- Poruka
- 55.168
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije bilo mesta za to pitanje.Ti u zelenom su valjda tehničari
Ja bih bez uvijanja pitala za broj, ne ide da razboljevaš kera zbog dejta

Pa ako je ženjen ili u vezi ili u kontroverzi uopšte me ne zanima čak i ako je samo seks. Mada nikad nije samo seks, ali da saaamo seks, yeah right...cak i ako je ozenjen vjerovatno ce biti seksa.
Pa sta bi ti...mozda ostavi zenu zbog tebe, nikad se ne zna.Pa ako je ženjen ili u vezi ili u kontroverzi uopšte me ne zanima čak i ako je samo seks. Mada nikad nije samo seks, ali da saaamo seks, yeah right... ?
Zašto me potprckuješ?Pa sta bi ti...mozda ostavi zenu zbog tebe, nikad se ne zna
Sta te? Ne zezam se sa tobom.Zašto me potprckuješ?
I ponesi motornu testeru, za slučaj da presecanje pogledom ne bude dovoljno efikasno.Sledeci put preseci i ti njega pogledom, postavi par pitanja i budi hladna, ne smeskaj se, ne ulizuj. Obuci nesto lezerno ali istakni obline na sebi, koje god.
A za poslednju vakcinu razmislicemo… mozda neki preokret bude,
Ima mnogo lepe oči, krupne braon. Ma sečemo se. Možda si u pravu za tu hladnoću.

Nešto si dobre voljeSta te? Ne zezam se sa tobom.
Uvijek za one koji nisu losi prema meni.Nešto si dobre volje

Smekni nekog tamo njegovog kolegu da on vidi. Ljubomora, pored novca i moci su najveci afrodizijaciKako prići mladiću u veterinarskoj službi? A i ako neko zna koja mu je tačno uloga osim da me iseče pogledom, a da mi psu pogleda zubiće u prolazu. Dakle, nosi ono zeleno i gore i dole, i vrti se tu, niti deli vakcine, niti šefuje, koja mu je struka? Bolničar da nije?
Imam još dve vakcine, nema se još puno prilika. Neću valjda morati da hranim kucu živim krompirima. Pričajte ajde
Nema veze boja sa tim da li je neko tehnicar ili doktor..Ti u zelenom su valjda tehničari
Ja bih bez uvijanja pitala za broj, ne ide da razboljevaš kera zbog dejta
Nisam ništa pametovala, samo sam zapitkivala i onda ne slušam kad mi odgovara.Nema veze boja sa tim da li je neko tehnicar ili doktor..