Veštine i privlačnost

pismenost mi prvo pada na pamet
ustvari, nije mi pismenost privlačna koliko mi je nepismenost odbojna
privlačno mi je da je sportski tip, da ima lepe manire, da je dobar vozač
ali je privlačno i da ume po kući da uradi malo više od zamene sijalice
sad mi eto pade na pamet da su mi privlačne i stolarske veštine
i da je računarski pismen
ne znam da l sam ubola temu
moguće i da nisam
spot on

pismenost mi prvo pada na pamet
ustvari, nije mi pismenost privlačna koliko mi je nepismenost odbojna
privlačno mi je da je sportski tip, da ima lepe manire, da je dobar vozač
ali je privlačno i da ume po kući da uradi malo više od zamene sijalice
sad mi eto pade na pamet da su mi privlačne i stolarske veštine
i da je računarski pismen
ne znam da l sam ubola temu
moguće i da nisam
Šta vam je sa tim vozačima? Pa ko ne zna više da vozi? Pogotovo kad je servo volan i automatik.

Šta vam je sa tim vozačima? Pa ko ne zna više da vozi? Pogotovo kad je servo volan i automatik.
svako može da nauči da vozi, ali nije svako dobar, sposoban i siguran vozač
volim kad zna šta radi na putu, kad nije nesnađen, pogubljen
ne treba da bude kao da vozi reli, ali mora da bude snalažljiv, siguran u sebe i svoje postupke
i da bude dobro orijentisan u prostoru dok vozi
to mi je posebno važno, jer sam ja potpuno dezorijentisana

svako može da nauči da vozi, ali nije svako dobar, sposoban i siguran vozač
volim kad zna šta radi na putu, kad nije nesnađen, pogubljen
ne treba da bude kao da vozi reli, ali mora da bude snalažljiv, siguran u sebe i svoje postupke
i da bude dobro orijentisan u prostoru dok vozi
to mi je posebno važno, jer sam ja potpuno dezorijentisana
il da jednostavno ima pare za taksistu?

il da jednostavno ima pare za taksistu?
sad se ti udaljavaš od sopstvene teme
prihvatljivo je da ne zna ili ne želi da vozi, naravno
ali ovde pričamo o privlačnim osobinama i ja kažem da mi je privlačno da bude sposoban vozač
a sposobnost da plati nešto mi nije toliko privlačna ako pričamo o sirovoj privlačnosti, odnosno bez analiziranja koliko je to (ne)bitno za vezu
ne znam da li me razumeš, ali ono što hoću da kažem je da mi je mnogo više napaljivo da zna da vozi, nego da ima para da plati taksi.. ako pričamo o površnom
ali ako malo dublje uđem u analizu, dođe mu na isto
ono, ne znam šta ti je tema
šta nas privlači na prvu
ili šta nam je bitnije za funkcionisanje u vezi

sad se ti udaljavaš od sopstvene teme
prihvatljivo je da ne zna ili ne želi da vozi, naravno
ali ovde pričamo o privlačnim osobinama i ja kažem da mi je privlačno da bude sposoban vozač
a sposobnost da plati nešto mi nije toliko privlačna ako pričamo o sirovoj privlačnosti, odnosno bez analiziranja koliko je to (ne)bitno za vezu
ne znam da li me razumeš, ali ono što hoću da kažem je da mi je mnogo više napaljivo da zna da vozi, nego da ima para da plati taksi.. ako pričamo o površnom
ali ako malo dublje uđem u analizu, dođe mu na isto
ono, ne znam šta ti je tema
šta nas privlači na prvu
ili šta nam je bitnije za funkcionisanje u vezi
ne okej dobro si rekla,
spominjete samo vožnju vidim po drugi put pa se pitam zašto

Postoje li neke veštine koje vam čine muškarca privlačnim? Ovde mislim kako na one "opipljive" i praktične kao što su popravke oko kuće, kuvanje, crtanje, pevanje, ples, rad na računaru, pružanje prve pomoći... tako i na one "nevidljive" poput sposobnosti da nasmeju, umeća komunikacije, odnosa sa decom, opšte informisanosti itd itd?

Ja volim plesace, oni su mi najprivlacniji i volim kada muskarci znaju da kuvaju.
I kada vole klasicnu muziku.
I da, bonus je kada znaju da crtaju, to mi bas prija.

Sada sam shvatila da mi odgovaraju umetnicki tipovi...da se lepo oblace i blagog pojma nemam zasto to primecujem, ali primecujem!

Postoje li neke veštine koje vam čine muškarca privlačnim? Ovde mislim kako na one "opipljive" i praktične kao što su popravke oko kuće, kuvanje, crtanje, pevanje, ples, rad na računaru, pružanje prve pomoći... tako i na one "nevidljive" poput sposobnosti da nasmeju, umeća komunikacije, odnosa sa decom, opšte informisanosti itd itd?
pitas se, a onda vidis sa kakvim panjevima zene prave zivotnu zajednicu i odmah imas i odgovor :lol:

Lepa tema :D
Na prvom mestu svakako umece komunikacije jer mislim da bez toga sve ostalo funkcionise losije
i sposobnost da me nasmeje :D Uvek su te ''nevidljive'' za mene najbitnije vestine...Stalozenost mi je isto bitna.

Lepo je i kad zna nesto da popravi i da skuva...Ne mora biti nista spektakularno ali eto - da zna ponesto od toga.

Lepa tema :D
Na prvom mestu svakako umece komunikacije jer mislim da bez toga sve ostalo funkcionise losije
i sposobnost da me nasmeje :D Uvek su te ''nevidljive'' za mene najbitnije vestine...Stalozenost mi je isto bitna.
Da, da jebbiga tako sam i mislio. Najteže je i utrenirati te nevidljive veštine, nije kao da postoji kurs za humor i komunikaciju pa si tu osuđen na tapkanje u mraku.

Back