoga muža pa šta je on onda homosexualac? ajde nemojmo ići tako daleko