Veza sa mladjim muskarcem

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Slusaj ti dečače, nemoj da se vredjamo. Ja imam 40 i jednu vise ali niti se osecam kao baba niti tako izgledam. Niti sam ikome jos stvarno baba.:)
pa da si sve na vreme odradila sad bi bila baba. a nemoj da se lazemo na plazi sigurno niko nije odusevljen tvojim sundjerastim dupetom. mozda jos mozes da se stegnes i stavis 2-3 kile sminke i to ce neki muskarci naci ok.

"Kada se moj brak raspao u seriji kaskadnih otkrića o mom mužu i njegovim aferama, kao i o mnogim ženama koje su bile umešane u to, odlučila sam da pobegnem na mesto na kome ću moći da se oporavim i pronađem novi smisao života. Ali moje odabrano utočište nije baš bila crkva u kojoj sam mogla samo da se molim i verujem u čuda. Umesto toga, odabrala sam da se preselim u drugi grad...

Dvadeset godina braka i dvoje dece...da me ne shvatite pogrešno, bila sam srećna… sve dok se moj brak nije raspao.

A onda sam upoznala njega. Zbog razlike u godinama ozbiljna romansa je u startu bila precrtana u mojoj glavi.

Shvatila sam da sam, bar na podsvesnom nivou, neobicno zainteresovana za ovog muškarca. Na sreću, ispostavilo se da se i on oseća slično. Kako je došlo do prvog poljupca, ko je prvi krenuo… ne sećam se. Posle nekoliko dana, poslao mi je poruku da mu nedostajem. Videli samo se sledeće nedelje. I ispričala sam mu do najsitnijih detalja priču o mom propalom braku. I još jednom poželela da šutnem samu sebe. Ali ovog puta, situacija se razvijala drugačije. Otišli smo u njegov stan, ušunjali se kao da pripada nekim drugim, nepoznatim ljudima, a onda uživali jedno u drugom, kao nikada do tada…

Veza sa njim delovala mi je kao prilika da ponovo proživim još jedan, novi život, u stilu Povratka u budućnost. Proživljavajući taj njegov period života, sa njim, daje mi osećaj kao i da ja ponovo proživljavam svoj. Samo što sam, ovoga puta, bolja verzija sebe.

Naučila sam da je nemoguće biti zatvoren sa osobom koja je spremna da se potpuno ogoli pred tobom, tako da je, čvrstu, emotivno nesavladivu ženu, kakva sam nekada bila, zamenila mnogo nežnija osoba. Nikada se nisam osećala tako ranjivo i, premda me to plaši, emocije osećam snažnije nego ikada pre.

Ova snaga se prenosi i na naš seksualni život, koji je baš onakav kakav biste i zamišljali sa mišićavim, seksi čovekom u dvadesetim (kada sam drugarici spomenula koliko je on pažljiv, ona mi je odgovorila da je bila totalno ometena njegovim izgledom, da nije stigla to ni da primeti). I prisetila sam se svoje seksualne oslobođenosti u tim godinama. Ali, on mi je otkrio i nešto novo. Ovo je prvi put da imam vezu koja je istovremeno telesna i duboko emotivna.

Kada se izmaknem i pogledam nas objektivno, sada on ima 28, a ja 42, pomislim da verovatno mnogima izgledam smešno. I shvatim da sam i sama pod uticajem istog onog seksizma koji je bespotreban. Iako povremeno brinem da će on u jednom trenutku odabrati neku ženu na čije je telo gravitacija uticala u manjem obimu, on me razuveri tako što mi više puta na dan ponovi koliko sam lepa. Čak i kada znam da nisam u svom najboljem izdanju. I kada ga devojke njegovih godina startuju, paradoksalno, to me umiruje, jer mi sve odmah ispriča i na kraju doda nešto poput toga da od svih devojaka koje je upoznao, nikada nije sreo nijednu koja je slična meni. Verujem da je iskren. Interesantna sam mu upravo zbog svog iskustva i specifičnog pogleda na svet.

Svesna sam da će on jednog dana možda poželeti da ima decu...ali...."

...prica jedna Ana...

Kakva li je to žena koja se zabavlja sa mlađim muškarcem?
Zbog čega je društvo toliko osuđuje?
Ima li veza sa madjim muskarcem buducnost?

Ako nema starijeg ili muskarca svojih godina koji zadovoljava njene kriterijume ne mora da ostane sama i da se zamonasi.

Nas narod osudjuje sve sto nije onako kako je navikao da bude.

Sto se tice buducnosti ove veze tu i Ana vidi to sto bi moglo da bude problem a to je da momak pozeli da ima decu.
Tu je vec problem da li ona moze i zeli da rodi decu u 40-im kao i to da li ce moci da ih vaspitava i juri za njima kasnije.
Ako ona to ne moze postoji realna mogucnost da decko potrazi mladju.

pa naravno da brak treba da podrayumeva nevinu zenu. sto bi se bilo ko zrtvovao za zenu koja je prelezala 2 fudbalska tima. naravno da ne.

[

Podrazumijeva li to da i ti uđeš nevin u brak :mrgreen:

- - - - - - - - - -

ja sam napisao da svaka druga posle tridesete pete ne moze da yatrudni prirodnim putem. procitaj ponovo. ti sa visokim obrazovanem bi to morao da razumes. ja sam covek prost. racunam do 10 na digitron.

Izvini na iskrenosti reklo bi se i zatucan.

Podrazumijeva li to da i ti uđeš nevin u brak :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Izvini na iskrenosti reklo bi se i zatucan.

naravno da se ne podrazumeva. muskarac je bar kod nas muslimana taj koji je glava kuce i u svemu odlucuje, uglavnom nase zene u proseku nisu postale kao drolje iz seks i grada kao u zapadnoj evropi. takve zene bi trebalo odmah kamenovati, ali ebiga nisam ja taj koji donosi zakone.

tradicionalan sam. to nije zatucanost. zatucanost je kad riba se krese sa njih 40 do braka i posle ocekuje da joj muz bude veran.

naravno da se ne podrazumeva. muskarac je bar kod nas muslimana taj koji je glava kuce i u svemu odlucuje, uglavnom nase zene u proseku nisu postale kao drolje iz seks i grada kao u zapadnoj evropi. takve zene bi trebalo odmah kamenovati, ali ebiga nisam ja taj koji donosi zakone.

t

Dakle klasični primjer dvoličnosti :mrgreen: Ti si i faca i baja ako spavaš sa puno cura. Kada cura bude sa puno njih to je drolja. I ako se držimo tvojih kriterijuma kako će ta koja spava sa tobom prije braka da se uda?

tradicionalan sam. to nije zatucanost. zatucanost je kad riba se krese sa njih 40 do braka i posle ocekuje da joj muz bude veran.

i onda je trol umotao cokoladu u foliju
smor zeva.gif

- - - - - - - - - -

osiromašeni uranijum

:rotf: ovo je jako

Dakle klasični primjer dvoličnosti :mrgreen: Ti si i faca i baja ako spavaš sa puno cura. Kada cura bude sa puno njih to je drolja. I ako se držimo tvojih kriterijuma kako će ta koja spava sa tobom prije braka da se uda?

ni ne treba da se uda ako da bez braka. zene ne moraju da se udaju da bi imale decu. mogu da budu samohrane majke . to je vec popularno u zapadnom svetu. svaka 3 zena podize decu bez oca. A to cak i nije lose. onda moze da kaze zelim ovo dete da mi bude braon, a ovo belo.

Da, okrutan je...ali stvarno mislis da je nemoguce da se mladji muskarac iskreno zaljubi u stariju zenu?

Sta je to za zenu 42 i muskarca 28 :?:
On ce jednoga dana traziti dete,a ona ce ga odbiti i svako ce otici na svoju stranu, kao sto biva.
Lepa epizoda zivotna.
Sto se ona nije tako ostvarivala sa muzem, nego trazi, sta li trazi da mi je znati :?:
Eno ti Trzanke i njenog i Severine i njenog, to je ljubav, kada one misle da nikada ostariti nece.
Severina je do usiju "zaljubljena" u 15-est god. mladjeg.
Trzanka je starija 14-est godina od njega.
I to ce da stima dokle, :?:

Ko ima raznolikost u životu,sve je ok.Ali baš se vezati za mnogo starije ili mnogo mlađe,može biti traumatićno u poznijim godinama...
Znam da otkrivam toplu vodu,ali takve veze su ok samo na kratke staze! Čak preporučljive!:rumenko:
Naravno i dalje mislim da je žemska mlađa ,a mi matoriji...:lol:
Normaaaalno...

Ko ima raznolikost u životu,sve je ok.Ali baš se vezati za mnogo starije ili mnogo mlađe,može biti traumatićno u poznijim godinama...
Znam da otkrivam toplu vodu,ali takve veze su ok samo na kratke staze! Čak preporučljive!:rumenko:
Naravno i dalje mislim da je žemska mlađa ,a mi matoriji...:lol:
Normaaaalno...
Ne obraćaj pažnju.Žene kriziraju kad napune 35-40 godina, dobar deo njih.Pa onda upadnu u rupu umesto muškaraca.

pa da si sve na vreme odradila sad bi bila baba. a nemoj da se lazemo na plazi sigurno niko nije odusevljen tvojim sundjerastim dupetom. mozda jos mozes da se stegnes i stavis 2-3 kile sminke i to ce neki muskarci naci ok.

Kazes na vreme?
Pa ajdo da racunamo..ako zensko dete sa 14 zavrsi osnovnu skolu, sa 18 gimnaziju,a sa 25 fakultet i sa 26 rodi dete to dete ima tek 15 kada ovo zensko dete sa pocetka price a sada vec zrela zena ima 41. Veoma prosto.
Sa 15 godina se u civilizovanom svetu ne radjaju deca. Tako da nikako nisam mogla poceti pre a nije ni normalno da u 41-oj budem baba.
Pricas gluposti.
Ne znam dal' je iko odusevljen mojim dupetom na plazi a nije ni da me se nesto tice, niti sam u frci da se takmicim sa svojom kcerkom i njenim vrsnjakinjama, ali mogu ti reci nije da se ne okrecu ;)
Ne sminkam se inace, i sve svoje godine nosim veoma ponosno, ni sam ni na korak do groba a kamoli jednom nogom u istom.:bye:

Brate, koja gomila primitivnih komentara :D :D :D

Odakle, bre, bilo kome pravo da nekome popuje kako ce da zivi svoj zivot, s kime ce da se yebbe, kad ce da se uda/ozeni/rodi decu, da li ce da se uda/ozeni/rodi decu? Odakle vam, bre, vise toliko primitivizma, jeste li vi svesni svojih budalastina koje ovde pisete?

Odakle vam, uopste, pada na pamet da postavljate bilo kakve standarde u vezi dvoje odraslih ljudi, u tome kad ko treba da se uda/ozeni/rodi dete, i da pokusavate da nekoga uklopite u to?

Odakle vam toliko gluposti i primitivizma u tim glavudzama? :D :D :D

Back