Veslanje

ja treniram u partizanu i po meni je extra............ clanarina je 2500 din...... zimi ides u teretanu i na ergometre ali mozes i na vodu ako je lepo vreme..... dobro je za razvijanje...... a pored svega toga i zanimljivo je..... ako ti se niko nejavlja skokni do ade i upisi se ...... preporucujem partizan jer je i disciplina na visokom nivou a imaces sigurno i mnogo vise drustva nego u zvezdi , graficaru i galebu............pozZ

Veslanje je sjajan sport,razvija celo telo i jaca organizam (cak podize imunitet,znam dosta ljudi koji vise nemaju problema sa sinusima i bronhitisom posle vrlo kratkog perioda bavljenja ovim sportom). Zimi se trenira unutra,a kao sto je vec pomenuto na Adi postoje tri kluba:Graficar,Zvezda i Partizan.Trenutna clanarina u Graficaru je 1500 dinara.:bye:

ako neces da veslas u klubu
www.super.kajak.tk
9iuzhz.jpg

ljudi...gde se kod nas moze trenirati veslanje...koje su mu osnovne karakteristike, za sta je dobar, koje su mu mane?? gde se i kako trenira zimi...? ne mislim na kajak...vec na ono dvorucno veslanje...imam 16 god...nije kasno da pocnem...naravno rekreativno...

nabavio sam telefone zvezde i partizana...niko se ne javlja vec mesec dana...

hvala unapred...

pa zimi teniras negde unutr, veroatno imas veslaonu ili radis na spravama koji stimulišu rad ruku

Ja sam trenirao neko vreme u Danubiusu, preko leta smo bili na Dunavu, a zimi u sali pa radili na spravama, mislim da nisam placao clanarinu posto su bili dosli u skolu, ja sam imao jako dobro vreme pa su me onda pozvali - vreme su merili na spravama koje simuliraju veslanje u camcu i tako mere vreme i predjeni put, to je dobar sport, dosta se razvijaju misici....

VESLANJE JE SUPER SPORT!PO MOM MISLENJU KRENI U ZVEZDU! DRUSTVO JE SUPER,KAO I TRENERI.ZIMI SE TRENIRA U TERETANI.
VLADA VASILJEVIC,JE GLAVNI TRENER,ALI SU I NIKOLA I OSTALI OKEJ!

Back