Veza sa mladjim muskarcem

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Misliš manje bi bili kritični prema njoj, pošto je mlađe slađe.

14 godina razlike u ženinu korist se može shvatiti kao strast, ljubav, kako god.
30+ godina razlike je čist fetiš. Po mom viđenju.

- - - - - - - - - -

Njemu fali jedna ili dve daske u glavi. Mada mu žena i nije toliko loša riba za godine koje ima.

Otvario dečački san i tu se zaglavio.

nije prosipanje frustracija ,nego zenama se plodnost umanjuje posle 32. A pola zena posle 35 ne mogu da ostanu prirodnim putem prvi put trudne. a muski mozak je tako programiran da juri zene kada su najbolje za radjanje. ali one tada gledaju karijeru i kao neki fakultet.
To si čitao u nekom Kuriru, jel?
Moje drugarice su sve rađale posle tridesete, većina i posle 35-e godine.
Samo jedna morala da ide na veštačku oplodnju jer nije dve godine mogla da zatrudni pa je prvo dete rodila sa 36 godina. Sada je trudna sa drugim čovekom, dva puta su se kresnuli i ostala je trudna, rodiće drugo dete za tri meseca u 42.godini.
Ja imam 42 godine i moj doktor me još uvek ubeđuje da rodim treće dete jer zna da se razmišljam. Verovatno zato što sam odron pa računa da čovečanstvo ima bar neke koristi od mene.

Samo jedna morala da ide na veštačku oplodnju jer nije dve godine mogla da zatrudni pa je prvo dete rodila sa 36 godina. Sada je trudna sa drugim čovekom, dva puta su se kresnuli i ostala je trudna, rodiće drugo dete za tri meseca u 42.godini.
Ja imam 42 godine i moj doktor me još uvek ubeđuje da rodim treće dete jer zna da se razmišljam. Verovatno zato što sam odron pa računa da čovečanstvo ima bar neke koristi od mene.
Statistiku ne čine samo tvoje drugarice.

14 godina razlike u ženinu korist se može shvatiti kao strast, ljubav, kako god.

- - - - - - - - - -

Otvario dečački san i tu se zaglavio.

Tako je...doduse cesce je u tom slucaju to njena ljubav, strast kako god ali niko je zbog toga ne moze osuditi
i svrastati u korpu "vezbanka"...:)

rađanje trećeg deteta u srednjim godinama svakako nije isto kao biti prvorotka sa 40

A između 14 i 30?

- - - - - - - - - -

Ti si lood.Ono je baba iz muzeja voštanih figura.

Ne verujem. Uostalom ako neće da mu se digne otvori MILF 60+ i sve je u redu.

- - - - - - - - - -

Verovatno mu seksualnost nije na prvom mestu ili je gej kao što je neko napisao.

Biće da je ovo prvo pošto je pederčina.

pa to tvoje ja znam ili sam cula ne ulaze u ozbiljniju raspravu. sad kad bi ti ja rekao da su moji prijatelji svi doktori nauka ne znaci da je to neki prosek.

Does my age affect my fertility?
Yes. Fertility starts to decline for women from about the age of 30, dropping down more steeply from the age of 35. As women grow older the likelihood of getting pregnant falls while the likelihood of infertility rises.

Most women will be able to conceive naturally and give birth to a healthy baby if they get pregnant at 35 years old. After 35 years, the proportion of women who experience infertility, miscarriage or a problem with their baby increases. By the age of 40 only two in five of those who wish to have a baby will be able to do so.
Does my age affect my fertility?
Yes. Fertility starts to decline for women from about the age of 30, dropping down more steeply from the age of 35. As women grow older the likelihood of getting pregnant falls while the likelihood of infertility rises.

Most women will be able to conceive naturally and give birth to a healthy baby if they get pregnant at 35 years old. After 35 years, the proportion of women who experience infertility, miscarriage or a problem with their baby increases. By the age of 40 only two in five of those who wish to have a baby will be able to do so.

https://www.babycentre.co.uk/a6155/your-age-and-fertility#ixzz57kI9wAA2

Tako je...doduse cesce je u tom slucaju to njena ljubav, strast kako god ali niko je zbog toga ne moze osuditi
i svrastati u korpu "vezbanka"...:)

Ja baš mislim obrnuto.
Ne znam da li žena, pogotovo posle lošeg braka može da se otvori i zaljubi u sledećeg muškarca.
Mislim da više uživa u promeni i dobrom seksu, ne u ljubavi.

Dok mlađi mušakrci znaju itekako da se zaljube u "veštinu" i zrelost (emotivnu) nešto starije partnerke.

Back