Veza bez obaveza?

Ма, ово су профи саветнице. Њима су циљна група "напаћене/намучене" жене, проспу причу која гађа нечију сујету и после убиру профит.
Taj rad. To su one solidarne- sestrinstvo. Kockblokerke. Poput ove letnjesmrti i luleta. Pridje ljubomorna devojci i kaze: on je seljacina, ja ti cuvam ledja, ne brini.

Ма, ово су профи саветнице. Њима су циљна група "напаћене/намучене" жене, проспу причу која гађа нечију сујету и после убиру профит.
da joj stoji izokrenut šešir ispred nogu
ni žutu banku joj ne bi ubacila
zbog toga što je rekla nešto što nije mogla sama da smisli.
kako znam da nije sama mogla da smisli i da su ovo tuđe misli?
po načinu na koji šeta ovu ružnu suknju kejom.

što je najgore verovatno ima žensku publiku koja joj kliče kao ženi vizionaru
smara, onako je hrapavo za oci kad ti iskoci takav snimak. Neki filter za bombonjeru i neka tu kraljica drame i femininminini sva je u dodiru sa zenom u sebi. ko ovi filtrirani lambo dzek likovi iz teretana, bwate moras da budef musko, odef u teretanu, nabijes misice i wibe ce da te vole. Isti nivo.

Najbolje da mi nemamo obavezu ni prema kome, ni prema cemu.Da zivimo bez obaveza i udovoljavamo samo sebi.
Ne razumijem uopste taj koncept "bez obaveze","sema"i slicno.
Da nam je da nesto uzmemo,u ovom slucaju seks,a da se ne potrosimo,ni emotivno,ni bilo kako.
Druga stvar mi je takodje naopaka...zelim sa nekim da imam seks,znaci nesto najbliskije izmedju dvije osobe,a ne zelim sa tim istim ni da popijem kafu,toliko mi ne znaci ta osoba.
Meni je to nekako ponizavajuci odnos izmedju dva ljudska bica.
Zapravo,na nivou prostituisanja.Samo nije placanje u kesu,nego trampa.
Mozda sam staromodna,ne znam.
Objektivizacija i ništa više. Ljudi to očigledno ne shvataju ili odbijaju da se pomire s tim.

smara, onako je hrapavo za oci kad ti iskoci takav snimak. Neki filter za bombonjeru i neka tu kraljica drame i femininminini sva je u dodiru sa zenom u sebi. ko ovi filtrirani lambo dzek likovi iz teretana, bwate moras da budef musko, odef u teretanu, nabijes misice i wibe ce da te vole. Isti nivo.
isti utisak i ja imam. Izjava za pedeset centi

Back