gunđalo
Zainteresovan član
- Poruka
- 352
..zahvaljujem čistokrvi ..doduše nisam prvi red do mora ali tu sam negdi..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je volis - nastavi, u suprotnom nemoj. Kao i sa bilo kojom drugomPozdrav. Ne znam da li je ova tema vec bila, ako je, ja se izvinjavam...
Interesuju me vasa iskustva i mesljenja o vezama izmedju srba i hrvatica, posto sam trenutno u toj prici. Zanima me kakva iskustva imaju oni koji su imali ili imaju takve veze![]()
Pa Hrvatice i jesu jedne od najjačih riba u Evropi kao i naše naravno.A što se tiče Bošnjakinja one su mi iskreno katastrofa,ništa nacionalistički nego gledam kao muško.
Pa Hrvatice i jesu jedne od najjačih riba u Evropi kao i naše naravno.A što se tiče Bošnjakinja one su mi iskreno katastrofa,ništa nacionalistički nego gledam kao muško.
Pozdrav. Ne znam da li je ova tema vec bila, ako je, ja se izvinjavam...
Interesuju me vasa iskustva i mesljenja o vezama izmedju srba i hrvatica, posto sam trenutno u toj prici. Zanima me kakva iskustva imaju oni koji su imali ili imaju takve veze![]()
ma sve sami ybaci i yebacice,slovenkinje su najbolje ribe iz trulezslavije kakve hrvatice,srpkinje
Ljubavi ima, al problem je u tome sto njeni kuci ne podrzavaju nasu vezu jer sam "srbin", tacnije iz Srbije...
ok al da zive u sveckoj
Pitajte Nemesa i Marijanu..
Pola hrvatske estrade se udalo u Beograd.
Opste je poznato da mnogo vise Hrvatice vole Srbe nego Srpkinje Hrvate..
A razlog za to je pod broj jedan to sto Hrvati imaju onaj naglasak kao neke devojcice.. Onako mekano govore, sve se nesto prenemazu i onda Hrvatice jedva docekaju da im se ukaze prilike da ih ugrabi jedan Srbin sa grubim,ostrim,mačo naglaskom.. Koji je nama normalan ali njima je cudan i sexyy
A ima i jos jedna stvar. Kod Srba ne vlada tolika mrznja i histerija prema Hrvatima. Dok sa druge strane cela hrvatska nacija se bazira na mrznji prema Srbima. Oni ne mogu bez nas.. I onda u jednom takvom ludilu veliki broj Hrvatica dozivljava Srbe kao zabranjeno voce koje je uvek najsladje.
Bilo je,nema tu šta da se priča,ljubav je ljubav,ona je slepa,ne gleda ko je koje: nacije,rase,vere...Ako je baš ljubav u pitanju,tu nema politike niti bilo kakvih gluposti,bitna su osećanja
ja nju nikada nisam gleda kao "Hrvaticu" već kao kao devojku,divnih zelenih očiju koja je ulepšala jedan deo moga života...Veruj mi druže,ostalo nije važno...![]()
Pozdrav. Ne znam da li je ova tema vec bila, ako je, ja se izvinjavam...
I kakvu ti tu buducnost ocekujes? Jel ti ne mozes da nadjes nekoga ko ne pripada naciji sa kojom smo do juce ratovali?