Vesti za migrantske čekalice

• Začetnik teme Začetnik teme Tree
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zato sto su ljudi koji imaju SS imali prioritet u procesuiranju vize od pocetka 2009. To je bilo do 23.09. kad je bila zadnja promena u prioritetima. Sad i dalje ljudi koji su na CSL i imaju SS imaju prioritet (2), ali oni (kao ja) koji imaju SS, ali zanimanje im nije na CSL su u listi prioriteta 5.

Cena vize je 2525, a za partnera je 3500 ukoliko nema polozen IELTS min 5 (ako se ne varam).

Zato sto su ljudi koji imaju SS imali prioritet u procesuiranju vize od pocetka 2009. To je bilo do 23.09. kad je bila zadnja promena u prioritetima. Sad i dalje ljudi koji su na CSL i imaju SS imaju prioritet (2), ali oni (kao ja) koji imaju SS, ali zanimanje im nije na CSL su u listi prioriteta 5.

Cena vize je 2525, a za partnera je 3500 ukoliko nema polozen IELTS min 5 (ako se ne varam).

Cekaj sad nesto ne razumem? A sta ako parner ima polozen IELTS? Ne treba platiti 3500 Dolara?:dontunderstand:

Odmah sam iso proveriti na immi sajt i pise tako kosto si rekao samo ako partner(osobe starije od 18god.) nema položen IELTS mora se platiti taj drugi deo inače ne.
Super je to jer mi je žena položila IELTS i ne treba mi to platiti.:D
Skoz sam mislio da je kao to drugi deo vize i da ga treba platiti pri kraju aplikacije.
Nisam dobro pročito:rtfm:

cao

i ja sam onomad dosta razmishljao o tom problemu, ali kako imam pasosh od recimo svoje 2ge ili trece godine, imao sam ih gomilu...
One ostale rubrike sam ostavio prazne , pa svi ti pasosi su mi ko zna gde, neke sam dobio nazad probushene sa dve rupe, a neke sam ostavio u sup-u pri dobijanju novijeg

Poslednja izmena:
Moracemo izprogramirati peticiju kilogram čokolade za geu geu.Jedino ona brine za buduce migrante, a to svi podlo koriste da saznaju informacije.. Hvala gea gea :mazi:;)

E a sta je sa Palmom i Tree?! Ipak su oni pioniri ovih tema o Australiji. Palma je doktorirala na prijavi i pomoci svima oko TRA (kojima je trebalo), a Tree je ipak prvi do detalja opisao online aplikaciju ... pored svega ostalog. :klap:

Back