Veterinar

Disko Kauč

Elita
Poruka
24.596
Kako prići mladiću u veterinarskoj službi? A i ako neko zna koja mu je tačno uloga osim da me iseče pogledom, a da mi psu pogleda zubiće u prolazu. Dakle, nosi ono zeleno i gore i dole, i vrti se tu, niti deli vakcine, niti šefuje, koja mu je struka? Bolničar da nije?

Imam još dve vakcine, nema se još puno prilika. Neću valjda morati da hranim kucu živim krompirima. Pričajte ajde

Sledeci put preseci i ti njega pogledom, postavi par pitanja i budi hladna, ne smeskaj se, ne ulizuj. Obuci nesto lezerno ali istakni obline na sebi, koje god.
A za poslednju vakcinu razmislicemo… mozda neki preokret bude,

Sledeci put preseci i ti njega pogledom, postavi par pitanja i budi hladna, ne smeskaj se, ne ulizuj. Obuci nesto lezerno ali istakni obline na sebi, koje god.
A za poslednju vakcinu razmislicemo… mozda neki preokret bude,
Imam osećaj kao da živim u Narniji i da si mi upravo porušila sneška pošto sam živeo u zabludi da je *dobro* kada ti se neko smeška

Edit: nije bilo zamišljeno da se bilo šta u ovom komentaru rimuje ali izgleda da ima nešto pesničko u meni

Imam osećaj kao da živim u Narniji i da si mi upravo porušila sneška pošto sam živeo u zabludi da je *dobro* kada ti se neko smeška

Edit: nije bilo zamišljeno da se bilo šta u ovom komentaru rimuje ali izgleda da ima nešto pesničko u meni
Zavisi… ili se smeskas ili si ozbiljan, kazi mi sta je trece u Narniji?

Kako prići mladiću u veterinarskoj službi? A i ako neko zna koja mu je tačno uloga osim da me iseče pogledom, a da mi psu pogleda zubiće u prolazu. Dakle, nosi ono zeleno i gore i dole, i vrti se tu, niti deli vakcine, niti šefuje, koja mu je struka? Bolničar da nije?

Imam još dve vakcine, nema se još puno prilika. Neću valjda morati da hranim kucu živim krompirima. Pričajte ajde

Ti ims problem da pridjes ?

Koliko lajes nije mi jasno kako ne razume da si mala fina pudlica pametnica divnoca slatkica takoreci bebooooo

puppy GIF

Iz nekog čudnog razloga baš na ovoj temi iskače reklama za krematorijum za kućne ljubimce.
To znači, Ili ti pripazi na džekija ili je to sjajna ideja da započneš razgovor sa njim da zajedno otvorite biznis.

algoritam gugletov cita sta mi Disko misli - crkni krompircino
tako da nemoj da te cudi i da iskoci baner za seme holandskog krompira ili nekog grobljanskog cveca :rotf:

pozajmish machku i oneses na pregled

Back