Veza bez obaveza?

Naravno da se podrazumeva. Kao i osmeh, dodir... to je deo veze, zdrave veze.
Ali ovde se prica o vezi bez obaveza
Znas sta je to?
To nije ono sto ti zamisljas uopste
To je posaljes mu poruku ili on tebi posalje poruku
Da mu se prijebalo, da izvines
Dodje, odradi, navuce gace i ode svojoj kuci
Izmedju dva jebanja nema poruka i zvanja
Ni kako si ni nista
Jer ne zanimate jedno drugo u tom smislu
Mozes da se spakujes i odes na madagaskar na tri meseca bez ijedne reci
Kafu ne pijete zajedno
Ne idete nigde
Ne upoznajes nikoga od njegovih prijatelja, porodice
Ne zanima te kako je proveo dan
Nemate zelju da pricate o nicemu jer vas ne zanima nista sem malo akcije i rekreacije za telo
E to je veza bez obaveza

Pa početak. Upoznaješ se.
Gledaj, ja tako funkcionišem. Ne očekujem ni od koga ništa i u svemu sam dok oboma odgovara.

Pretpostavke i očekivanja su nešto što može samo da mi u glavi stvara bajke i nerealne slike, maštu. Prepustim se i vreme pokaže sve ostalo.
Ne možeš od nekoga da tražiš više od onoga što ta osoba može da ti da. Na tebi je da li ti to što dobijaš dovoljno i ono što tebi treba i odgovara.
To sto ti opisujes je pocetak svake veze koja verovatno i ima neki potencijal, pa ako uspe uspe, jer obe strane imaju neku volju
To nije veza bez obaveza

Ali ovde se prica o vezi bez obaveza
Znas sta je to?
To nije ono sto ti zamisljas uopste
To je posaljes mu poruku ili on tebi posalje poruku
Da mu se prijebalo, da izvines
Dodje, odradi, navuce gace i ode svojoj kuci
Izmedju dva jebanja nema poruka i zvanja
Ni kako si ni nista
Jer ne zanimate jedno drugo u tom smislu
Mozes da se spakujes i odes na madagaskar na tri meseca bez ijedne reci
Kafu ne pijete zajedno
Ne idete nigde
Ne upoznajes nikoga od njegovih prijatelja, porodice
Ne zanima te kako je proveo dan
Nemate zelju da pricate o nicemu jer vas ne zanima nista sem malo akcije i rekreacije za telo
E to je veza bez obaveza

Izvini ali ovo što si ti opisala je prostačina od muškarca
Ja i da imam vezu bez obaveza, bonton je da se ne ponašaš kao da ta osoba ne postoji.

Veza bez obaveza
U opisu na pocetku i pise da nema nista
Ne od ocekivanja
Vec nema nicega zajednickog
Nije jista deugo do sami seks
A mozes to nazvati kako hoces
Sustina je ta
veza je veza .. dakle izađeš sa nekim na piće, pa sledeći dan u šetnju .. itd .. veza bez obaveza
ali je kulturno da komuniciraš s nekim ... ili ja možda živim u nekom drugom svetu.

Ček da proverim...
- Sex bez obaveza - upoznaš nekog pao s marsa, navataš ga na brzaka opa cupa, kud koji mili moji..nit ga više vidiš nit čuješ.
- veza bez obaveza - uhvatiš nekog opa cupa, svidi ti se opa, njoj cupa, vidjate se često i kontinuirsno opa cupa, tu i tamo se pokrene neka priča s polu interesovanjem čisto radi reda, možda neka kafica vamo tamo, nebitno...bez obaveza :cool:

Ček da proverim...
- Sex bez obaveza - upoznaš nekog pao s marsa, navataš ga na brzaka opa cupa, kud koji mili moji..nit ga više vidiš nit čuješ.
- veza bez obaveza - uhvatiš nekog opa cupa, svidi ti se opa, njoj cupa, vidjate se često i kontinuirsno opa cupa, tu i tamo se pokrene neka priča s polu interesovanjem čisto radi reda, možda neka kafica vamo tamo, nebitno...bez obaveza :cool:
Pa da
Cisto da ne bude neprijatne tisine
To je vise neko ko ti odgovara za seks za duze staze da ne moras da se cimas preterano i da ostanes u formi 😂

Veza Bez Obaveza (no-strings-attached relationship) je vid partnerskog odnosa u kome je dogovoreno da se ne prave planovi za zajedničku budućnost, da se ne deli zajedničko domaćinstvo, da nema zajedničke imovine i da nema obaveza za različite aspekte partnerovog života.

Čitam upravo na nekom ruskom xeks blogu da ovo postaje sve češa i češća praksa u današnjem vremenu pogotovu kod nemonogamnih pojedinaca.

Da li je neko imao ovakvih iskustava? Mišljenje?
Procitajte pazljivo
Znaci nema nikakvih obaveza za razlicite aspekte….
Znaci kakve setnje …
Dati nekome svoje vreme jeste obaveza
A cemu sa nekim setati, ici u bioskop, na kafu, provoditi neko vfeme ako ne postoji apsolutno nikakav plan ni zelja…
Pa to je gubljenje vremena
Ima toliko korisnihih stvari

Pa ide u suštini dok se nešto neplanirano ne desi, nekoga uhvate emocije, dobro jutro/laku noć poruke, interesovanje za život partnera i sl.
Ne mora da znači da će tada puću sam odnos, mada može se prilično izmeniti
Pa da
Treba da izgubis tako s nekim godinu, dve , tri, dok se neko ne smisli i ne pomiri sa sudbinom…
Za to vreme mogao si naci nekoga sa kim si na istoj talasnoj duzini i ko ti prija toliko da ne bi imao nista protiv da ge nazove, pozove na deuzenje i izlazak, neko koga bi mozda odveo kod svojih prijatelja na rostilj i druzenje, neko s kim bi otisao na letovanje i to sve spontano i bez presije, prosto jer vam to prija
A ne da cekate da se neko mozda smiluje od vas dvoje

Back