JoMa92
Ističe se
- Poruka
- 2.431
Bila bih,ali to nije moguce,jer su u mom odeljenju sve sami nezreli idioti...Da li biste bili sa deckom/devojkom iz odeljenja?Ako da kako biste prisli?8)

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bila bih,ali to nije moguce,jer su u mom odeljenju sve sami nezreli idioti...Da li biste bili sa deckom/devojkom iz odeljenja?Ako da kako biste prisli?8)
oh mima kako se usudjujes da punis nekome glavu loadsima craPa! o.O
mrs sick nauci da cenis tudja misljenja ili ako nemas sta drugo od bla bla i dont care da odgovoris onda ni nemoj,ispasces pametnija...posto je ovog puta njeno misljenje bilo potpuno istinito
ako izuzmemo ono da si aseksualna
eh mima ja bi te tuzila za ovo![]()
Mi smo imali slučaj da su stavljali i WC papir![]()
Trpao je ko je sta stigao.![]()
Kako li ovo samo zvuči kada se izvuče iz konteksta.
Ja nisam trpala ništa.![]()
Bila bih,ali to nije moguce,jer su u mom odeljenju sve sami nezreli idioti...![]()
jao sto mi je ovo poznato ....kao da imam isti slucaj u razredu
Da li biste bili sa deckom/devojkom iz odeljenja?Ako da kako biste prisli?8)
Bila bih,ali to nije moguce,jer su u mom odeljenju sve sami nezreli idioti...![]()
jao sto mi je ovo poznato ....kao da imam isti slucaj u razredu
Isto....
Ali i da imam nekog normalnog, opet ne bi bila s njim.... Nekako na drugove iz odeljenja gledam kao na bracu....
Ili sta kad raskinemo? Kao da cemo ikad posle toga moci normalno da nastavimo....
Paaaa, ne znam koja je mogućnost da se to desi kad od 31 učenika imam 4 dečaka....
Prava je sreća imati makar jednog normalnog među ta četiri...
Jaooooooooj! Kako mi vas je zao!
Bas je tesko kad ste vi savrseni, a svi ostali iz odeljenja retardi, nezreli, glupi i sl.sto se nabrajalo...!
Ja bih pre rekao da ste vi malo......."prezreli"
Opustite se i idite u skladu sa ostalima!
@tema
Bio bih sa devojckom iz odeljenja, ali samo ako me ne smara da budemo zajedno celih 7-8h...![]()
Prilagodite se vi njima... možda prođe...![]()
Zaista se ne trudim da budem u skladu sa ostalima...Jaooooooooj! Kako mi vas je zao!
Bas je tesko kad ste vi savrseni, a svi ostali iz odeljenja retardi, nezreli, glupi i sl.sto se nabrajalo...!
Ja bih pre rekao da ste vi malo......."prezreli"
Opustite se i idite u skladu sa ostalima!
@tema
Bio bih sa devojckom iz odeljenja, ali samo ako me ne smara da budemo zajedno celih 7-8h...![]()
Zaista se ne trudim da budem u skladu sa ostalima...
A to da su nezreli idioti je činjenica![]()
Zaista se ne trudim da budem u skladu sa ostalima...