Veza sa mladjim muskarcem

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Naravno da takva veza nije moguća na duge staze, on će se jednog dana okrenuti i otići, mislim da nije moguće da se muškarac zaljubi u toliko stariju ženu, to je za njega samo prolazna romansa i verovatno trenutno uživa u tome. Što pre to shvatiš, biće ti jasnija tvoja pozicija u ovoj vezi. Ne dozvoli da budeš dva puta ranjena u jednom kratkom periodu.

A ja ti garantujem da si se na ulici, neznajuci, cesce okretao za starijom od sebe nego za mladjom...:)

jeste..ali ta starija da bi tako izgledala mora debelo da ulozi u sebe..na stranu novac,...energiju i trud
mali je procenat onih kod kojih godine ne uzimaju danak.ali se sve da ispeglati ako imas volje i zelje da dobro izgledas...
to sad opet dolazimo do onog ..ko sta zeli..neka ce i sa 20 biti zapustena..neka ce i u 60 izgledati bolje nego sto je ona sama izgledala u 20.

jeste..ali ta starija da bi tako izgledala mora debelo da ulozi u sebe..na stranu novac,...energiju i trud
mali je procenat onih kod kojih godine ne uzimaju danak.ali se sve da ispeglati ako imas volje i zelje da dobro izgledas...
to sad opet dolazimo do onog ..ko sta zeli..neka ce i sa 20 biti zapustena..neka ce i u 60 izgledati bolje nego sto je ona sama izgledala u 20.

Ali ne moze bas zauvek da se pegla... :)
Tj moze, ali vise nema isti efekat. Na kraju covek pocne da lici na karikaturu.

Brate, koja gomila primitivnih komentara :D :D :D

Odakle, bre, bilo kome pravo da nekome popuje kako ce da zivi svoj zivot, s kime ce da se yebbe, kad ce da se uda/ozeni/rodi decu, da li ce da se uda/ozeni/rodi decu? Odakle vam, bre, vise toliko primitivizma, jeste li vi svesni svojih budalastina koje ovde pisete?

Odakle vam, uopste, pada na pamet da postavljate bilo kakve standarde u vezi dvoje odraslih ljudi, u tome kad ko treba da se uda/ozeni/rodi dete, i da pokusavate da nekoga uklopite u to?

Odakle vam toliko gluposti i primitivizma u tim glavudzama? :D :D :D

odakle tebi pravo da popuješ šta će ko kome da popuje?

a sta da radimo mi sto volimo matore prdonje :(
hbg meni je sad najukusnije meso staro 35-40, to je takoreci vec zagazilo u grobljansku aleju jelte :lol:
nikad kuguarka od mene :(

- - - - - - - - - -

ma samo jashi svi smo nashi! :zurka:

cudi cemo da napravimo
krevet skace.gif

Back