- Poruka
- 89.129
To se zove žena iskustvom! Četvrtak je dan za kućne obaveze, kupovina, krpa, usisivač. Sex može bilo kojim danom koji ima slovo "a" u nazivu, a putovanje, uh putovanje isto kao sex.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To se zove žena iskustvom! Četvrtak je dan za kućne obaveze, kupovina, krpa, usisivač. Sex može bilo kojim danom koji ima slovo "a" u nazivu, a putovanje, uh putovanje isto kao sex.![]()
Injaooo pa ček... kako odmah horoskop? A da mi se malo udvaraš pre toga?Pričaj mi još malo o sebi?
Šta si u horoskopu?![]()
Mudra ženapa ako je četvrtkom obavezna pijaca petkom je obavezan sex, a ostalim danima kako se organizira
![]()
Ne umem.Injaooo pa ček... kako odmah horoskop? A da mi se malo udvaraš pre toga?
Ih, ma to ti je kao kada otvaraš Munchmallow - kako god kreneš ne mož' da zezneš.Ne umem.![]()
Jel isto kao i kada otvaraš Pandorinu kutiju?Ih, ma to ti je kao kada otvaraš Munchmallow - kako god kreneš ne mož' da zezneš.
Nije. Tu znaš šta te čeka, ona ne krije prijatna iznenađenja.Jel isto kao i kada otvaraš Pandorinu kutiju?
Znaš i obratno?Nije. Tu znaš šta te čeka, ona ne krije prijatna iznenađenja.
Pa da, s tim da je život kocka može se očekivati i da kvote mogu da budu tu negde.A, ipak - krhko je znanje?
Život su kvote?
I da svi, na samom kraju, i pored svoje proniclivljosti, više gube nego što dobijaju?Pa da, s tim da je život kocka može se očekivati i da kvote mogu da budu tu negde.
Ne, ni slučajno. Gubitak nije prihvatljiv.I da svi, na samom kraju, i pored svoje proniclivljosti, više gube nego što dobijaju?
Ja se raznežim i lajkujem sve objave tipa:Ako nema dobrog provoda u vezi i ne provodiš se dobro sa devojkom onda to nije nikakva ozbiljna veza.
Ja majke mi ne kapiram osobe kojima je ozbiljna veza nešto u čemu nema provoda. Ono ja i ona smo u vezi i svađamo se ceo dan oko nameštaja u kući pa ja odem da tučem pivo i kao provodim se a ona ispija kafe sa oštrokondjama ceo dan i smišlja kako da me nervira. Nije ni čudo što im veze i brakovi pucaju kad zajedno ne znaju da se provode i zezaju.Ja se raznežim i lajkujem sve objave tipa:
Lepa sam, ali živim na selu.
A kada vidim:
Vodi me na rejv!
Žila na čelu mi se zategne k'o praćka!![]()
Ne kapiram ni ja.Ja majke mi ne kapiram osobe kojima je ozbiljna veza nešto u čemu nema provoda. Ono ja i ona smo u vezi i svađamo se ceo dan oko nameštaja u kući pa ja odem da tučem pivo i kao provodim se a ona ispija kafe sa oštrokondjama ceo dan i smišlja kako da me nervira. Nije ni čudo što im veze I brakove pucaju kad zajedno ne znaju da se provode i zezaju.
To se zove protraćen život.Ja majke mi ne kapiram osobe kojima je ozbiljna veza nešto u čemu nema provoda. Ono ja i ona smo u vezi i svađamo se ceo dan oko nameštaja u kući pa ja odem da tučem pivo i kao provodim se a ona ispija kafe sa oštrokondjama ceo dan i smišlja kako da me nervira. Nije ni čudo što im veze i brakovi pucaju kad zajedno ne znaju da se provode i zezaju.
ako mi gusi slobodu znaci da me ne razume, ne postuje itdAko vam cura da ultimatum Ili prestani izlazit Ili ja cega bi ste odabrali
koji vid provoda?Svojevremeno meni jedna cura rekla al mene zanima provod kad joj ja nudio ozbiljnu vezu
Sad se mene nudi ozbiljna veza a ja bi provod
Dubokoumnost dileme. Da se čovek ozbiljno zamisli.Sta? Njena percepcija mog ponasanja Ili insinuacije
ko sta voli, ja ne mogu vise tako ne znam, em sam se zaljubio em, nekako imam potrebu da se skrasim, ko sta voli naravno.meni je bolja kombinacija: četvrtak pijaca, petak sex a za viked odmor ili putovanje![]()
koji vid provoda?
gore dole levo desno
Da,...posle okajava grehe u kafani.gore dole levo desnopretpostavljam
sve ina smislaDa,...posle okajava grehe u kafani.
Dok bi žena da ga "utamniči" u njenom zlatnom kavezu, da ne izbija van.