Provod ili ozbiljna veza

• Začetnik teme Začetnik teme prsho
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja se raznežim i lajkujem sve objave tipa:
Lepa sam, ali živim na selu.
A kada vidim:
Vodi me na rejv!
Žila na čelu mi se zategne k'o praćka! :D
Ja majke mi ne kapiram osobe kojima je ozbiljna veza nešto u čemu nema provoda. Ono ja i ona smo u vezi i svađamo se ceo dan oko nameštaja u kući pa ja odem da tučem pivo i kao provodim se a ona ispija kafe sa oštrokondjama ceo dan i smišlja kako da me nervira. Nije ni čudo što im veze i brakovi pucaju kad zajedno ne znaju da se provode i zezaju.

Ja majke mi ne kapiram osobe kojima je ozbiljna veza nešto u čemu nema provoda. Ono ja i ona smo u vezi i svađamo se ceo dan oko nameštaja u kući pa ja odem da tučem pivo i kao provodim se a ona ispija kafe sa oštrokondjama ceo dan i smišlja kako da me nervira. Nije ni čudo što im veze I brakove pucaju kad zajedno ne znaju da se provode i zezaju.
Ne kapiram ni ja.
Kod mene se neka doza "ludila" potrazumeva.
I pored sve proračunasti i loših iskustava..
I ja sam razočarenje mnogih?
Biću, ako do sada nisam?
Tumačiće me u svom crno - belom svetu, bez ikakve nade za rarumevanjem?

Ja majke mi ne kapiram osobe kojima je ozbiljna veza nešto u čemu nema provoda. Ono ja i ona smo u vezi i svađamo se ceo dan oko nameštaja u kući pa ja odem da tučem pivo i kao provodim se a ona ispija kafe sa oštrokondjama ceo dan i smišlja kako da me nervira. Nije ni čudo što im veze i brakovi pucaju kad zajedno ne znaju da se provode i zezaju.
To se zove protraćen život.

meni je bolja kombinacija: četvrtak pijaca, petak sex a za viked odmor ili putovanje :mace:
ko sta voli, ja ne mogu vise tako ne znam, em sam se zaljubio em, nekako imam potrebu da se skrasim, ko sta voli naravno.
Ludovao sam u 20tim, pa malo i u 30tim smorili su me ti povrsni odnosi, ne znam 🤷 pri tom sam u pat ozbiljnih vrza propatio teško posle raskida, i tu sam shvatio koliko sam povrsan i plitak i da treba da se promenim ako zelim ozbiljnu vezu. Sex je lako naci, ljubav nije, bar meni, bojim se vezivanja

Back