Veza iluminati - masoni

Ja sad treba da potrosim par stranica prepucavanja sa mladuncem koji misli da je bugarski separatista tek tako odsetao do Marseja da ubije Kralja.

Naravno da nije Vlado Cernozemski otisao tek tako da ubije kralja, ali Masoni sa tim nemaju veze...

Da cujes samo sta neki Makedonci i dan danas pricaju o Srbima i njihovoj navodno okupaciji Makedonije, bilo bi jasno sto je Bugarin, clan Makedonske revolucijske organizacije, koji je nemalo surovao i sa Ustasama, ubio kralja Aleksandra, koji nikako nije mogao da bude trn u oku Masonima, jer sve sto je radio, radio je u korist Masona.

Ili da nije u redu sto se javna licnost par ekselans ,Tapi, okliznuo na koru od banane u toku istrage.

Tapi je bio clan velike nacionalne loze Srbije. Organizacije koja se mesala u politiku, a nije imala podrsku priznatih loza u svetu, odnosno nije imala zaledje...

Kada je Tapi, zbog sumnje da je umesan u neka ubistva, uhapsen, doziveo je srcani udar... Pretpostavljam da je bio u pitanju strah...

Poslednja izmena:
Hm, dokazivanje veze iluminata i masona je isto sto i dokazivanje da je komunizam njihova kreacija...

Kada bi barem uzeo u ruke bilo sta sto je napisao Karl Marks video bi koliko je komunizam zapravo bolji nego ova kvazi demokratija. Mislim da je tebi u mladosti bilo mnogo lepse za vreme Tita (masona), nego meni u vreme ovih kvazi masona. :)

Hm, dokazivanje veze iluminata i masona je isto sto i dokazivanje da je komunizam njihova kreacija...

Kada bi barem uzeo u ruke bilo sta sto je napisao Karl Marks video bi koliko je komunizam zapravo bolji nego ova kvazi demokratija. Mislim da je tebi u mladosti bilo mnogo lepse za vreme Tita (masona), nego meni u vreme ovih kvazi masona. :)

Zar ne vidis vezu??? Komunizam = Ateizam.Iternaconalizam=Iluminati...Demokratija =Iternacionalizam, nju-ejzd religija,Ateizam=Iluminati....

..ma samo pricaj...neki bi te shvatili a neki ne....ali zato postoji forum...

Tesko je to u 2 reci objasniti, uglavnom svi znamo da postoji grupa ljudi koja ocito nesto smera, e sada je pitanje da li oni zaista (a ja verujem) vuku korene jako daleko istorijski ili je samo grupa trenutnih mocnika.

Jako se lako zapaziti da se deo egipatske religije zadrzao kod masona. Imaju obrede kojima se kako kazu duhovno uzdizu. malo mi je vise to od obicne organizacije.

Cim nadjem nesto dobro otvaram temu. Jel ima dosta na krstarici ljudi koji se interesuju?

Tesko je to u 2 reci objasniti, uglavnom svi znamo da postoji grupa ljudi koja ocito nesto smera, e sada je pitanje da li oni zaista (a ja verujem) vuku korene jako daleko istorijski ili je samo grupa trenutnih mocnika.

Jako se lako zapaziti da se deo egipatske religije zadrzao kod masona. Imaju obrede kojima se kako kazu duhovno uzdizu. malo mi je vise to od obicne organizacije.

Cim nadjem nesto dobro otvaram temu. Jel ima dosta na krstarici ljudi koji se interesuju?

naravno da ima. cekamo te :)

Iako ne izgleda tako, kako istorija pripoveda, masoni i iluminati su jako usko povezani! O nekim drugim stvarima ne bih da pricam, ne znam da li bi me shvatili ovde.

Naravno da su povezani. Stvari koje su dosupne sirim narodnim masama se razlikuju i sluze kao maska (tako npr. Milica vjeruje da je shahovski pod tu da ukrasi prostoriju) ali u osnovu oni su jedno te isto. Na istoj strani. Kao Protestanti i Rimokatolici, npr.

sahovski pod jeste "zastitni znak" masonerije i ja imam SVOJE misljenje o njemu. cak sta vise, cesto ga koristim u enterijerima.
sad mene, a i ostale forumase zanima TVOJE misljenje. :D

Znam dosta toga i iz mnogih izvora. Ali za tebe biram najpogodniji.
Ovo ce se tebi posebno svidjeti... Na osnovu hadisa Poslanika Muhammeda salla Allahu alejhi we sellem mjesto gdje se spajaju tama i svjetlost su mjeste gdje se nalaze sheytani.
Takodje:
"Poslanik s.a.w.s. nas upozoravamo da ne sjedimo na mjestima gdje su i svjetlost i tama istovremeno jer je to mjesto Sotone/Iblisa." (Ahmed, Ibn Majah, al-Bezzar)

"Ne sjedite i na sjenci i na suncu" (Ibn Majah)

"Dedzal vidi sa jednim oko. Lijevim okom. Corav je u desno oko. Izgleda kao ispupcen grozd. Ali vas Gospodar nije jednook!!!"

npr.
bloodonthedancefloorcov.jpg

Imas njegovo priznanje na netu da je dugo radio ZA NjIH!! Ali je onda shvatio ko su i sta su... Na kraju su ga i ubili.

%D9%83%D9%8A%D8%B1%D8%B4%D8%A7.jpg

PLAVI HINDU "BOG" KRISHNA NA SAHOVSKOM PODU!

Krishna je samo DZIN! Kao i sva politeisticka "bozanstva".

masonic-symbols-6.jpg

Doorway-1.jpg

masonicsunmooncheckeredflooreye-1.jpg

Mislim da vas boli uvo o cemu se radi. Jednostavno ste lijeni. Ne zelite da saznate. Milica ima neku svoju ideju i ona je brani do kraja bez obzira je li to glupost.
Kontrola uma je cudo. Mislis da si slobodan iako si okovan u lancima.

Ja sam naveo ovaj izvor. Imas jos mnogo informacija o shahovskom podu. A mogla si i sama da zakljucis. Gdje ti je to TVOJE misljenje kada je potrebno protiv necega sto ti mnogo volis. Nisi ni malo objektivna.

ne razumem. trebam li da svoje misljenje koristim protiv neceg sto mnogo volim?
prvo definisi sta je to sto ja mnogo volim?
drugo znam da ima mnogo informacija o ovoj temi i rekla sam ti da sam procitala sve i svasta.
ne razumem po cemu to nisam objektivna? po tome sto ne verujem kur'anu?

ne razumem. trebam li da svoje misljenje koristim protiv neceg sto mnogo volim?
prvo definisi sta je to sto ja mnogo volim?
drugo znam da ima mnogo informacija o ovoj temi i rekla sam ti da sam procitala sve i svasta.
ne razumem po cemu to nisam objektivna? po tome sto ne verujem kur'anu?

Ti si izgleda tezak islamofobicar.

Rekla si da smatras masone drustvom u kom nema nista lose. Samim tim, ne mrzis ih pa mogu izvesti zakljucak na osnovu tvojim poruka da ih mnogo volis. (eto Madonne na avataru :lol:)

Pazi... Ako volis Sotonu npr.

trebam li da svoje misljenje koristim protiv neceg sto mnogo volim?

Sama zakljuci.

Nisi objektivna, a i lijena si kada je upitanju nalazenje tacnih informacija o masoneriji.

Ti si izgleda tezak islamofobicar.

Rekla si da smatras masone drustvom u kom nema nista lose. Samim tim, ne mrzis ih pa mogu izvesti zakljucak na osnovu tvojim poruka da ih mnogo volis. (eto Madonne na avataru :lol:)
Pazi... Ako volis Sotonu npr.
Sama zakljuci.
Nisi objektivna, a i lijena si kada je upitanju nalazenje tacnih informacija o masoneriji.

prvo nisam "islamofobik", naprotiv imam nekoliko jako dobrih prijatelja - muslimana. ne znam odakle ti taj zakljucak?
drugo, ako nesto ne mrzis ne znaci da ga automatski volis. i kakve veze imaju madonna i masoni?
trece ne volim sotonu. ja sam hriscanka.
i na kraju - ono sto su za mene tacne informacije za tebe su netacne i obrnuto. u tome i jeste poenta foruma i diskusije - misljenja su razlicita! to uopste nema veze sa objektivnoscu.

Naravno da nije Vlado Cernozemski otisao tek tako da ubije kralja, ali Masoni sa tim nemaju veze...

...ubio kralja Aleksandra, koji nikako nije mogao da bude trn u oku Masonima, jer sve sto je radio, radio je u korist Masona.

Kada je Tapi, zbog sumnje da je umesan u neka ubistva, uhapsen, doziveo je srcani udar... Pretpostavljam da je bio u pitanju strah...

Ne mogu sad da kazem odakle mi, mislim iz neke stampe, ali mozda i sa foruma, a mozda i iz filmova sa neta (Digitalni andjeo ili tako nesto), ali secam se da je kralj Aleksandar bio dobar drug (sa akademije valjda, nebitno) sa bugarskim kraljem ili princom, da li bese Boris. Nebitno. Uglavnom su se pred Aleksandrovo ubistvo videli da se pokonsultuju jer su im (buduci da su obojica bili masoni) trazili stvari u kojima Aleksandar nije hteo da ucestvuje, i mislim da ga je Boris upozorio da ce ga zato ubiti. Sto je Aleksandar verovatno i sam znao, a sto se i dogodilo. Dakle, Aleksandra jesu ubili masoni, mozda koristeci neke ekstremne nacionaliste, ali inicijativa je dosla od masona. Razlog: kralj Aleksandar je odbio dalju saradnju/poslusnost.

A sto se tice Tapija, ja sam cuo da je ubijen u zatvoru dok je mucen i to gusenjem plasticnom kesom. Pa je neki murkan-baja preterao i ugusio coveka. Zato je sve to i zataskano malte ne kao da se nista nije desilo.

prvo nisam "islamofobik", naprotiv imam nekoliko jako dobrih prijatelja - muslimana. ne znam odakle ti taj zakljucak?
drugo, ako nesto ne mrzis ne znaci da ga automatski volis. i kakve veze imaju madonna i masoni?
trece ne volim sotonu. ja sam hriscanka.
i na kraju - ono sto su za mene tacne informacije za tebe su netacne i obrnuto. u tome i jeste poenta foruma i diskusije - misljenja su razlicita! to uopste nema veze sa objektivnoscu.

Ako imas svoje misljenje onda ne moze biti objektivno (i to jos jer se ne poklapa sa tudjim)? :dontunderstand:

Islamofobik nema veze sa muslimanima, on jednostavno ne voli Islam. (ne moras... Znam da ces reci da ne volis kao i da ne mrzis)
Rekao sam da na osnovu tvojih poruka mogu da zakljucim da volis masone. (ali opet shvatam da je to iz neznanja)

Madonna je mason.

http://2.***************/_38pngZDPw90/SwhpsbiCD1I/AAAAAAAAAB4/FFU0eWCwmbg/s1600/madonna.jpg

Back