HappyFuneral
Domaćin
- Poruka
- 4.545
Ovo vec prelazi u bezobrazluk, i navodi me na zakljucak da u ovom slucaju u raspravi ucestvuje tvoj povredjeni ego (ne zelim cak ni da ulazim u moguce uzroke frustracije) sto te apriori diskvalifikuje kao vrednog sagovornika, sto automatski dovodi do obezvredjivanja sadrzaja rasprave.
Molio bih bez jeftine demagogije...
Evo nekih tvojih citata, koliko da vidis da nisi zasluzio da neko slusa ove tvoje zalopojke...
Pomenute knjige su namenski pisane za inteligentne i upucene ljude kojima nije potrebno ukazivati na ocite i poznate cinjenice.
Sta treba da znaci ovo?
Kakvi smo mi koji trazimo jos nesto pored toga?
Ne postoji magicni stapic koji ce na neki volsebni nacin prikazati tu vezu u nekoliko recenica da bi neko ko je lenj da sam cita i razmislja to shvatio.
Hoces da kazes da smo nenacitani, neobrazovani zato sto smo na razlicite nacine shvatili procitano?
Ako nisi istrazivala odredjenu temu, nesmotreno je upustati se u raspravu o istoj, pri cemu kao istrazivanje smatram koriscenje, uporedjivanje i unakrsnu proveru vise razlicitih izvora.
Ko si ti da kazes da neko dovoljno nije istrazivao?
Izneo si svoje misljenje koje si izveo iz delova kinjiga koji mogu da se shvate kako god ko zeli...
To sto se misljenja sukobljavaju nije razlog da nekog prozivas za neupucenost ili neobrazovanost....
Netacno.
Opet pokusavas da ucestvujes u raspravi na osnovu predubedjenja i maglovitih "saznanja" koja su nekako dosla do tebe.
Opet isto...
Evo ja sada mogu da kazem da si ti taj koji je pogresno sve shvatio i koji je jos uporan da progura svoje pogresno misljenje o necemu sto se, ocigledno razvijalo na skroz drugi nacin...
Mogu da zakljucim i da nisi dovoljno citao jer si shvatio to kako si shvatio i da ovoj temi prilazis skroz povrsno i sa vec poznatim spoljnim predrasudama....

ok, pomocicu ti :

izvukao si citat, tj prekopirao si citat sa nekog sajta, pa nisi znao ni umeo da iskopiras i deo koji prethodi a ni sam nastavak!