Veza izmedju srbina i hrvatice

Pozdrav. Ne znam da li je ova tema vec bila, ako je, ja se izvinjavam...
Interesuju me vasa iskustva i mesljenja o vezama izmedju srba i hrvatica, posto sam trenutno u toj prici. Zanima me kakva iskustva imaju oni koji su imali ili imaju takve veze :)

Pa sve su to na kraju Srbi :lol:
Veze kao i sve ostale,zavisne od zelja,potreba i zainteresovanosti obe strane.Ostavi se nacionalizma,ako ti odgovara ta devojka samo napred.

Prezirem nacionalnost, nase ovo srBstvo i verujem da i u drugim zemljama ima takvih. Imam poznanstva sa svih strana i iz Hrvatske. Na te ljude ne gledam kao na Hrvate, vec svaki ima svoje ime i svoj zivot. Jedino o cemu bih razmisljao kada bi doslo do toga je: Pozove ona mene u njen grad-mesto. Odem ja tako sav nasmejan sa buketom kod njenih, oni onako cool na pocetku, gledaju ispod oka ali ljubazni.. i onda u jednom momentu njen cale krene tipa: Vi Srbi i sl. Ok i to pregrmim ljubaznim odgovorom da nisam nacionalista sta vec..pa onda u kaficu neko cuje moj naglasak...Postoje ti izazovi i problemi... E sada da smo se upoznali negde u insotranstvu..bolelo bi me uvo. E sada ovo je pirca u fazonu ozbiljne veze planova i sl.
Doduse ti si zensko pa bi sigurno imala manje problema, takve se redje okome na zenu barem u tom agresivnom smislu.

Bilo je,nema tu šta da se priča,ljubav je ljubav,ona je slepa,ne gleda ko je koje: nacije,rase,vere...Ako je baš ljubav u pitanju,tu nema politike niti bilo kakvih gluposti,bitna su osećanja
ja nju nikada nisam gleda kao "Hrvaticu" već kao kao devojku,divnih zelenih očiju koja je ulepšala jedan deo moga života...Veruj mi druže,ostalo nije važno...;)

Pitajte Nemesa i Marijanu.. :lol:

Pola hrvatske estrade se udalo u Beograd.

Opste je poznato da mnogo vise Hrvatice vole Srbe nego Srpkinje Hrvate..

A razlog za to je pod broj jedan to sto Hrvati imaju onaj naglasak kao neke devojcice.. Onako mekano govore, sve se nesto prenemazu i onda Hrvatice jedva docekaju da im se ukaze prilike da ih ugrabi jedan Srbin sa grubim,ostrim,mačo naglaskom.. Koji je nama normalan ali njima je cudan i sexyy

A ima i jos jedna stvar. Kod Srba ne vlada tolika mrznja i histerija prema Hrvatima. Dok sa druge strane cela hrvatska nacija se bazira na mrznji prema Srbima. Oni ne mogu bez nas.. I onda u jednom takvom ludilu veliki broj Hrvatica dozivljava Srbe kao zabranjeno voce koje je uvek najsladje.

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Bilo je,nema tu šta da se priča,ljubav je ljubav,ona je slepa,ne gleda ko je koje: nacije,rase,vere...Ako je baš ljubav u pitanju,tu nema politike niti bilo kakvih gluposti,bitna su osećanja
ja nju nikada nisam gleda kao "Hrvaticu" već kao kao devojku,divnih zelenih očiju koja je ulepšala jedan deo moga života...Veruj mi druže,ostalo nije važno...;)

Ako tebi prija, sta te briga za druge, udri brigu na veselje.

Pozdrav. Ne znam da li je ova tema vec bila, ako je, ja se izvinjavam...
Interesuju me vasa iskustva i mesljenja o vezama izmedju srba i hrvatica, posto sam trenutno u toj prici. Zanima me kakva iskustva imaju oni koji su imali ili imaju takve veze :)

Srpkinja sam, bila sa dva Hrvata i to su mi najlepse veze koje sam imala.. Nismo se vidjali cesto, ali smo se i culi i gledali preko skajpa i slicno.. Pa opet ti trenuci kad jedva cekas da se cujes s njim, a tek da se vidite.. pa kad se vidite, ne znam.. najdivniji osecaj ikad :)

- - - - - - - - - -

I kakvu ti tu buducnost ocekujes? Jel ti ne mozes da nadjes nekoga ko ne pripada naciji sa kojom smo do juce ratovali?

Nismo mi ratovali, ratovali su nasi preci.. Kad bismo svi gledali ljude na taj nacin, niko ni sa kim ne bi trebao da prica.. Aman ljudi to je proslost. Nema buducnosti, ako stalno vracamo u proslost. NIJE BITNO odakle je, bitno je da odgovaraju jedno drugome i da se vole i ne treba da ih sprecava to sto njeni ne podrzavaju vezu i ostalo.. To nije njihova stvar i nema tu ko sta da se mesa

Back